livet på en pinne då pinnen efter ett tag slår till en

Mamma har fått semester och det firade vi med frukt och chokladfondue.
Ganska så jättegott var det och jag som laktosintollerant fick ganska så jätteont i magen också. Stabilt. Lätt värt det. YOLO :P Firade det med att äta mer choklad, och nu ska jag kolla på Desperata Hemmafruar. Tack för mig.

a million things

Idag känns det som att jag har ungefär en miljon saker att göra. Borde ha vaknat tidigare.
Ska börja med att ta reda på oredan som finner sig i mitt rum, och sedan ska jag göra mig i ordning för att cykla iväg till mina morföräldrar och städa. Sen när jag kommer hem ska jag tvätta och stryka ungefär en miljon klädesplagg och börja packa. På söndag åker jag och det känns rätt bra speciellt dagar som idag när ett grått molntäcke har lagt sig över himmelen. Sen ska jag väl försöka övertala mamma till att ta en övningskörningstur också, antingen idag eller imorgon.
 
Ha en fin fredag mina vänner!

Beauty of Nature

Du fagra lilla Norablomma.

three days of love

De tre senaste dagarna har varit ganska så jättebra. Fridus slaggade at my place i två nätter vilket var redigt trevligt. Vi i måndags laddade vi upp med att äta hemmagjorda delikata hamburgare, sedan började vi på vårt lilla Harry Potter marathon. Idag efter att ha kommit hem från vår Noratrip såg vi den femte i ordningen. De andra lär bli sedda inom kort. Bra filmer detdär! Delvis för att det är kul att se dem växa för varje film som går...
Igår låg vi inne och såg tre HP filmer alltså... vi var ju i alla fall ute med hunden. 
 
Idag efter att ha kommit hem från Nora och sett klart Fenixorden drog vi iväg för att inviga Enelly's. Där träffade vi våra soulmates of time. Jägarns vilka killar!!! De var typ vi fast med mer manlig kroppsbyggnad... trevliga!!!
Sen cyklade vi iväg till hästhagen och hade the time of our lives (typ) med de mysiga hästarna som vi inte sett på så länge och den vackra solnedgången. Romantiskt!!!
 
Inatt sover jag själv i min säng, känns något ensamt... Äh, wth, vi ses ju imorgon igen.
(Beroende av varandra eller vadå..?)
Nightynight, sleep tight!

vi carpade diem

Jag och världens bästa bestämde oss för en trip till Nora för att äta. Jo, visst saknas det kanske ett "glass" i slutet på föregående mening, men det var ju inte det enda vi åt och därför avslutade jag den som så.
 
Det har varit en lång dag och vi har hunnit mycket, men detta är i alla fall en del utav vårt dagliga äventyr.
Puss

nightynight, sleep tight

Kan inte komma över det här med att jag inte tog en enda bild på midsommarafton. Inte EN enda. God, why did I do this? Tur att jag beskrev så noggrant och bildligt för er som är intresserade. (kan slå vad om att inte ens hälften som klickade sig in här läste)

Och nu sitter jag i min fåtölj fast jag egentligen borde gå och lägga mig så att jag kan gå upp imorgon och åka ut på en lång snabb cykeltur innan frukost. Wäääh. Borde inte waina så mycket. Ska sluta med det.

Btw så ösregnar det ute. Det var inte ett klagomål, det var bara ett konstaterande. Godnatt.

Vår sista midsommar om nu jorden skulle hinna gå under innan nästa

Linneas födelsedag utspelade sig i år på Midsommarafton och därför fick vi ingen midsommarmat, och inte heller blev det något dansande kring den sköngröna stången. Inga små grodimmiterade rörelser utan öron eller svans. Skönt då jag varken tycker om maten eller dansen.
 
Istället åkte vi ut till den lilla byhålan som ironiskt nog heter Stora Mellösa trots att det är raka motsatsen till vad det är. Där åt vi gott, såg på medan hon öppnade sina omsorgsfullt inslagna födelsedagspresenter. En parfym hon så gärna ville ha, en plattång, ett par eftertraktade hörlurar, riksdaler och allt vad det nu än må ha varit. Leendet på hennes läppar satt på hela eftermiddagen.
 
När klockan började närma sig 18 sprang vi runt som yra höns hon och jag. Vi var tvugna att få i ordning på allt tills dess att vi skulle bege oss iväg med bussen mot stadens gator och torg som skulle följas av ännu en resa med länsbuss. Efter många om och men hann vi i alla fall, och väl framme på den definitiva slutbusshållplatsen stod vi i kvällssolen bland mygg och knott som inte ville annat än ta sig ett bett, väntandes på skjutsen som skulle ta oss till vännernas hem. Efter tio minuter så var han äntligen där, och efter tio ytterligare minuter var vi framme.
 
Vi bytte om och packade i ordning på de saker som skulle tillbringa kvällen med oss, och cyklade iväg de fyra kilometer som var emellan oss och badplatsen. Jag och Frida, den bästa vän en människa möjligen kan ha, stod och väntade på pojkvännen till henne och födelsedagsbarnet som satt på hans kungliga pakethållare. Efter något som kan ha varit tjugo minuter gav vi upp och strax därpå ringde telefonen och däri sa en röst att de redan var framme.
 
Vi cyklade fortare, åmade oss lite över att vi väntat på de vi trodde var de långsammaste personerna i världshistorien medan de i själva verket bara tagit en genväg. Vi cyklade förbi hamnen och kom in på en väg där det stod "Här slutar allmän väg". Det hela slutade med att vi fick ännu ett samtal som bad oss att vända om, cykla någon kilometer åt motsatt håll, och svänga upp på en grusväg med en mopedskylt som vi efter lite problem till slut hittade.
 
En liten stig som på grund av alla dess rötter var omöjlig att cykla på med de gamla rostiga cyklar vi blivit tilldelade. Istället ledde vi våra cyklar vidare på stigen i förhoppningar om att vi kommit rätt. Myggen var blodtörstiga och susade runt huvudet utan att visa minsta respekt över vår irritation efter att ha blivit lämnade ensamma och cyklat fel. Vi kom i alla fall fram till ett gäng skrattande tonårspojkar och födelsedagsbarnet.
 
Grillen var igång och vi satte oss ned på stockarna som låg placerade som en kvadrat runt eldstaden. I bakgrunden av ljudet från pojkarnas prat och skratt och eldens sprakande, hördes Hjälmarens våta skvalpiga ljud när vattnet slog emot stenen som låg i vattenbrynet.
 
Köttet grillades och åts till skratten och de livliga pratet som någonstans övergått till hungriga muttranden. Smakade på något beskt med söt eftersmak. Efter att ha förtärit maten blev stämningen åter bättre och en volleyboll kom fram. Fler folk trillade in på den lilla stranden och en redig match drogs igång några meter bort från där vi tre flickor satt och smälte vår mat i sällskap med några pojkar.
 
Vi hoppade, dansade, sjöng och hade kul. När klockan började närma sig midnatt började det talas om att dra sig hem till trillingarnas residens för att bada jacuzzi. Efter den fyra kilometer långa cykelturen tillbaka gick vi in och bytte om för att sedan gå ut och slänga oss i den dåvarande 27 grader celsius varma poolen. Vi skrattade och skvätte ned varann innan vi klättrade upp för att gå och sätta oss i jacuzzin istället. Där var det varmt.
 
Den var avsedd för fyra personer och när vi satt där, elva personer så kunde vi avgöra varför det var så det var. En aning trångt, är tre ord man skulle kunna använda sig av för att beskriva tillfället just då. En efter en gick de hem medan vi satt där i godan ro utan minsta bekymmer. Till slut var vi näst intill nere i det antal som vi enligt bruksanvisningen borde ha varit från första början och vattnet började bli kallt.
 
Vi tog oss upp i den kalla midsommarnatten, det var jag och Linnea, som inte längre var något födelsedagsbarn utan bara en ordinär femtonåring. En utav trillingarna gjorde oss sällskap in i värmen och vi duschade oss varma igen. Efter att ha fått upp en normal kroppstemperatur torkade vi oss, drog åt oss våra saker och tog den sista cykeln som stod kvar på gården och gick de hundra metrarna som skiljde oss från vårt nattliga hem.
 
En underbar midsommar med underbara människor. Precis så som i mina ögon en midsommar ska vara.

en söndag i sin rätta form

Hola Guapas!
Sitter instängd på mitt rum och försöker komma underfund med att lyssna på herr Hellström. Sure, hans texter är grymma - I can't deny it! Men måste nog lära mig att tycka om hans röst innan jag kan lyssna på hans musik. Därför lyssnar jag på Fridus lista.
 
Anledningen till varför jag sitter instängd på mitt rum är allergier eller vad det nu än är som får mina ögon att svullna som små golfbollar eller dylikt. Kanske ska passa på att skriva lite. Kanske bara lyssna på musik. Kanske bara ta det lugnt. I vilket fall som helst så ska jag inte svara i hemtelefonen som ringer nu. "Våga stå emot hemtelefoner" är ett utav mitt livs budord.
 
Kanske försöker jag få in PhotoShop i datorn igen. Det vore ju trevligt. Väldigt trevligt. Och tänka sig, nu är det bara en vecka tills jag åker iväg till värmen i Side, Turkiet. Känns verkligen HELT OK och lite till.
 
Veckans shema är rätt tomt så om någon har lust att hitt' på nå', -hör av er!

puuuuuussssss

the day before midsummer

Nu mina vänner är designen fixad. Vet inte om jag är helt nöjd, men såhär får det se ut ett tag till i alla fall.

Dagen har bestått av sömn, sökande, bloggfixande, lite ensamshopping och promenad. Inte så spännande med andra ord. Nu ligger Molly, som ni ser,och sover sött på en kudde på mitt golv. Dör söthetsdöden.

d-d-design

Om ni skulle råka klicka er in på ett inlägg för att kommentera, eller för att kolla arkivet eller något annat trevligt så vill jag bara förvarna om att det för tillfället är lite under uppbyggnad och därför ser det lite ihopkastat ut. Är för trött för att fixa nu så det blir väl kanske imorgon eller något liknande.
 
Puss

a little lista

Du heter: 
Julia Helena Sofia Carnebrant
 
Smeknamn: 
Julietta(med spansk brytning), Jullan, Jullanbullan, Gullan
 
Beroende av: 
Mina vänner, mat och mobilen.
 
Vad får du oftast komplimanger för utseendemässigt?
Mitt hår, och de senaste veckorna även för mina ben.......
 
Hur imponerar man på dig?
Man är sig själv. Då ska man helst också vara glad, rolig, trevlig, lagom intelligent, empatisk och jätterolig. 
 
Brukar du skratta för dig själv?
Haha, ja...
 
Hur svarar du i mobilen?
Det är olika, men "Hallou" är väl rätt standard, eller "August Strindberg?".
 
Antal timmar sömn inatt:
7,5 typ
 
Sov du ensam inatt? 
Ja
 
Brukar du komma i tid?
Oftast!
 
Hur känner du dig nu?
Halvtrött.
 
Vanligaste färg på dina kläder?
Vet inte.. har många färger i garderoben, men svart antar jag.
 
Vad tycker du om fötter?
Stay away from me.
 
Hade du en bra kväll igår?
Deadfish efter att inte ha sovit så mycket.
 
När brukar du oftast gå och lägga dig?
När jag går i skolan: runt 23. Under sommarlovet: inte tidigt på kvällen i alla fall.
 
Är du blyg?
Nej det skulle jag nog inte säga.
 
Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Nja, osäker på den fronten.
 
Har du spytt offentligt?
Nope
 
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag?
Kissa på ett träd!
 
Är du nöjd med ditt liv?
Ja!
 
Vad är det värsta du vet?
Falska människor, lögner, besserwissrar, sniglar och respektlöshet.
 
Har du bra vänner?
Otroligt
 
Vad är det finaste du fått?
Mitt piano som jag fick ärva av min gammelmormor.
 
Du samlar på:
Minnen och pengar.
 
Vad skulle du göra om du vann en miljon?
Shoppa, resa med familj och vänner, och spara en del till lägenhet och en riktigt snygg bil. 
 
Bor dina föräldrar tillsammans?
Japp
 
Har du någon gång gråtit dig till sömns?
Jao
 
Biter du på naglarna?
Jag har hört att det är lika hygieniskt som att slicka på en toalettsits inne på McDonald's, såatteeehh...

de tre senaste


Tre av mina senaste bilder på instagram. Den första på en übergod sallad från Parken, den andra på något som kan vara världens gulligaste unge, och den tredje på soluppgången som ägde rum vid fyrasnåret igår morse när vi satt och tittade på film hemma hos Andrux.

sådär enkelt, sådär snyggt

snigg
Skorna är ju to die for, och dessa basic slitna ljusa jeansshorts är ju inte heller helt fel. Jag gillar inte när det blir för mycket. That's why I like this.
Allt kommer ifrån H&M som för övrigt har rea på jättemånga varor på hemsidan just nu. Skynda fynda!
wäähwääh

Hello there! Det är en väldigt opigg tjej som sitter här och skriver vill jag lova. Kan bero på att jag bara sov tre timmar i natt och inte har sovit mer än typ en nu på eftermiddagen. Så kan det gå om man bestämmer sig för att ha en så kallad "filmkväll" med två små grisar.

Jaha, annars då? Jotack, sitter och kollar på nån dålig serie på tv som jag inte fattar nåt ur. Rätt standard med andra ord. Ska väl fortsätta finslipa på Line's bloggdesign också. Ganska klar, bara lite typsnitt som ska ändras, möjligen några färger.Skööööönt, tog ju typ bara 20 timmar att fixa den.... så går det när man ska lära sig en massa nytt!

Filmkväll ala FJA style

 
Hello dear fellas!
Nu ska man iväg till en liten apa och köra en favorit i repris. Dvs filmkväll i ett dygn, eller nåt. Fridus hänkar som en liten jänka. Alltid trevligt. Hoppas ni har det fint. MAJSMAJS från jullanbullan och fritiof!
 

Smile please


Jag lyckades inte med photoshop så är inte lika glad som på bilden.

Det var en trevlig eftermiddag/kväll hos Jempa. Sen fick man även träffa en gammal goding på vägen hem. Länge sen nu ju! Anyway, ska sova nu. Eller ja, göra mitt bästa för att försöka sova. Har så mycket att tänka på...

Sur mjölk

Blev uppsläpad mitt i natten idag (8.00) för att min bror hade skolavslutning. Roligt.
Efter det har jag fotat lite, ätit jordgubbar och lite annat smått och gott.
Nu ska jag iväg till Jempa för en lugn eftermiddag, behövligt.
Bilder kommer senare, håller på och försöker få hem PSCS5 för 124803284775:e gången. Hoppas detta går.
Puss

natural

Det är ett hål i mitt hjärta utan photoshop. Saknar min dator. Picasa är min tillfälliga räddare. Dåligt.
Hade en trevlig dag igår med mina fina. Fridus sov hos mig, mys. Idag var jag med mina två beztizfeztisar. Det var trevlans, trots att vi alla var deadfishes.

Nu sover jag själv igen, andra gången för detta sommarlov. Känns konstigt, och samtidigt lite skönt. Framförallt ensamt... KONSTIGT och ovant, haha. Ska väl gå och lägga mig, imorgon slutar min bror fyran och ska med på avslutningen. Brunnsskolan, det var inte igår...
Puss

Underbar start på sommarlovet

Här är då ett litet collage från de senaste tre dagarna som varit heeeeelt underbara med fantastiska människor.

Pyjamasparty hos Albert som sagt, och igår när jag kom hem vid fyra-snåret så kom jag och Fridus på att vi skulle sova över igen. Hade först planerat en äventyrlig cykeltur på kvällskvisten men efter så lite sömn som vi fick föregående natt så var det inte så konstigt att båda var för trötta för det.

Klockan två i natt när vi båda låg i hennes säng och precis skulle sova skickade Albert en emoji som föreställde pommes vilket fick både mig och Fridus att vakna till liv. "Gud va gott med pommes!!!" var i stort sett vår reaktion. Och jaaaaaaa, vad kommer jag på då? Att hon bor asnära McDonald's i Västhaga, och att vi borde cykla dit och köpa pommes. Sagt och gjort. Med våra sovkläder på, en varsin tjocktröja och skor så cyklade vi iväg och köpte våra jädra pommes frites. Han i kassan såg lite road ut, men vad gör det? Det är sommarlov och vi var hungriga.
Varför då inte göra det hela lite roligare med att ha vårt eget pyjamasparty på McDonald's?

sommarlovskänslorna sätter in

Hellooo, sitter @ fridus place och vi ser på film men har en tillfällig pause för nödvändiga saker. Gårdagen var grymt mysig hos Albert men jag och frida kände att det inte var tillräckligt med en natt tillsammans, så efter att ha varit hemma, ätit och bytt om så pallrade jag och min cykel oss iväg hit. Mysfaktor:hög.
Bilder från gårdagen kommer troligen imorgon när jag kommer hem.
pUUUUUUUUUUUUUss

CYA

Heading @ alberts place 4 pyjamaschill with some friends.
Peace out.

Modell och sommarlovstjat

ÄNTLIGEN är det efterlängtade sommarlovet här. Igår slutade jag och på kvällen var jag med mina bästa och käkade familjepizza under en gigantisk svamp. När vi fått lite föda var vi åter igen på hugget och sprattlade runt så som bara vi kan. Mysfaktor: Hög.

Idag sov jag så länge att jag nästan blev rädd; skönt. Det kan det vara värt första dagen på sommarlovet, men är det någonting jag bestämt mig för så är det att detta sommarlov inte ska sovas bort. Det är det näst sista så det är dags att ta tillvara på det. Cyklade sedan iväg på studentfirande för Sofia som tog studenten. Grattis!

På studentgrejen var det en tjej som var stylist som haffa mig också vilket var lite roligt. Hon frågade om jag ville vara modell pga mina långa ben och mitt hår... Mamma svarade ja innan jag ens hann tänka, jomensåattehhh.... fan va random på en studentgrej ba "vill du bli modell?". Kul, spännande och liiiite läskigt. Vadå modell? Så snygg är jag fan inte. wääääääääähwääh.

Nu blir det sömn. Tomorrow means work and kalas.

grattis sweden

bild hittad på google
Hola Guapas!
Idag är det lördag i mitt huvud, men onsdag egentligen. Känns konstigt.
Sveriges nationaldag är det ju i alla fall, så grattis Sverige!
Imorgon är det skolavslutning, något som känns helt ofattbart. Vart tog hela ettan vägen?
Fast åh så skönt det ska bli med lov, och så mycket roliga saker vi ska göra jag och mina vänner.
Och så är det bara 24 dagar kvar tills jag drar till turkiet också. Känns heeelt ok faktiskt.
Idag ska jag iväg och träffa två brölande filurer så jag ska väl gå och duscha nu och sen cykla iväg tror jag.
Have a nice dag.

s-s-s-summer

två bilder från förra sommaren
Chacha bloggreaders! What a beauuuuuuuuuuuutiful day I have to say. Jo men ni förstår att jag just haft min sista riktiga skoldag, avslutning på torsdag sen är livet en fest i vad är det? Tio veckor? -vet inte ens när vi börjar igen haha...
Dagen har bestått av finfina redovisningar av fina foton och grymma filmer och sedan fick jag ju då även beskedet om mattebetyget som jag skrev om igår, och jomenvisst blev det ett A! Ååååh, blev så himla glad!
Eftersom jag lämnat in min lilla bebis, ska jag fixa i ordning på den här gamla fina skrotdatorn, kanske köpa ett nytt batteri till den som fungerar eventuellt.. kan ju vara värt några hundra. Ska återställa den också tänkte jag så jag håller på och gör en backup på den nu.
Hope you've had a great day mates!

YOLO aka Joe Labero

Bilder från min sjuka vecka. Har verkligen mått dåligt hela veckan men ändå har jag släpat mig iväg på paintball, till skolan för de sista lektionerna och på JB galan. Sen var jag deadfish hela lördagen och så igår kom rösten tillbaka och då bestämde jag och mina tjejer oss för att vi skulle kolla på BB-finalen tillsammans och sedan sova över. Vi började ju ändå inte förrän klockan ett idag. Det var en riktigt mysig kväll/natt. Fler av dessa tack!
Nästa gång kanske vi inte alla tre ska vara sjuka bara heeeeheeeeee.....
Så har vi varit iväg i skolan på mattelektion. Skulle komplettera för att möjligen få ett A, åååh jag hoppas så att jag kommer få ett. Har svårt att tro det, men kaaaaanske.
Imorgon är sista riktiga skoldagen med redovisning och grejer, nationaldagen medför ledighet på onsdag och på torsdag är det avlsutning. Det känns helt otroligt underbart. Har inget jobb i sommar men just nu bryr jag mig inte. Allt är så jävla bra.

sick day

What a day!
Har inte sagt ett ord på hela dagen. Eller försökt har jag väl men det går inte... Är så jävla trött på att inte ha någon röst så jag typ vill spy. NEEEEEj men nu ska jag inte vara bitter.

Idag har jag tillbringat dagen sjuk i min säng tittandes på Desperate Housewives i min ensamhet. Det är inte mer än rätt. Först hade jag lite problem med att se det bra med serien men nu, inne på 17:e avsnittet, (borde inte nämna att jag började idag) så förstår jag vad som är bra med det hela. Det börjar bli spännande.

Jahapp, och nyss fick jag ett roligt sms av min gode vän gangster-Jocke som idag verkligen lever upp till sitt namn. Satt här och skrattade för mig själv som den ensamma sjukling jag är, tur att han har kul i alla fall. HAHA this is some kind of "Hej jag tycker synd om mig själv"-inlägg. Patetiskt.......

Längtar så jävla mycket tills jag får tillbaka rösten. Det enda bra med att vara sjuk är att man kan äta massa onyttigt och bara sitta med datorn och titta på tv hela dagarna. Det dåliga är att detta blir tråkigt efter 1-2 dagar.

ladybird


RSS 2.0