keep your enemies close

bild från tumblr i brist på annat.
var det ja. I alla fall när man får ett sånthär projekt som jag inte ens är intresserad av. Kanske hade varit om jag sluppit stressa och fått liiiiite mer tid så jag kunnat veta att jag kan göra det bra. Nu slänger jag ju bara ihop nåt och hoppas på att det blir bra. Jo, jag får klaga. Jag är duktig på det, fast egentligen så är jag inte på så dåligt humör. Eller jag är ju det fast ändå inte. Komplicerat. Allt är komplicerat och jag är trött på mycket.
Är det bara jag som känner att dethär inlägget blir en väldig kontrast gentemot det som jag skrev igår? HAHA
Lite skillnad. SKOJAR JU LITE, visst är jag trött på skiten men varför lägga energi på att stressa. Jag kommer bli klar, kanske inte i tid, och det kommer definitivt inte vara det bästa jag gjort, men jag kommer åtminstone göra det.
Stress is my enemy, men ni vet vad de säger, u gotta keep your friends close, and your enemies even closer.
Okej, förstår inte innebörden av ordspråket men så lyder det i alla fall!
Nu ska jag sova. Fuck BB, orkade inte idag.
Godnatt!

ingen rast ingen ro

Hola Guapas! Här sitter jag vid mitt köksbord, nyligen hemkommen från la escuela, med en kopp thé och två uppätna mackor. Utanför fönstret sitter en talgoxe och äter på en talgboll och det är även ett par gråsparvar där vad jag kan se. Trevligt sällskap till det plugg som jag har framför mig. Usch, det sköljer som en stor tung kall våg över mig när jag tänker på hur mycket som måste göras, men det är bara att försöka slappna av och ta en sak i taget. Behöver inte stressa, jag vet ju att jag hinner ändå. Eller det är i alla fall det jag försöker intala mig själv...
Nu ska jag ta tag i detta på riktigt, skriva åtminstone ett par notiser och kanske även den lokala nyheten till min lill-tidning. En annan fråga är ju vad den ska heta, är det någon som har ett förslag (som inte innehåller orden majs, senap, chocklad eller ost) så är de extremt välkomna! Ha en fortsatt fin dag så får vi se om jag slänger in något mer inlägg idag. Puss!

"spåkulan har talat"

Tog med mig en vit fjäder som jag så snällt fick av Joakim som han hade hittat, satte den innanför skalet på mobilen så har jag den alltid med mig. Tyckte det blev lite fint nästan.
Om man bortser från alla repor i skalet................................puss.
update:
svar: OM du är!!!!!

ett gott skratt förlänger livet

Dagens skratt - hur likt detta är Fridus95...
HAHA, känner för att skratta för det finns så mycket att skratta åt. Jag kan skratta åt att jag äntligen fick träffa mina saknade classmates efter en hel vecka ifrån varandra. Åt att vi hade så roligt att vi skrattade så vi grät åt en liten ":P" gubbe.... trötta tjejer... Sen skrattade vi ju såklart åt en hel del andra saker, till exempel Hulga.
Sen skulle man ju kunna skratta åt vårt gruppsamtal i Skype, det var ganska roligt. Har fått en ganska rolig kommentar som jag skrattade åt hahaha, älskar hur mycket jag lärt mig om datorer, webb, media och ip-adresser sen jag började på JB! Jag kan skratta åt mina humörsvängningar under dagens gång, det har skiftat mellan extremt stressad och irriterad på skolan, till toppenhumör där jag älskar livet och skrattar åt allt. FINEMANG! Kan också skratta åt utmärkelsen som jag delat ut idag också till det största David Beckham fanet i världshistorien. Grattis mann1!!!!!!!!!!!!♥  (historiskt ögonblick)

Nu har jag just sett på det där skitprogrammet som visas mellan klockan 22 och 23 på vardagkvällar på tv11. Har hon Hanna något hjärta överhuvud taget är frågan? Rolig tjej...

Nej, nu ska jag bege mig mot drömmarnas land. Godnatt!

sööööndag

Söt råtta? R.I.P.............hehe
Idag har det varit söndag. Behöver man säga mer om saken? Jag tycker inte om söndagar.
Eller jag gör väl det, fast ändå inte. De är mysiga ibland men ändå jobbiga. Man har hela veckan framför sig till nästa helg, och visst har vi väl kanske lite kul i skolan och så men... denna vecka känns så extremt oplanerad så jag blir bara förbannad. Kommer ju vara liiiiite stressad.
Okej slut på klagomål. Jag har faktiskt varit ute och gått idag med Adam i det fina vädret! Eller ja, solen var precis påväg ner så det var ju inte så fint då längre... och kallt var det också. Kul att han just varit utomlands och sen kommer hem till detta lyxväder. Najs!
Nu har jag sett klart på "storebrorsan" och är väl lite småsur för att Jessica inte åkte, ORKA, är ju fast ju. borde sluta. usch.
Ska sova nu, tidigt och bra. Godnatt!

filmkväll deluxe

söta...jag tycker om dig.
Den här dagen har varit extraspecial chill. Har inte gjort någonting, inte ens varit utanför dörren för att kika på solen som jag såg sken igenom fönstret. Förrän på kvällen alltså, nattuggla... hej omställt dygn.
Kvällen tillbringades med han.. (den?) på bilderna.. Vi lagade hemmagjord pizza, var ute med el perro och köpte godis. Kollade på en dålig film och åt godis.
Räknade även ut hur många steg det var från mitt rum till köket och tillbaka. Måste erkänna att vi är extremt bra på att beräkna då vi gissade precis rätt på 33 steg!
Nu ska jag sova, skolan börjar snart... ganska exakt 30 timmar... OKEJ PUSS GODNATT!

anonyma konstnärer

Igårkväll blev jag utdragen på stan av grabbsen trots min trötthet efter all skidåkning. Blev bjuden på fika så det var ju lyx! De började med att sitta på min trottoar och skrämma vettet ur mig när jag kom ut ifrån mitt hus. Höll på att dö på fläcken... Mysig kväll, och detta är ett utav konstverken vi gjorde. Vad ska man säga? Klockan var mycket, vi var alla rätt trötta..

bildbomb romme alpin

(hej julia)
Utsikten från där vi satt och åt.
Min favoritpappa :P
Påväg hem, taget från bilen.
Igår hade jag en toppendag i skidbacken tillsammans med ingen mindre än min egen far. Finns inte så mycket att skriva, bilderna talar för sig själva. Har något ont i kroppen idag kan man väl säga!
Puss

a la casa de gangsterjocke


Har haft ett par extremt mysiga dagar med mina finaste. Jag utser härmed Joakim till en i gänget trots det faktum att han går på lite fel skola och är veckans bög :P
Igår när vi kom hem till Jocke så gjorde vi tacos, kollade på bb, och film innan vi somnade. Lärde oss även att den äldsta guldfisken blev 41 år gammal och hette Fred. Värt att veta! Och så skrämde jag J, och hans min blev kvällens höjdpunkt ungefär.
Imorse vaknade jag med solen i ögonen på en madrass som låg på en luftmadrass som inte innehöll speciellt mycket luft. Tur att jag hade en vanlig madrass ovanpå! Vi åt frukost och gick sedan ut och lade oss på studsmattan i vårsolen, extremt mysigt! Senare drog vi in till stan, käkade på la baguette (något jag ångrar nu på grund av currylukten) och drog oss sedan åt varsina håll.
Nu ska jag se på det där skitprogrammet och sedan packa ihop lite saker inför imorn. Puss!

fettisdagen


Alla bilder utom den på Fridus och katten är tagna ifrån Jen's blogg.
Frida och Albert drog till Jennifer vid tolvtiden och jag och Jocke kom en timme senare. När vi anlände så satte vi igång med att baka semlor som sagt och de blev väl ganska lyckade! Mätta blev vi i alla fall...
Sov sedan hos Jennifer sedan tillbringade vi onsdagen till shopping i Västerås, fick med mig lite nytt hem.
Vi fick skjuts hem till mig efter Västerås och vi var bara hemma och vände i stort sett innan vi åkte upp på stan och mötte F&A för att sedan fortsätta hem till J-mann1.
update: kul att giftermålsbilden blev större än alla andra, orkar inte ändra.

äppeltanten och semlebak

En bild på mig från halloween som jag aldrig sett förr.
Sitter just hemkommen hemma hos Jenjen, efter en lång curryluktande busstur med Jocke. Alberto y Fridus95 is already here. Nu ska vi baka semlor.. baka... jag... de två orden går inte ihop i samma mening. Har just berättat om min extremt läskiga dröm om tanten i ett äppelträd. Okej, nej nu blir det bakning.
Pusshej!

skriver detta med kniven i ryggen

Godmorgon bloggen hade jag tänkt skriva men sen kollade jag på klockan och insåg vad hon var. Inte morgon alltså.

Inatt har jag sovit extremt dåligt, kan bero på det att jag sov i en tältsäng som påminner lite om en hängmatta. "Är huvudet dumt får kroppen lida" brukar man ju säga och jag kan säga att min rygg lider något extremt, har så ont att jag är färdig att dö. Blir inget med stallet i kväll med andra ord, palla livet, känner mig så lat...
VILL ÅKA SKIDOR! Är så otroligt avundsjuk på alla som är uppe i Sälen, Bjorli, Trysil, Funäsdalen eller allt vad det nu än må vara! Ska iväg till Romme på fredag troligen, men hallå, det är ju måndag och det är ganska långt kvar till dess... Får hem mina nya skidor idag, awesomeness! Nu är det bara nya pjäxor som fattas, men jag får väl överleva med mina gamla sålänge.
Usch vad det blåser ute, hatar när det gör det. Sen tjejerna drog runt ettiden så har jag inte gjort mer än att släpa mig ut med hunden, äta och ligga i min säng med datorn bredvid mig medan 8 mile rullar på tv'n. eminem♥ lika bra varje gång. (som sagt, lat, men vad gör man med denna pain)
Har/håller på att redigera lite bilder också som kanske kommer upp senare. We'll see.
Tills dess, peace out bitches!

"it's love in the ear"

snabbt tagna bilder för bara ett par minuter sen
Nu har vi varit där uppe i affärN och handlat lite go'saker, på vägen hem råkade jag slicka F i örat och då utbrister hon "It's love in the ear", extremt roligt! så har vi ätit älggryta och lite crème brûlée till efterrätt. Jag och F har fixat ihop lite dipp inför kvällen och morötterna och gurkan ligger uppskurna på ett fat och bara väntar på att bli uppätna /är halvt uppätna.
Skrattet som uppstår när Jocke säger att hela hans familj sitter och skiter på Adele's - Someond like you i bilen.... autocorrect <3333333
BigBrother har börjat så vi sitter här alla tre uppradade i min säng och än sålänge ser det lovande ut, Örebroaren har gått in och det verkar ju som en rolig prick. PUSS

VILD BÄRRYS


HALLOU!
Sitter i min schteekfåtölj och tittar på de två sären som ligger i min säng. Det började med att Jennifer och Joakim kom hit och chillade, Jocke drog dock ganska snabbt och när vi följde honom till bussen så mötte vi Fridus och Alberto. Albert drog dock också ganska snabbt och nu sitter vi här, vi tre tjejer och taggar Storebrors finalen ikväll. Frågan är om jag orkar bli beroende av det i år igen... Palla liXom? Vi får se.
Nu ska vi gå till ica och köpa lite tillbehörigheter inför kvällens bravader. Have a nice kväll som man säger i kina!

Kramp och lingonsäl

hej albert!!!!!!!!!! :* *dokumenterardokumenterar*
Hela vår klass har begett sig iväg mot Gustavsviks motionsbad för att simma 20 längder, med andra ord 1000 meter. Se upp för lingonsälar, dessa är very dangerous... Det är såhär det slutar när jag har tråkigt i ett badhus!

William Spetz - En riktig man

Han har gjort den här dagen så extremt mycket bättre. En stor inspirationskälla!
HÄR kan ni följa hans twitter också.

pepparkakor... i februari??!?!?!?!?!


Okej, chacha bloggen och allt vad man nu än brukar skriva såhär i början utav ett inlägg. Jag har ju som sagt varit hemma och sjuk idag och gjort i stort sett nada, inte ens kollat på film har jag gjort. Eller jo lite på youtube och så men det gills ju inte. (okej ni bryr er) Mina päron har tillbringat sin dag uppe på byn. (så bodde man i sveriges sjätte största stad) Och de kom hem för ungefär en timme sen. OKEJ SNART KOMMER JAG TILL SAK, LOVAR!!! Det gick till ungefär såhär:

Klockan var cirka 16:23 och 52 sekunder när mina päron trallade in igenom ytterdörren. De hade köpt med sig en baconcheeseburgare till mig ifrån mcdonald's (ni känner mig allt för väl ♥) Så i alla fall när vi ätit upp våra lunchburgare sådär vid middagstid så vankade min far iväg till kylskåpet och hittade där PEPPARKAKSDEG. Och kom ju då på den alldeles utomordentliga idén att han skulle baka kåldolmar. Okej, nej, man bakar inte ens kåldolmar, han skulle baka pepparkakor, hör och häpna! (plus det faktum att kål är något utav det värsta han vet) Och nu när jag sitter här uppe på mitt rum framför min dator igen, så som jag suttit i stort sett hela dagen förutom de tillfällen som jag släpat mig härifrån för att gå på toaletten eller något annat roligt, så känner jag pepparkaksdoften som nu spridit sig i hela huset.

MEN VA?!!?!?! Vad är detta?! Vadå pepparkakor i februari?! Till råga på allt så hade denna pepparkaksdegs utgångsdatum redan passerat!!! (För 12 dagar sedan) VARFÖR GUD, VARFÖR?!?!?! Sittandes här och sniffa den där doften kan ju nästan få en att tro att det är juletider, och här går jag och längtar efter vår och sommar, men nej. Vi håller fast i vintern och julen så hårt det går i den här familjen!! IT'S DRIVING ME CRAZY BITCHES!!!

Nu skulle det kunna vara så att detta inlägget är något överspekulerat och skrivit i all sin hast med tanke på att jag är så uttråkad så att jag skulle kunna dö, MEN, vadå pepparkakor i februari? Bitch pleeeeeease

Egentligen hade jag velat göra ett videoinlägg på detta men med tanke på att jag påminner lite om en blandning mellan en flodhäst och en groda med mina uppsvullna ögon pga sjukdom och otvättade hår så bidde det inte så.
Ni får istället föreställa er mig i egen hög person som sitter och överanalyserar situationen en vanlig lördag på sportlovet. (Jag är extremt melodramatisk.) SKA GÅ OCH ÄTA PEPPARKAKOR NU, CYA BITCHES

fem månaders förändring

8/8 och 10/1, tänk vad mycket som kan förändras på fem månader. Mestadels på insidan dock.
Dagen skulle ha tillbringats med Jennifer och Joakim, men det blev ändrade planer när morgonen började med att jag svimmade och mådde förjävligt rent ut sagt. Kul start på lovet osv. Mår bättre nu dock så hoppas på att detta inte är något långvarigt!
Dagen fick istället gå åt till att plugga på lite saker som ska vara klara till veckan efter sportlovet, gäller att ta tillvara på tiden och göra något kul sen när man är frisk sen istället ju.
Hoppas er dag ser bättre ut än min, puss!

18 februari

Dagen skulle ha tillbringats med Jennifer och Joakim, men det blev ändrade planer när morgonen började med att jag svimmade och mådde förjävligt rent ut sagt. Kul start på lovet osv. Mår bättre nu dock så hoppas på att detta inte är något långvarigt!
Dagen fick istället gå åt till att plugga på lite saker som ska vara klara till veckan efter sportlovet, gäller att ta tillvara på tiden och göra något kul sen när man är frisk sen istället ju.
Hoppas er dag ser bättre ut än min, puss!

solsken i en glasburk

Mörkret trängde sig på som ett tjockt molntäcke som lägger sig över himelen, frågorna dök upp, skulle det förevigt stanna där? Skulle solen sluta skänka oss sina strålar, skulle vi inte överleva detta såkallade sista år trots allt?
Solens strålar är tillägnade makten som håller oss alla vid liv, får oss att fortsätta andas in livet vi lever.
Ibland önskar jag att man kunde spara lite solljus i en glasburk för att sedan kunna ta fram det de stunder då allting käns mörkt. Eventuellt skulle det kunna gå om på något sätt jag skulle kunna få någon i ett tropiskt land till att medföra en gnutta solsken hem till vårt kalla, grå och trista land.

vasa


Sitter just nu på vasa med Matte, Julia och Anna och har idag haft en bra dag faktiskt.
Direkt efter skolan drog jag, Jen, Fridus och Alberto till Tullängen och träffade Matte och Jocke mfl. ska nu fortsätta med vad vi nu än håller på med. tjarå

sex laxar i en laxask

Lax under tillverkningsproceduren. Made by: Mr.J
Lång dag idag kan man ju säga. Engelskalektion som varade i en evighet och jag och Alberto satt där och jobbade stenhårt..........................................................typ. Sen samma lunch som vi ätit de tre fyra senaste dagarna nu, pasta med tomatsås som det ska vara bacon i men vetefan om det är nån alltså! Både Fridus och Jen har varit.. inte i skolan idag, bra sverige. Så spanskan var ju sedan extremt underhållande också, höll ju inte på att dö av trötthet eller så. Och blev så extremt glad när jag kom ut sen och insåg att det var något utav en snöstorm ute <3333333333333333 okej nej det blev jag inte, frös ju till döds för katten! Jaja, 24an hela vägen hem är ju chill att åka med iallafall när det är så kallt. På eftermiddagen var jag inne hos L och vi tittade på film och...... ja målade lax i paint(?!) med mera. jag hade faktiskt inte sönder lampan med flit iallafall!!!!!
Sen kom jag hem till ett varmt och kärleksfullt och lugnt hem. Eller ja, typ i alla fall.
Nu har jag talat i skype med världens bästa jenjen och är extremt jädra astrött och ska därför sova.
Godnatt små gulleapor.

Blötdjur i vassen

Här ovan kan vi urskilja en mört.
Bada isvak var ju verkligen en upplevelse. Kallt som fan, men ändå inte så kallt som man skulle kunna tänka sig att det skulle vara. Nästan så man brände sig, men bara nästan!
Efteråt gick jag och filmade och fotade klassen med min mobajl när de simmade en kilometer inne på gustavsvik, de såg ut som riktiga blötdjur allihop, själv var jag inte med.

here it comes; den andra bloggen

HEJ PÅ DIG ANONYM! Vill börja med att säga att jag tycker du har ett fint namn. Eller nej juste, det vet jag ju inte för du ville inte skriva ut det här nej. Nyfiken som fan men för svag för att stå för din fråga och dina åsikter. Alltid trevligt och jag finner det rätt roande faktiskt!

Eftersom att jag är så extremt snäll så tänker jag berätta att min andra blogg heter http://jcarnebrant.blogg.se, den är dock lösenordsskyddad och precis som du säger "hemlig" förutom för mina närmsta vänner. Jag skriver om vad jag vill på min blogg eftersom den är just min så nej, inte så onödigt tycker jag inte! Dessutom så är ju skadeglädjen rätt stor nu när du är så nyfiken. Dagböcker kostar pengar och är gjord av papper som tas ifrån träd och för att hugga ned träd så krävs stora maskiner. Jag är miljövänlig!
Tack för att du tog dig tid och glad alla hjärtans dag :):):)

fläscht som Sid i ice age hade sagt

ännu en bild från förra veckan eller när det nu än var som jag var ute och fotade
Okejdå, designen fick ändras här också. Hela alltet är uppdaterat här i stort sett om man säger så. Tagit bort den fula klockan och den stora bloglovin' följarknappen och satt dit en sånhär istället ->  bloglovin
Sen har jag ju som sagt en annan blogg som för tillfället ser likadan ut, ska byta header där så blir det lite mer rätt, hehe. JUSTE headern är ju ny fast ändå samma grej, bara lite annan text och så är den bredare och så.
Bilderna kommer härmed att bli större också, så som de ser ut om ni bläddrar ner lite till inlägget där jag fotat blåmesar där jag ändrade storlek på bilderna.

Hulga och falukorv trots fisk på menyn.

extremt snygg bild från helgen.
IDAG har jag varit extremt jädra asglad hela dagen. Taggad på livet eller? HAHA, nej men gud va vi har skrattat...
Älskar vår klass! Ja.. sen har Jennifer lyckats få "Hulga" på film vilket kanske inte var jättebra... Hulga ska finnas och så, men inte på bild och film, hon gör sig inte så bra där. (observera att jag pratar om henne som en annan person mina vänner :P)

Det roligaste måste ändå ha varit när vi stod och väntade på bussen och Alex var kissnödig som ett as och jag och jen sa att han skulle hinna springa in på toa och han sprang iväg till elskåpet mittemot HAHAHAHAHHAHAHAHA, jävla sär. Undrar vad matgästerna inne på mersmak hade tänkt om han ställt sig där... "fin utsikt..."

facebookfritt

Denna vecka, vecka 7 alltså, kommer jag, jennifer och fridus vara helt befriade från facebook så vill man ha tag på oss så kan man ju smsa eller ringa och så. vi kommer säkert klara det osv... är i vanliga fall inne där cirka 30 gånger om dagen (så går det med android), minst så det kommer ju inte bli en omställning eller så. Frida kommer troligen ha lättast eftersom hon inte har något internet i sin mobil. Avundsjuk. OK NU VET NI
hejdå

veckans tre

favoritlåtar:
favoritpersoner:
favoritsysselsättningar:
  • webbdesign
  • haffle
  • teckna
Har fixat mig en ny blogg frästen, men det vet inte ni. Den är min.
Extremt mycket snyggare än denna blogg och den har ändå ingen header, hur är det ens möjligt lixom? Jag har ju Me Gustaface på denna! Nej, nu ska jag gå och lägga mig, har inte fått så mycket sömn i natt hehe. Godnatt!

blåmes



ett par av bilderna jag pratade om att jag fotade förra veckan

en extraordinärt bra spellista för "innanläggdagsstunder"

målade lite för första gången på evigheter häromdagen
SPELLISTAN:---->>>>>chiiiiilllllllll<<<<-----
Ville väl med detta också meddela att jag lever, har bara inte haft något intressant att skriva om.
JENNIFER IS BACK FROM HER TRIP!!!!!!!!!!!!!!!!!! LIVET ÄGER IGEN, typ!!!!!!!! Har saknat dig mer än jag själv insett sockerpullan, det var så tomt utan dig.
Dagen har bestått av Svenskalektion, Idrott med HLR... och sedan knalla runt på stan med mina godingar även om vi alla utom norrlänningen var trötta som as. Hem till vårt lugna, fina, stillsamma, trygga, trivsamma och extremt trevliga hem. Nej, vadå? Ironi? Vad är det? Har både lagat mat, tvättat och varit ute med hunden. Hej jag heter Julia, är snart 17 bast och är den perfekta dottern. Har ni något ni behöver hjälp med? Kommer på stubben!
Godnatt

LOVE LIFE

it's soooooo true.....
Ligger i min säng och skrattar! Fan vilka underbara vänner jag har, och skype måste väl vara bland de bästa uppfinningarna som finns. LOVE LIFE!!!!

fyllefolk och älskade vänner


"Pizza Planet, Pizza Planet, Pizza Planet..." gormade Albert efter att vi slutat skolan idag. "Jaaaaaa, kan vi inte äta där ikväll? Skyrrabyrraråå!" lade Frida till. Min första tanke var att jag skulle däcka dem om vi inte drog dit.

Godmorgon(?!) små sångfåglar! Sitter här i min säng och har nyligen kommit hem från stadens gator. Fy satan vad kallt det är ute, hela tretton minusgrader där ute. Nästan så att man börjar undra om det verkligen är Sverige och inte Nordpolen vi bor i. Okej, kanske inte ska överdriva, Jennifer som är uppe i Norrland sitter på tio minusgrader mer än vad vi har så hon har rätten till att klaga mer än någon.

Dagen har bestått av fotoredovisningar, städning, semlor och Pizza Planet-kväll för er som inte förstod det ifrån det första stycket. Lätt värt sjuttionio svenska riksdaler då jag åt mat som räcker för tre veckor ungefär... Efter det roade vi oss med att titta på fulla människor på stan, en tjej som lackade ur på någon "jävla svartskalle" som hon valde att kalla honom. Idiota! En kille som visade några tjejer hans Saab på bild i mobilen för att imponera på dem. Sedan visade han den även för vakten och vi undrade ju lite om han raggade på honom också... rätt snygg i och för sig! (eller hur var det nu?)

När vi sedan slog oss ned för att vänta på bussen såg vi en full man som sprang runt och jagade ungdomar som skrek av rädsla. -Vi satt och garvade, hehe. Sen ryckte polisen in och tog hand om honom.

Efter att F & A hade sprungit iväg till sin buss som gick tre minuter innan min och jag satt där själv på busshållplatsen så kommer ju självaste killen som skröt om sin bil och sätter sig bredvid mig. Han var glad och frågade om jag tyckte att han verkade flummig. "Nejdå, verkligen inte!" sa jag ironiskt och han trodde mig... Så han började fråga om vart jag skulle och jag svarade "Hem", frågade om jag varit på krogen men nej ty det hade jag icke varit. Hans kompisar kom och satte sig bredvid och frågade om jag skulle med på fest men nja, gå på fest själv med några randoms kändes la sådär. De var ju i alla fall trevligt sällskap att vänta på bussen med!

Lång dag säger du? -Jo tack!
Imorgon kommer ännu en och därför ska jag nu krypa till kojs.
Godnatt gott folk!

i'm so happy

that's all! :*

RSS 2.0