Bra att läsa

"När allt fungerar perfekt blir jag lycklig!"
 
Lycka handlar inte om att allt i ditt liv ska vara tipptopp. Lyckliga människor inser att livet går upp och ned och är duktiga på att ta tillvara på de tillfällena då allt känns super, utan att analysera sönder situationen. Att vara nöjd med livet behöver inte betyda att du inte jobbar på att göra det änu bättre, det betyder bara att du har det trevligare på vägen dit - och med energi att jobba med på köpet!
 
källa: En artikel från tidningen SOLO, vår 2011.

En omgjord historia

Det var en väldigt mörk och dyster tisdagseftermiddag. Alla andra hade tagit sitt pick och pack och gått hem. 
Det var bara han och jag kvar, jag visste inte vad jag skulle ta mig till. Stämningen var så spänd att det nästan gick att ta på den. Jag gick ut, det enda som tillfälligt skulle kunna rädda mig.
 
Utanför fladdrade höstlöven omkring i små virvlar längs med marken och någon gick förbi med en intensivt gnisslande cykel, oljudet lät som något taget direkt ifrån en skräckfilm och kalla kårar gick längs med ryggraden samtidigt som en vind slet tag i mitt hår. Plötsligt blev ensamheten så påtaglig att jag för ett ögonblick övervägde om inte den spända stämningen hade varit bättre, där var jag ju åtminstone inte helt ensam.
 
Obeslutsam och uttråkad efter den långa tystnaden jag befunnit mig kollade jag på klockan. Bara trettiofem minuter kvar tills jag skulle bli upphämtad. Det var då jag såg det. Det värsta jag någonsin skådat. Strax efter hördes ett hjärtskärande skrik och ögonblicket efter var allt tyst igen. Knäpptyst.

Det är aldrig försent

-Säg något då! hörde jag hur en ovanligt ljus pojkig tonåringsröst uppmanande sa till en annan. Jag kände igen rösten. Det var ingen jag direkt kände, jag bara visste vem han var.
-Vad skulle jag då säga? Vad skulle vi prata om? Hörde jag hur den andra killens dova stämma svarade med en suck. Som om det var hopplöst. Som om det redan var för sent. 'Det är aldrig försent', tänkte jag och gick sedan därifrån. Upprörd.
 
 

Don't forget

For now
we are young.

friends are family

Surround yourself with only people who will lift you higher,
because friends are the family you choose yourself.

Just do it

BE CRAZY,
BE WEIRD,
DON'T BE AFRAID
OF WHAT ANYBODY THINKS.

Sunshine, it's fine

Men oj, hej Turkiet.

Be patient

We all grow into
the beautiful person
that we're supposed
to be - some earlier,
some later.

herren på täppan

Idag har jag befunnit mig på den högsta möjliga plats som man kan ta sig till med bil i Sverige. Jag blev smått åksjuk. Alltid lika trevligt. Sen åt jag något som kan ha varit den godaste räkmackan någonsin. Hann inte ta kort på den tyvärr, var för hungrig. Annars har det inte hänt så mycket idag. Bara åkt en massa bil uppe på fjället typ... stannade till på ett par loppisar men gjorde inga fynd alls. Peace out.

Burning bridges

Och så var vi i Turkiet nu igen.

Myggjävlarna och jag

Fiske idag igen. Dock ca hundrafemtioelvamiljoner myggor fler idag än igår. That's why the hat's on. Ser ju anonym ut... Min blodtörstiga hotfulla hund då, vad tycker ni om henne? Ganska så skräckinjagande, mmmmmhh!!!!

Just stop it

We judge
people
for judging
people
because judging
people
is wrong.

Nothing Is Simple

It's not as simple as that.
And it never is.

Fjällfiske

Idag har vi varit med om hagel, regn, sol och kyla. Och så fick jag en fisk också. Lars-Olof heter han.

True shit

We are all just kids
who grew up too fast.
 

Kvällssol

Lekar i kvällssolen och en kvinna omedveten om att hon blir fotad. 
 

SNYGGA KILLAR

Okej! Idag när jag har gått runt och gjort i stort sett ingenting här uppe i norr förutom att köpa ett par nya skjortor inför hösten så har jag funderat på VAD ska jag skriva på bloggen. Ja, nej det finns inte så mycket annat att göra här uppe och det är ju kul att blogga när man har tid och inspiration. Det var efter jag hade köpt de där skjortorna som det slog mig. Snygga killar. Så här kommer alltså min lista på top 5 snygga killar.

 
 
#1 Chase Crawford aka Nate Archibald i GossipGirl

Alltså denna kille. Så otroligt jädra assupermegasnygg. Avlider typ varje gång han kommer upp i rutan då jag kollar på serien. Hans blå ögon och snyggt klippta hår, hans skarpa käklinje och hans perfekta leende. Han är rent utav äckligt snygg. Visst är de andra killarna i serien också snygga, men ingen av dem är Chase Crawford snygg. Han är för mig en solklar etta.
 
#2 Adam Levine aka sångare i Maroon 5
 
Jag menar titta på honom. Behöver jag säga något mer? Det skulle väl isåfall vara att han som grädden på moset sjunger som en gud också. Man blir ju lamslagen. Sinnessjukt snygg.
 
#3 Penn Bagdley aka Dan Humphrey i GossipGirl

Okej, nu kanske det kommer fram vilken enorm GG dyrkare jag är och det kan vara sant. Men är det konstigt när de har så snygga killar i serien??!! Titta på de där ögonen liksom. Och läpparna. Och ansiktsformen. OCH HÅRET!!!!!! Är svag för lockigt hår. Dock kom ju det inte riktigt fram i denna lista men ja. Det är fint i alla fall. 
 
#4 Taylor Lautner aka Jacob Black från Twilight filmerna.

Visst finns det tillräckligt många snygga killar så att man borde kunna välja ut åtminstone 5, men de två första kändes ganska självklara och nu börjar det bli svårare. Men Taylor är ändå ett måste på min lista. Om han är placerad på rätt plats, eller om han borde ligga längre ned, vet jag inte. Men med är han i alla fall. Så grymt snygg. Keep it going.
 
#5 Marcelo Peña aka minutkändis från BigBrother 2012
 
Här är han tillsammans med sin fina Annica. De hittade varandra i huset vilket var lite kul. Följde säsongen lite till och från. Jättefina ögon, tydliga kindben och ett supergulligt leende. Tre av de huvudsakliga faktorerna som jag tittar på gällande utseendet hos en kille. Vet att många hade en hel del emot denna människa (vilket jag tycker är dåligt med tanke på att de inte känner honom) men satan i gatan vad snygg han är.
 
Brad Pitt
#BONUS Brad Pitt aka Han med stort H.
 
Helt ärligt så undrar jag om det finns någon som inte tycker att denna man är snygg. Visst är han inte någon etta på min lista. Men hallå, han är ju med som en bonus på slutet och om inte det betyder något så vetefan alltså. Bra jobbat Pitt. (pittpittpittpitt)


Det mina vänner var alltså min top 5+1 snygghetslista på kända killar. Man blir ju rädd på riktigt när man tänker på hur många snygga killar det finns i världen som man inte kanske ens vet om. Vet ju rätt många killar hemma i Öret som är snygga också, men det vore ju lite halvkul att skriva här kanske. Den listan är av det lite privatare slaget. He-He. De sticker fram näsan i Våghustorgstrakterna när solen skiner. Det är alltså då man ska sitta på en bänk mitt på Våghustorget, (alternativt på soleos uteservering) och spana. Mitt tips för idag.
 
Godnatt kära vänner.
 

Sun cHill

Det var rätt så underbart att spendera sina dagar på en sån där.

Wisdom of today

Life is
too short
to wait.

this is my crib

Okej, det kanske inte ser mycket ut för världen och lampan är jobbigt sned, (Wtf happened?!) MEN DET ÄR FINT OCH JÄTTEBRA, OKEJ?!?!

Det där stället de kallar för "Funäs"

Bild 1: Godaste jag ätit på länge.
Bild 2: Se bild 1:s kommentar:P
Bild 3: som jag skrev på insta "Fan vilken horny typ :P Tror att älgen har badat :P Jävligt smutsig för att vara ren :P" 
Bild 4: Är det bara jag som har tofflor på tofflorna och dessutom lyckas få de yttre på fel fot och inte märka något förrän jag håller på att ramla och dö? Nähä? Bara jag? Aha, okejdå...
 
Jahopp fellas, då var man framme då. Åtta timmars bilresa är ju en baggis :P
Satt och letade registreringsnummer med min far. Har lurat in honom i skiten så nu är han lagom glad på mig. He-He-HE, skadeglädjen är den bästa glädjen som jag brukar säga.
 
Har bestämt mig för att bo lite forever alone ute i boden. Grymt lungt och skönt. Får mig att längta tills jag flyttar hemifrån på riktigt. Lite tomt utan Linnea i andra sängen dock! Fast det luktar ju bättre än det brukar :PPppPPppPpppPpPPPppPp (hej linnea)
 
Nääääääääe, men how about getting some sleep and take the day tomorrow as it comes? Kanske lite solsken på imorgon skulle sitta fint? MMMMMMMMMMMH. Very good gummisnodd.
 
Ha det bra wherever you are!

Tisdag

Arbetade hårt hela dagen igår. Plasthandskarna gick sönder stup i kvarten! Tror inte det är meningen att man ska ha långa naglar när man använder dem...

förutan vind

Ett par bilder till från Turklandet.

Read and learn

Woman are more influenced by how a
man smells rather than how he looks.

Gossip Girl

Sometimes you
need to step outside,
get some air,
and remind yourself of
who you are and
where you want to be.

Självlysande

"I taket lyser stjärnorna" får jag upp en röst i huvudet som säger. Citatet kommer från en film, en fin sådan. Jag tänker på den nästan varje gång jag ser de svagt grönt självlysande stjärnorna som i en symmetrisk cirkel sitter upplimmade i mitt tak. De har suttit där så länge jag kan minnas. Jag vet att jag hade en rund lampa satt där som barn, därav symmetrin. Hur lampan såg ut har jag dock inget minne utav.
 
Den har nog inte suttit där på minst tio år i alla fall. Minst.

Sverige är vackert

Något så iögonafallande -som utsikten över de gröna svenska vyerna och de tunna molnstrimmor som långsamt skingrar sig i soluppgången som för att stolt visa upp vårt vackra land. Dess gator ringlar sig som långa guldskimrande pärlhalsband där gatulykterna lyser för de mörkrädda som behagar ta sig en nattlig promenad. -Det är inte varje dag en enkel levande som jag har lyckan att sitta på ett plan fullt av lungt sovande människor olyckligt ovetande om det vackra som tornar upp sig precis utanför deras fönster.
 

Full fart på bloggen

Det där med tidsinställda inlägg är ändå lite underskattat. Har nu sett till att min blogg under de närmsta veckorna inte kommer vara mer uppdaterad än någonsin. Bilder från Turkiet, quotes från Tumblr, hemmagjorda texter och även ett inlägg om en artikel som jag tyckte var läsvärd. Håll utkik!

Målarnisse

Det blev ingen "sitta inne dag och göra ingenting vettigt". Istället åkte jag iväg till mormor och morfar och hjälpte dem med att måla om deras hus. Värry good.

fly away

Bilder från när jag satt på planet påväg till Turkiet. Framöver kommer det läggas upp lite bilder därifrån -bättre sent än aldrig. Tog dock inte så många. 

Måndag

Hola Hola!
Idag mår jag bättre än igår. Sitter just nu och försöker göra i orning på min mobil. Har rensat den från bilder och just nu uppdateras den. Funderar på att göra en systemåterställning också, men vi får se om det blir idag eller någon annan dag. Den har varit så himla seg på sistone.
 
Jahapp, måndag idag. Två dagar kvar tills jag flyr staden, igen. Känns sådär nu när inte bäztizfäztiz(:P) kan följa med, men jaa med och motgångar. Ännu en sån där segdag trots att vädret tillåter utomhusvistelse? Kanske. Det blåser ju så in i världen, och vet ändå inte vad jag skulle göra utomhus.
 
Puss.
 
Update: Helgrymt! Det blev som en helt ny mobil. Hoppas uppdateringen är lika bra som den är snygg.

När det blir varma sommardar, kom ihåg mig då

Hade skrivit ett inlägg, sen dog chrome. Ville slå sönder datorn lite smått.. That's life. Allt har varit tråkigt, gått fel och jobbigt idag, delvis på grund av att jag mår dåligt, så jag är ju inte förvånad om jag säger så.

Casa de primo

Tidsplanering och uppdelning? Nä. Det är inget för mig.
Lyckades inte bli klar på de där tjugofem minutrarna, men vi kom lite sent och jorden gick inte under för det. Hallelujah osv!

 

Hade en trevlig kväll i min kusin och hans gulliga sambos nya fina hus. Åt massa god mat så nu känner jag mig ca 100 kg tyngre... Åh, jag vill också flytta och få göra i ordning och inreda mitt eget hus, eller åtminstone lägenhet. Tänk om man var rik. *drömmer*

 

Nu har jag huvudvärk, är förkyld som ett as och känner hur otroligt trött jag är på regnet. KAN man ens kalla detta som befinner sig utanför dörren för "sommar"? Är det lagligt? Tycker det verkar lite mer som höst. Eller borde jag tycka att det är sommar bara för att jag bor i Sverige? Svår fråga.

 

Vill gå och lägga mig men har inte riktigt orken till att gå och göra mig i ordning riktigt än. Vet dock inte vad jag ska göra istället. Orkar inte göra något, men sova låter så himla tråkigt. Typ lika tråkigt som det här stycket i texten. Ska sluta skriva nu. Hoppas ni haft en fin lördag.

Puss


Stress

Häromdagen när jag hade mina vänner här på middag vet ni? Det jag skrev om..? Jaja, iallafall. Såhär såg det ut på min twitter då:
Efter detta kan man ju kanske tänka sig att jag ska lära mig något, en läxa möjligen?
Men nej, nu sitter jag här oförberedd i soffan och har 45 minuter att fixa i ordning mig på. MAX.
Duscha och grejja. Bra jobbat Julia.

Turkland

Instabilder från veckan i Turkiet. Längtar tillbaka.

grillkväll ala julias casa

Hola guapas!
Hade tänkt mig att jag ska börja blogga nu igen efter mitt lilla uppehåll. Försöka i alla fall.
Dagen kommer bestå av jobb och vistelse hos morföräldrarna. Kvällen blir troligen lugn,-och skön bör tilläggas!

Hade en fartfylld kväll i onsdags med Andrux. Skrattade så jag grät flera gånger om. Och igår hade jag the gang här så vi lagade tillsammans; grillad fläskfilé, klyftpotatis, jensens favoriten-sås, sallad och så till efterätt chokladdoppad frukt. Alla dog efter den måltiden. Götttttmooos.

Mörkret faller

Faller i samband med mörkret. Kraften som pressar allt nedåt, eller bara rakt mot en.
Mörkret får en att samla tankarna till ett enda stort virrvarr, ett ihoptrasslat garnnystan som inte går att få upp i ett stycke.
I mörkret är vi alla garnnystan. Förvirrade, mörkrädda och ensamma.
 
Jag saknar stjärnorna som lyser upp himlen på nätterna under vintertid. Varför kan de inte finnas här året om?

mot kalkonland

hittade några gamla webbkamerabilder...
Tjenare snyggingar!
Sitter nu på mitt rum och funderar på om jag har glömt att packa något, och jodå det har jag. Skriver upp det på listan och går sedan och packar ned det. Guldfiskminne.
 
Vid halv sju ikväll kommer jag sitta på ett plan, och jag har inget simkort i mobilen så smsa och ring precis hur mycket ni vill. Det känns ju lite onödigt dock med tanke på att jag inte kommer få dem förrän nästa måndag.
 
Måste erkänna att det verkligen känns jättetråkigt att åka hemifrån när regnet vräker ned såhär. Längtar inte alls till sol och värme. Neeeeeeej veeeeerkligen inte.....
 
Hoppas det vräker ned hela veckan på er medan jag njuter av 37 graders värme. Nu ska jag ducha, hörs om en vecka om jag inte försöker mig på att låna en dator där nere för 15 kr.
Puuuuuuusss

RSS 2.0