Känner mig som en spanjor

HALLOU(mi)!

 
Dagens drog.
Idag är jag på bättre humör även om rösten är näst intill borta. Sa förut att jag inte skulle prata mer förrän imorn men det gick inge bra när jag skulle hjälpa min stackars granne som behövde hjälp med spanskaläxan såatteeh ja, nu sitter jag här med min slitna röst i alla fall.

Pallrade mig alltså iväg till skolan trots att jag inte alls egetnligen orkade. Tog i alla fall 24an så att jag fick chilla på samma buss hela vägen även om det innebar några minuters försening. Bättre det än att inte komma alls!

Kollade på en bra film på engelskan och drack te och åt scones som vår lärare hade fixat till oss. Gulligull! Så när jag väl var där så kändes det ju mer ansträngande att åka hem än att stanna typ... Sen var det betygssnack och det blir då ett B för mig i engelska 5.

Sen stannade jag även kvar för att få höra mina betyg i spanskan. (okej, jag stannade för att vi skulle få fika där) OCH DET ÅNGRAR JAG INTe. För neeeeeej, vem fick ett A i spanska? VEM TROR NI?!?! VAVAVAVA?!?! Trodde att jag skulle få ett C, men näääääääe sa hon det kändes inte rättvist. "då får jag väl B" tänkte jag och var glad. Men näääääääääe sa hon, det tyckte hon inte heller kändes rättvist. "nähä, men vilket av dem blir det nudå? kan hon inte bara säga?!" tänkte min lilla hjärna. Men ett A det känns självklart att jag ska sätta det på dig, sa hon för att vara ordagrann.

Jag var så chockad att jag började gråta, på allvar. JAG FICK ETT A I SPANSKA OCH JAG ÄR SÅ JÄVLA HAPPY!!!! IT'S SICK!!!!! HELT STÖRT!!!!! HOLA HOLA LIXOM.

Okej, jag vet inte om någon annan skulle gråta av lycka för ett A i spanska, vad ska man ha spanska till lixom? MEN DET ÄR KÄNSLAN AV ETT A!!!!!!!!!!! POÄNGEN!!!!!! TÄVLINGEN med mig själv!!!!

Ja okej. Vid det här laget har alla fattat hur glad jag blev. Det har varit en bra dag trots sjukdom som gör att jag varken kan prata eller andas.


Sen har jag till och med lyckats få i ordning på nästan hela filmen nu också, fast det såg så mörkt ut igår. Kanske var för att det var så sent :P Kände mig lagom high tech när jag satt med premiere pro på tv:n och after effects på datorskärmen och bytte lite hipp som happ emellan dem.

PUSS!

Orken rann ut i sanden

Det är med en gnutta irritation som jag skriver det här inlägget. Klockan är över elva på kvällen och jag har i flera timmar nu suttit och försökt få i ordning på redigeringen utav filmen som jag och mina klasskamrater filmat.
  • Ett irritationsmoment är att vi på något vis lyckats "missa" att filma tio sekunder av vår film pga miss i filmmanuset.
  • Ett annat är att Kamran inte har använt sig utav fokusen på kameran när han filmade. (jävla idiot)
  • Ett tredje är att våra datorer inte har kapacitet till att köra de tunga Adobe programmen, i det här fallet Premiere Pro och After Effects. Vill slå sönder datorn för att den laggar så mycket. Går in i kontrollpanelen och stänger ned allt annat som körs i bakgrunden när jag redigerar och ÄNDÅ så laggar det.
Nej, just nu vill jag bara lämna in en halvfärdig film och säga: här har ni, början är bra så efter den kan ni snälla sluta kolla eftersom det är hål lite här och var och eftersom att filmerna är oskarpare än då man kollar tjugo meter bort i ett par läsglasögon. Varför Gud, VARFÖR kollade ingen till så att han gjorde rätt?
Är så otroligt jädra skoltrött nu så hälften vore nog. Tack för att det bara är en riktig skoldag kvar. Tack snälla.
Fuck livet. Insåg just att jag måste till skolan imorgon för att fixa detta trots att jag är sjuk. Vill dö. Orkar inte mer nu. Bryter snart ihop.
Ge mig sommarlov.

Vecka tjugoett

Det har varit en bra vecka. Har varit ute och gått med min lilla lurviga vän, fått skrattanfall åt spegelbilden av mig och frida i en bil, sett sommarmodet på rut m.fl., fått de första fräknarna, bakat tårta med my favourites och lagat mat och varit på en grym fest. Livet är rätt så awesome.

Kul jul, livet rullar på

<p style=
<p><span style=
Nya bilder, den sista tog mamma på mig imorse vid frukosten :P
Hej! Här står jag i mitt kök med nyduschat trollhår och borstar tänderna. SOM EN CHEF! Det är i dessa lägen man skulle haft en webbkamera inbyggd i datorn...
Idag har jag gjort vadå? Juste, nationella i matte........hela dagen typ... Vet ärligt inte riktigt om jag ska vara nöjd eller inte. Vill ju ha ett A, men är rätt säker på att jag inte kommer få det pga tidsbrist i slutet. Skulle inte ha chillat så mycket. JAJA WHATEVER. Fick ju i alla fall äta subway. Rikskuponger av skolan <333333333
Annars då? Jo, men jag har nyss gjort klart den sista görjobbiga uppgiften. Känns helt okej faktiskt.
Eller ja, ska ju filma och redigera det sen också men det är inte lika tråkigt.
KULJUL, livet rullar på ju. snart sommarlov. ååååh, längtar så!!!!
OCH HAR FÅR FRÅN OCH MED NU ÅKA UT OCH ÖVNINGSKÖRA OCKSÅ, SÅ DJÄVULSKT NAJS!
Nu ska jag sova, puuuuuuusss

SUNLIGHT HURT MY EYES

(hejhej emlan! *vinkar*)
Vilket najs väder vi har hörreni grabbar!
Sitter atm på min veranda i solen och ska väl fortsätta på min samhällsuppgift. Jättejobbigt faktiskt!
Den här veckan är det hårdpluggning som gäller, inga undanflykter! Skulle vara så jäkla skönt att vara klar med allt den här veckan så att jag får nästa ledig.
Har också tänkt cykla till och från skolan varje dag denna vecka, en sträcka på ca 9km enligt google maps... NAJS, kommer ju inte behöva träna! Och på idag blir det ju en mil extra eftersom jag ska cykla till stallet och tillbaka... Räknade ihop det där förut och dagens cykling skulle ligga på nästan 3 mil... kul!
Nej, nu ska jag fortsätta cykla höll jag på att skriva, men skriva ska det vara...
PUSSTJA

VECKA TJUGO - (kristi himmelsfärd)

Hola fellas!
Sitter i min säng, trött efter en lång dag. Känns lite konstigt att vara ledig fortfarande eftersom detta då blir den tredje lediga dagen i rad men fortfarande har vi ännu en kvar. Najs. Dock vet jag inte om jag varit så ledig idag eller kommer vara så ledig imorgon eftersom jag idag sålt polkagrisar för att samla till klassresa...........kul........verkligen.

Har 6st polkagrisar kvar med smakerna Gräddkola, Hallon-lakrits, Saltlakrits, Tutti-frutti, Viol och Sur Jordgubb så vill ni ha, hör gärna av er! 15kr/st, eller 5 för 60kr! Problemet är dock att pengarna ska vara inlämnade på måndag, så det gäller att passa på imorgon då!

Jahapp, annars då. Vad händer?
Som ni ser på bilderna har jag fikat med min bästa vän, umgåtts med en riktigt underlig men älskad liten människa, sålt polkagrisar med två favoriter på en marknad i Götlunda, varit på fest där vi åkte gömde vår dricka i ett garage, åkte epa mitt i natten med fantastiska människor i och en grym kille på flaket endast iklädd shorts...störd haha! Vaknat upp till en busig liten hårboll till hund, solat och bränt ryggen, och idag cyklat med Alva, men efter halva vägen såg hon helt slut ut och tittade på mig som om "måste jag verkligen springa mer?" så då satte jag henne i cykelkorgen, and that she liked! Sen har jag även visat mitt leende en hel del den här veckan. Bara för att jag kan.

Nu under kvällen har jag lämnat in en skoluppgift och jobbat mycket på en annan vilket känns bra, då är det inte lika mycket kvar tills imorn... typ.

Nu ska jag sova. Godnatt.

But even the sun sets in paradise

If happy ever after did exist
I would still be holding you like this
All those fairytales are full of shit
One more stupid love song I'll be sick

You turned your back on tomorrow
Cause you forgot yesterday
I gave you my love to borrow
But you just gave it away
You can't expect me to be fine
I don't expect you to care
I know I said it before
But all of our bridges burned down

I've wasted my nights
You turned out the lights
Now I'm paralyzed (you)
Still stucked in that time when we called it love
But even the sun sets in paradise

Maroon 5 har gjort det igen.

Idag är det en SS

Detta stämmer rätt bra överrens med min dag. + lite pianospel.
Hejhej! *vinkar*
Här är jag igen, lite trött och lite pigg på samma gång. Skulle bara vilja slå på en film egentligen men nej se det går inte för sig för jag är alldeles för upptagen med plugg. En standard söndag skulle man väl kunna säga.

Började dagen med att skriva ut lite nya noter för att lära mig spela ett nytt stycke, men noter är ju inte riktigt min grej så jag gick ut i den strålande solen och satte mig för att översätta åtminstone vänsterhanden för att underlätta proceduren med att lära sig den lite. Men tror ni solen var snäll och sken och värmde på mig eller? Nejdå. Den skulle promt gömma sig bakom molnen. Och så blåste det kallt också. Inte alls så varmt och skönt som jag föreställt mig.

Jag satt och plinkade en stund på låten men blev hela tiden avbruten av heltelefonen som ringde eller folk som kom på besök eller mamma som skulle prata i telefon eller rosa elefanter som trampade mig på tårna. Så jag gav upp. För idag i alla fall.

Nu sitter jag alltså här och behöver plugga Samhäll, Svenska och Foto/Digitalt skapande, i den orningen ja, nödvändigtvis. Var nyss sugen på Coca-Cola så jag trodde jag skulle smälla av och då gick jag och hämtade mig en kopp thé, lite solrosfrön mm, och slog igång MjukisLiztan som en viss Albin har gjort. Bra skit.

Sov även en stund förut. Omedvetet. Trodde jag blinkade efter att ha kollat på klockan, men nästa gång jag slog upp mina blå så hade en timme vandrat förbi. Bra där!

Hoppas er dag är lika chill som min om man bara subtraherar det där med pluggandet.
Puss.

Goddag - bokstavligen

Har haft en bra heldag innehållande kaffe, mat och bio med min gode vän Alex.
Såg The Vow, lätt sevärd film! Väcker känslor kan man väl säga....
Nu är jag så trött så att jag typ är färdig att dö, vill bara krypa ned i min säng och sova.
I hope you've had a good day mates!

Känner mig hatisk

bilder från de senaste dagarna för att lätta upp stämningen
Om jag skulle skriva ett inlägg nu skulle det bara bli hatiskt mot de som förstörde Trampen. Men för att skriva något så kan jag väl säga att jag idag åt min efterlängtade kebab med mina bästa vänner, och det var grymt gott.

Må bästa skola vinna - JB gymnasiet alltså

Nej, det var inget nytt. Ville bara uppmärksamma det en gång till. Vi är bäst.
fd. John Bauergymnasiet, från och med idag JB gymnasiet då de har bytt namn, är taggade till tusen.
Imorgon smäller det.

Långt inlägg för lång dag

Oj vilken lång dag det har varit. Allt började med att jag trodde det var fredag, och besvikelsen sköljde över mig när jag insåg att det var lite mer tisdag, men jag var inte bitter för det. Jag skulle upp på stan och fota till mitt projekt (bilder kommer), något som jag såg fram emot.
Sen lyckades ju morgonen bli rätt så asdålig ändå kan man väl sammanfatta det hela som utan att gå in på några details. Efter många om och men kom jag i alla fall upp på stan, nästan en timme senare än planerat. Knäppte troligen en hel del bra bilder, men är inte riktigt klar än känns det som, även om jag tagit omkring 400 bilder.
I skolan hade vi muntliga nationella provet i matematik. Lite halvflummigt prov tyckte jag då jag inte riktigt såg det matematiska i det. Det kändes som att det handlade mer om att kunna resonera.
Efter det slutade vi och då åkte vi upp på stan. Väl där mötte vi upp Mattias och så vandrade vi iväg till Espresso house och fikade. God, i need to stop doing that. Äta så mycket onyttigt alltså, det är fan inte bra för hälsan.
Knallade sen iväg till H&M där jag köpte mig ett välbehövligt enkelt svart tublinne. Basic.
Sen satt jag och Fridus, ensamma kvar, på Våghustorget i solen och väntade på bussen. Såg hur 24:an gick och nästa gick långt efter <3333333333 så för mig blev det en promenad hem samtidigt som jag pratade med en festlig filur.
Hemma åt jag mat och sen tårta från gårdagen då mamma fyllde år. (oh god, förstår ni vad jag menar med att jag måste sluta äta onyttigt? jävla tjockis typ.. inte för att jag är tjock, men jag lär väl bli.)
Nu sitter jag här i min ensamhet i min överdrivet bekväma säng och känner att sova inte skulle vara någon dum idé. Men så har jag ju inte borstat tänderna än vilket ger mig något utav en fml känsla. Måste gå ned för de 14 trappsteg vi har, borsta tänderna, och sedan gå upp för dem igen. *lat*
DÅ SÄGER VI SÅ DÅ, AAAAAH MMMMMMMMH
nattinatti!

Oj vilken lång dag det har varit. Allt började med att jag trodde det var fredag, och besvikelsen sköljde över mig när jag insåg att det var lite mer tisdag, men jag var inte bitter för det. Jag skulle upp på stan och fota till mitt projekt (bilder kommer), något som jag såg fram emot.

Sen lyckades ju morgonen bli rätt så asdålig ändå kan man väl sammanfatta det hela som utan att gå in på några details. Efter många om och men kom jag i alla fall upp på stan, nästan en timme senare än planerat. Knäppte troligen en hel del bra bilder, men är inte riktigt klar än känns det som, även om jag tagit omkring 400 bilder.

I skolan hade vi muntliga nationella provet i matematik. Lite halvflummigt prov tyckte jag då jag inte riktigt såg det matematiska i det. Det kändes som att det handlade mer om att kunna resonera.

Efter det slutade vi och då åkte vi upp på stan. Väl där mötte vi upp Mattias och så vandrade vi iväg till Espresso house och fikade. God, i need to stop doing that. Äta så mycket onyttigt alltså, det är fan inte bra för hälsan.

Knallade sen iväg till H&M där jag köpte mig ett välbehövligt enkelt svart tublinne. Basic.
Sen satt jag och Fridus, ensamma kvar, på Våghustorget i solen och väntade på bussen. Såg hur 24:an gick och nästa gick långt efter <3333333333 så för mig blev det en promenad hem samtidigt som jag pratade med en festlig filur.

Hemma åt jag mat och sen tårta från gårdagen då mamma fyllde år. (oh god, förstår ni vad jag menar med att jag måste sluta äta onyttigt? jävla tjockis typ.. inte för att jag är tjock, men jag lär väl bli.)

Nu sitter jag här i min ensamhet i min överdrivet bekväma säng och känner att sova inte skulle vara någon dum idé. Men så har jag ju inte borstat tänderna än vilket ger mig något utav en fml känsla. Måste gå ned för de 14 trappsteg vi har, borsta tänderna, och sedan gå upp för dem igen. *lat*

DÅ SÄGER VI SÅ DÅ, AAAAAH MMMMMMMMH
nattinatti!

Till en bättre värld

Jag vet inte om detta är rätt eller fel, men han tjatar så jag tänker säga det ändå. Han hälsar och önskar er alla lyckliga liv utan honom, han kommer alltid finnas hos er, bara inte lika fysiskt.
Han mår bra nu, slipper all smärta och kan äntligen vara lycklig. Han ser att ni klarar er och kan därför gå vidare. Han säger ni kommer mötas igen en dag men han hoppas inte alldeles för snart. Han älskar er och kommer sakna att vara i er närhet men känner sig ändå redo att gå. Alla var så pass förberedda på detta att det inte är mer än rätt att nu låta er leva i frid precis som ni låter honom vila i frid.
Cancer är en hemsk sjukdom som en dag kommer rådas bot på säger han och värmen sprider sig i hela min kropp, jag kan riktigt känna hur han skrattar för första gången på något som han tycker känns som en evighet. Ta god vara på pengarna och utnyttja inte mormors rikedomar allt för mycket, även om ni gärna får spendera dem nu när han ändå inte har någon användning för dem.
Han har försökt kontakta dig och du har känt av honom ett par gånger men aldrig varit öppen nog för att få reda på vad han hade på hjärtat, det var därför han kom till mig. Det är starka band kopplade mellan våra två själar, dig och mig, och därför såg han mig som någon pålitlig. Han förklarar det som färgstarka auror som går emellan alla våra själar. Jag kan måla det för dig, han har gett mig en bild. Vår är grön, någon typ av limegrön, som den där bilen som Albert påstår är gul. Det är även därför jag har denna färg i rubriken på min tidning. Min och Fridas är mörklila medan din och Fridas är någon rosalila ton. Fridas och Alberts är orangeblå om jag inte misstar mig. Det är en färg som våra människoögon inte klarar av att se, det är svårt att förklara.
Förlåt om jag skrämmer dig, jag vet inte själv hur det går till. Han vinkar och ler, kommer inte gå förrän jag fått dig att se, men han är på god väg. På väg till en vackrare plats.
Jag vet inte om detta är rätt eller fel, men han tjatar så jag tänker säga det ändå. Han hälsar och önskar er alla lyckliga liv utan honom, han kommer alltid finnas hos er, bara inte lika fysiskt.

Han mår bra nu, slipper all smärta och kan äntligen vara lycklig. Han ser att ni klarar er och kan därför gå vidare. Han säger ni kommer mötas igen en dag men han hoppas inte alldeles för snart. Han älskar er och kommer sakna att vara i er närhet men känner sig ändå redo att gå. Alla var så pass förberedda på detta att det inte är mer än rätt att nu låta er leva i frid precis som ni låter honom vila i frid.

Cancer är en hemsk sjukdom som en dag kommer rådas bot på dånar hans röst och värmen sprider sig i hela min kropp då han säger det, jag kan riktigt känna hur han skrattar för första gången på något som han tycker känns som en evighet. Ta god vara på pengarna och utnyttja inte mormors rikedomar allt för mycket, även om ni gärna får spendera dem nu när han ändå inte har någon användning för dem.

Han har försökt kontakta dig och du har känt av honom ett par gånger men aldrig varit öppen nog för att få reda på vad han hade på hjärtat, det var därför han kom till mig. Det är starka band kopplade mellan våra två själar, dig och mig, och därför såg han mig som någon pålitlig. Han förklarar det som färgstarka auror som går emellan alla våra själar. Jag kan måla det för dig, han har gett mig en bild. Vår är grön, någon typ av limegrön, som den där bilen någon påstår är gul.

Han vinkar och ler, kommer inte gå förrän jag fått dig att se, men han är på god väg. På väg till en vackrare plats. Till en bättre värld.

dimma

Ett dilemma i mitt huvud. Inget jag kan göra. Något jag kan, men inget som går.
Livet bidrar med glädje, ilska, hjärtesorg och sår. Detta innefattar mest en dimma i mitt huvud.
Hatar att vara tyst, men vill inte heller något säga. Svårt ska det va'!
Fast å andra sidan är det ju ingen som sagt att det ska vara enkelt.

ny header

bilder från igår, fasiken vad gott det var alltså!!
Kände att jag tröttat ut me gusta face. Något som absolut inte får hända.
Därför bytte jag header till någon jag fixade på typ en minut. Vi får se hur länge den sitter där. Den duger i alla fall för stunden tycker jag. Funderar på att fixa en liten detalj i den bara, något som knappt kommer synas men ändå kommer vara en rolig grej! Får se hur det blir med det också.
Nu ska jag sova. Puss godnatt!

om du minns detta


femtiosex dagar kvar

Seher Resort - Bild 1Seher Resort - Bild 3

Seher Resort - Bild 5
Seher Resort - Bild 6
Seher Resort - Bild 7
Bilder från: fritidsresor.se

 

Det är alltså 56 dagar kvar idag tills jag, min mamma och min bror flyger iväg till Turkiet, och jag längtar så jag kan spy. Visst har vi sol här hemma, men vart är värmen?

this week part 2

Fridus och Albertus hade ju också fångat några bilder från veckan... vi har hört att det inte är bra att sola med smink okej?!

This week

Har jag bokat resa med mor och bror till turkiet, firat valborg på en rolig fest i Arboga där Frida fick för sig att diska (och detta var tvunget att dokumenteras), läst tidningen varje morgon och sett att "Skriet" av Edward Munch blivit såld för 800 mille, ätit glass, skrattat tills jag gråtit åt Albert aka "gubben i lådan", skrivit engelska nationella för att sedan ha rast i en evighet, skriva spanskaprov ute i solen och sedan även ha resten av lektionen där (that's how we roll), varit utan röst i två dagar, blivid skrattad åt på grund av det, ätit glass, sålt polkagrisar, köpt nya laktostabletter som man bara tar en gång om dagen och som då fungerar (livets), bränt mig för första gången i år, det var benen som råkade illa ut då jag gick i shorts, även det för första gången i år. OCH sist men inte minst, vräkt i mig jordgubbar.
Bra vecka.

I like this shit

Varje gång jag öppnar internet på min dator så kommer detta upp. En sida som hela tiden står och räknar ned inför sommarlovet. Sen är det ju så att vi JB elever har lite sommarlov deluxe och slutar en vecka före alla andra. Klicka på bilden för att ta er till sidan där ni kan ställa in ert avslutningsdatum.


ja, man bör bli rädd

Men ta det lugnt, jag har suttit sjuk hemma hela dagen och då är det på detta vis som det slutar.


Om jag vann en miljon eller tre

sweet summer dream
trousers summer wish
dresses
Skulle jag vara ägare till allt detta och min garderob skulle vara en vackrare plats. - Tar allt detta utan kostnad inför sommaren, jatack!

n-ostalgi

Idag har jag gjort ungefär ingenting eftersom jag är förkyld som tusan och känner att jag behöver chilla för att bli frisk. Fast om jag nu skulle nämna något jag har gjort så skulle det inte vara att jag spelat rumble ungefär en miljon gånger, och inte heller att jag tvättat speglar och dammat av hyllor inne på toaletten. Tror inte heller jag skulle nämna hur många gånger jag snytit mig under dagen faktiskt. Men något jag skulle nämna är att jag tittat igenom ungefär en miljon bilder (läs det med en nypa salt) som ligger på min externa hårddisk. Allt ifrån 2004 fram till idag.
Och då hittade jag några bilder som jag och några gamla klasskamrater tog till ett bildprojekt. Vi photoshoppade också ihop dem sen... det var det första jag gjorde i photoshop och då fattade jag verkligen ingenting och man kan väl sammanfatta det hela som att det syns lite grann...
Här har vi i alla fall något som jag redigerade ihop idag eftersom det som vi redigerade då inte finns kvar som en fil på datorn utan endast utskrivet såvitt jag vet.


RSS 2.0