Du manliga prinsessa


Igår efter skolan åkte jag och Albert upp på stan för att vänta på Carlos. Jag väntade dock bara i ett par timmar sen fick Bert fortsätta sitt väntande utan mig. Under tiden var vi i alla fall inne på leksaksaffären på vågen och tittade på några halloween-outfits. Häxprinsessan Albert hittade två.

naturliga förklaringar

Hola Hulia es awake!!!
Det där kan ju uppfattas som en lite underlig blandning av språk... men anledningen är att min spanska börjar om ca 2 h och jag har just gjort klart läxan som vi hade och var lite inställd på spanska. Allt har en naturlig förklaring förutom det som inte har det.
 
Jag ligger fortfarande i min säng och borde gå upp ca nu om jag ska hinna göra mig i ordning innan jag ska iväg. Känns ganska gött att börja halv ett idag igen. Vaknade även idag igen av brorsans larmjävel som stog på vid nio fastän jag hade ställt klockan på 10. Ville skjuta mig själv. Men nu har jag dragit ned volymen på skiten och kommer aldrig bli störd igen. Och om han inte kommer upp och iväg till skolan de dagar han ska gå upp vid niosnåret så är ju inte det mitt problem :):)
 
Efter spanskan ska jag tydligen iväg på gymnasiekonfirmation också. *pause för skratt*
Ja, det är ju ganska oväntat med tanke på att jag är typ den okristnaste människan i universum men. Det finns som sagt en naturlig förklaring på allt. (frankrikeresa i maj)
 
Okej nu måste jag verkligen gå upp. Have a nice day mates!

Öppet fönster och jättestängd dörr

Nu är jag här igen. Mest för att det är så lätt att blogga genom mobilen nu. <3appen<3
Ligger i min säng och tänker på livet. Okej, jag ligger ich tänker på min bror. Nä förresten jag tänker på hur äcklig han här. Jävla bacillhärd. Han är magsjuk.

Här ligger jag i min säng med öppet fönster och jättestängd dörr och desinfekterade händer och mobil gånger tusen. Ber till gud om att inte bli smittad. Finns det ärligt någonting värre än magsjuka? Har ätit 7 vitpepparkorn också (ska tydligen hjälpa?). Något mer tips på hur man INTE blir smittad?

Tjena gorillan, ser ut som om du "går-illa"Här kan vi se en helt vanlig (dvs konstig) JBelev. Och till alla er undrande- ja han ser ut likadan under masken. Får tyvärr inte avslöja vem det är, men en ledtråd skulle kunna lyda "inte lika snygg som sin morsa".

Genius

Nämen Gud! Tjolahoppsan, hej här är jag igen! *vinkar*
Okej. Känner mig kanske inte riktigt så energifylld som ovanstående hälsningsfraser gärna vill få er att tro, men jag är ju i alla fall inte död.
 
Började dagen med sovmorgon till 10.30 när man började skolan 12.30. Ja, eller det var i alla fall vad jag hade planerat ända tills min brors väckarklocka ringde på högsta volym i rummet intill kl 08.50 och han inte fanns hemma för att stänga av skiten. :-):-) Fin start på dagen. :-):-)
tänk er att mobilen han håller i var väckarklockan och han är jag.
 
Gick i alla fall upp då, arg som ett bi och gjorde min dagliga gröt till frukost. Den gjorde mig lite gladare. Eller var det kanske äppelmoset? I vilket fall som helst så slutade det med att jag satt och övade in mitt tal som jag skulle ha hållt för ca 347398247 veckor sen, men det har alltid kommit något emellan. Men ska jag hålla det när jag kommer till skolan? :-):-) Nej, självklart inte.
Slutade efter svensklektionen och drog till MC med girlZen. Gött vare. Och nu har jag åkt hem och sitter här och lyssnar på min gamla spellista med musik som jag inte lyssnat på på aslänge. Varför slutade jag någonsin med det undrar jag lite smått??? Det bästa jag hört. Jag är ett geni.

Hur man läser tankar

"Jahadu din jävel, så du fotar mig nu igen alltså?"
"Hoppas du tycker om att fota min röv 'cuz that's all you gonna get!!"
"Ah men gud, alltså ärligt. Har du inte slutat än???"
"Fast jag skulle ju kunna tänka mig att se söt ut ifall du ger mig nåt lite smarrigt.. Jag vet att det finns där uppe!"
"Se så lätt jag kan vara fin på bild bara du har godis! Fattar inte varför du inte bara tog fram det på en gång din dumma jävel."

Det bästa


Det är detta som gör måndagar värda att leva.

Har idag provat

Hola guapas! Como estas?
Börjad dagen med den vanliga stabila frukosten som gör att man blir kry hela dagen. dvs havregrynsgröt med äppelmos och mjölk. Gudomligt.

For sedan iväg mot skolan för matteprov i 2h och 40 min. Kult. Sedan lite bild och form på det där vi målade våra små fula lerfigurer. Fick sluta tidigare som vanligt på den lektionen.

Åkte sedan hem i tron om en lugn bussresa men istället mötte jag Sanna. Fml.

Det bästa just nu är att jag insett att det är teorivecka i stallet vilket betyder att jag inte behöver åka dit idag. Min trötta kropp tackar för det!!!

Obs! om någon vill komma hit och baka något gott åt mig så är det fritt fram. Puss.

let it rain through the night and when morning raises let the sun shine bright
Ligger i min säng och lyssnar på regnet som slår emot mitt fönster. Avlägset kan jag höra hur bilarna borta på mässan kör som galna men lugnet börjar lägga sig även där. Jag viker täcket runtom mig så att det blir som en liten kokong. Sömnen smyger sig på då John Blunds stoft kastas ut över mig. Godnatt mina kära.

För en sekund för en stund

För ett ögonblick så övervägde jag det. För en stund var jag där och fick det. Men när det inte gjorde vad det borde göra utan fick fram motsatsen, varför skulle jag då vilja ha det? Varför ska jag blanda mig in i något mer som jag vet inte kommer hjälpa mig? Varför? Att ha saker att göra, saker att tänka på. Andra saker. Inte att sätta lysa upp det som om det vore allt i världen? Det är inte allt. Jag har inte tid. Jag har annat. Jag behöver inte det. Sluta tjata. Ni hjälper inte. Låt mig göra det som känns rätt för mig. Låt mig göra det som jag vet gör det bra istället för motsatsen. Jag vill ha det på mitt sätt här. Rätt sätt. Inte ert sätt, så snälla, låt mig vara.

Ett bättre perspektiv

Perfekt, normal och lagom, är ord påhittade av idioter.
 
Folk har fått för sig att perfekt är något som ingen är medan jag gärna skulle vilja predika för motsatsen. Alla därute är perfekta -för någon. Alla kanske inte är perfekta tillsammans, men perfekt kommer du alltid att vara. Du ja.
 
Normal är ett ord jag inte ens förstår mig på. Det finns inget här i vår värld som är just normalt. Visst kan något vara statistiskt sett mer eller mindre än förra och förrförra året, men vad är det som säger att det som är i år inte är normalt? Vad är det som säger att normalt är att bete sig "lagom" roligt, "lagom" seriöst, och "lagom" mänskligt?
 
Vad betyder lagom då, det har ju inte ens någon betydelse? Det är ett ord vi använder när vi är osäkra på vad vi ska kalla något för vi vill veta den andres åsikt först. Jag kanske tycker att det är normalt med "lagom" mycket smör på mackan, medans min vän också tycker det. Skillnaden på mig och min väns åsikt om smör är att båda har olika definition på "lagom". Olika definition på vad som är normalt, och olika definition på vad som är perfekt.
 
Alla människor i hela vår värld har olika definitioner på allt
Jag vill alltså påstå att det inte finns något som heter perfekt, det heter underbart.
Det finns inget som heter normalt, det heter genomsnittligt.
Och det finns inget som heter lagom, för det beror helt på vem du är och vad du har för definition.
Alla har fel förutom du. Du är den enda som kan sätta definition på dessa ord för dig. Ingen ska kunna intala dig att det är perfekt att vara smal eller fet. För båda är perfekt då man utgår ifrån olika perspektiv.
Se det från allas håll innan du uttalar dig. Ha koll på det du pratar om. Eller utgå från att alltid säga "jag tycker" eller "enligt mig" i början av varje mening som handlar om dessa tre ord.
 
Enligt mig är alla perfekta på sitt sätt. Som mest perfekt är man enligt mig när man fullkomligen är sig själv. Om jag gillar personen du är när du är dig själv eller inte spelar ingen roll, för det finns alltid någon som gör det.

Alla dagar

Alla dagar är inte bra dagar. Alla dagar är inte bra dagar för någon, hur mycket du än vill intala dig det.
Och hur mycket du än vill intala dig att dina dagar är värre än alla andras dagar så är de aldrig det.
Alla dagar är inte dagar du minns, och de du minns är inte alltid bra dagar. Men de du minns är heller inte alltid dåliga dagar.
Men alla dagar är dagar värda att leva. Alla dagar lär vi oss något.
Alla dagar tills vi dör, kommer vi alltid finnas vid liv. Att vara vid liv är en gåva vi alla fått ta del av.
Hur mycket vi än ibland intalar oss att det inte är så.

I'm going nuts

Hallihallå sötnötter!
Idag har varit en extremt extrasupermegaseg dag skulle man kunna säga. Har varit mindre god lunch i skolan både måndag tisdag och onsdag vilket gör att allt suger. Mat är livet. Vi har dock haft det ganska trevligt ändå genom att igår se Palme-filmen på bio med skolan, vilket var en jäkligt intressant film, och idag kollade vi på Gladiator på historian. Lycko-eftermiddagar <3
Dock sov halva klassen under Palmefilmen, och kan erkänna att jag sov i typ max en minut där i mitten också pga sömnbrist pga mardrömmar under natten mellan måndag till tisdag. Men sen började de bomba (inte mina klasskamrater, i filmen menar jag!!!) och då satt jag där pigg och alert som en nöt. Eller nötskrika. Hade ätit nötter, därav alla nötiga ord. Åt dock ingen nötfärs igår kväll vilket förstörde alltihop i min nötdag.
 
Träffade på eftermiddagen igår (s)adam (hussein), och vi strosade runt i Örebro innerstad. Trevligt tyckte jag. Åkte sedan hem, fortfarande illamående efter allt nötande av nötter. Men tvingade i mig lite larre ändå. Lax alltså.
Kollde klart på de sista avsnitten av Mysteriet på Greveholm vilket är en extremt bra julkalender väldigt värd att se om man är rolig och har rolig humor. Julkalendern från 1996 alltså.
 
Sen när jag hade tittat klart och klockan var strax efter 22.00 så insåg jag att jag låg där jätteskönt i min säng utan att ha bytt om till sovkläder, duschat, borstat tänderna eller tvättat bort sminket. Och dessutom hade jag bara EN strumpa på mig. Den var rosa och färgen skar i ögonen som en en nötknäckare knäcker en nöt. Typ. Så jag satte mig plågsamt upp i sängen och det är då jag inser det. Jag har missat HOUSE!!!!!! Så jag gjorde det enda rätta: bröt ihop och ifrågasatte min existens.
 
Det var extremt jobbigt att inse detta. Mitt favoritprogram över alla andra som jag bara inte kan missa. Hur kunde jag glömma detta pga GREVEHOLM?!?!? okej, det är skitbra men det är inte House. Näääää. Fy, blir arg bara jag skriver om detta.
 
Idag var en mycket tråkigare dag och det enda jag gjort är att ha hjälpt min broder med hans dator. Dvs jag har ringt till Albert och bett om hjälp med att hjälpa Olle med hans dator.
 

Nu ska jag gå och lägga mig och sova som en liten nötknäppare. Godnatt.
Här är en fin bild på mig och mina klasskamrater igår på bion. Jag är den brända längst nere i högra hörnet. :-)

wazza

Håller på att jobba på en ny bloggdesign då jag är så trött på denna så jag kan spy. Det värsta är att det tar sådan tid och att jag måste fixa nya bilder för en ny header. Får tänka på det där lite, har sålänge gjort en provosorisk som inte är skitsnygg men som duger i krig så att säga.
 
Äkta söndagssyssla när man ändå inte har något bättre för sig. Förutom att äta alltså.
Ska äta nu. Gott. Hejdå.

Lördagskul

Kan inte någon bara komma hit och hejja på mig? Jag kommer ingenstans med mitt pluggande. Ja, jag pluggar på en lördag. Har inte så mycket till val just nu.
 
Har återställt min mobil för att den hela tiden varnade om att den hade fullt minne och sedan laddat ned alla appar som jag behöver igen. Det var ansträngande och har därför ingen energi kvar till pluggandet.
 
Nu kom min hund in på mitt rum för att hejja på mitt pluggande. Bra Molly.

Ett extremt rofyllt inlägg utan att vara bokstavlig

En vacker höstdag i sommaroskogen för ett par veckor sedan.

Jahapp, då var man här igen? Inne på el bloggo. Observera min spanska dialekt trots det svenska språket. Det kommer an på att min enda lektion idag var just en spanskalektion.
 
Här ligger jag i min säng all by myself och lyssnar på rogivande pianomusik i takt till mitt pluggande. Ja, alltså jag pluggar ju inte just nu på sekunden, men jag har faktiskt arbetat rätt bra fram tills nu om jag får säga det själv. Har bara tagit en kort pause. Och jo, pianomusik är extremt bra att lyssna på när man pluggar faktiskt. Ingen text som man distraherande måste skråla med i. Har en jättebra pianolista på spotify. Okej, alla låtar är inte bra för jag har bara sökt på piano och klistrat in alla i stort sett +några till som jag sökt på... Men de flesta låtarna är bra!
 
Nej, nu ska jag fortsätta med mitt så hörs vi kanske imorgon. 
Bästa hälsningar, rofyllda Schulietta.

100 häften är många kilo

saknar min lilla vovve som är med pappa i skogen och leker jakthund.
Sovmorgon. Bästa dagen på hela veckan. Ja, om man inte räknar med spanskan som råder på eftermiddagen. Dessutom är det ju bara sovmorgon varannan vecka.
 
Sitter hemma och bussen går först om en timme. Ska släpa med mig ca 100 restaurangchansenhäften till skolan, och varje väger typ två kilo (cirka). Ja, jag är stark. Jag kanske eventuellt kommer att klara detta. Kanske. Jag åker ju ändå samma buss hela vägen till skolan.
 
Nej, nu måste jag plugga lite. Anledningen till varför jag gick upp en timme tidigare än vad jag behövde. Hasta la pasta!

Bland nyblivna ungdomars svettattacker har jag vandrat

Hola Guapas! Como estas?
Idag är det tisdag för er som ännu inte hunnit lista ut det. Typ som jag. Och efter en lektion i skolan med medieproduktion var vi klara. Gött. Att vi därefter satt och fortsatte jobba är ju en annan femma. Har massor kvar. Nej, JBgymnasiet är fan ingen chillskola. Det är en bra skola där man får plugga arslet av sig för höga betyg precis lika mycket som på vilken annan skola som helst.
 
Gymnasiemässa har jag trallat runt på idag tillsammans med ett par goda vänner. Ja, eller i alla fall med Emlan och Bärtil. Vi togs för småskitar (97or) som var osäkra på vilket gymnasium vi skulle börja på. Ja, det var ju nära. Vi nöjde oss i alla fall med att nästan spotta på TBS och bosatte oss senare i JBgymnasiets monter. Den var så flashig och fin. Och blå.
 
Senare mötte jag upp kusinen min och hon sa att hon funderade på att börja på TBS. Då spottade jag på henne också. Älskar verkligen TBS :-):-):-) No offence TBSare. Thorén Business School. Fan va business. JB är bättre, och då talar jag inte om Justin Bieber...
 
ANYWAY, vi vandrade iväg för en liten trevlig fika på Wayne's men vad händer när vi står där och ska betala om inte  strömavbrott?! STRÖMAVBROTT in tha whole city. "Från Almby i öster till Varberga i väster" för att citera Nerikes Allehanda. Så Linnéa som inte hade några kontanter kunde då inte betala... Som tur var så varade det inte längre än 6 minuter, återigen enligt NA. Där mötte jag även Alexander kyckling som jag inte träffat på år och dar känns det som. Note to self: träffa alex.
 
Nu sitter jag här hemma, nyduschad framför House som går på tv4. Enda gången jag känner mig tvungen att kolla på tv på hela veckan. Älskar humorn i den serien och sitter bokstavligt talat och skrattar högt ganska ofta. ironi och skadeglädje<3
 
Fast nu har det hunnit ta slut och det blev ett väldigt långt inlägg. Ska sova. Godnatt!

En blomstrande balkong

från göteborg

lyckligast i världen

Som sagt... han trallade och skrek av glädje när han fick min mobil.

50-årskalas i Östergötland

Emil
Var igår på 50årskalas för min faster som fyller år om ett par dagar. Trevligt att träffa dem när man inte gör det så ofta. Fick ju då även träffa kusinerna och kusinbarnet på pappas sida, och det var ju en liten skit som vuxit en hel del kan man säga. Jag kan inte fatta att han snart är ett helt år. Han gör sig ganska så jättebra på bild också. Tog nästan hundra bilder på bara honom och så lycklig som han blev när han fick en mobiltelefon i handen går inte ens att beskriva. Det kommer nog bilder på det också efter hand.

Poseidon

bild från götet
Sitter här i min säng (skoja, jag ligger ned, vem fan sitter i en säng?!) och har skoluppgifter som ska göras. Nej, jag har inte tänkt göra dem idag. Har noll procents ork till det hur mycket söndag det än är idag. (söndag=pluggdag).
 
Hade planer på att övningsköra men något kom emellan och nu har jag har ingen lust längre. Kanske ska skita i att ta körkort alls. Vad ska jag med det till liksom? Det kostar bara en massa pengar.
 
Nej. Idag har jag planer på att göra ingenting. Det blir bäst så. Skönast så. Har en huvudvärk som verkar vilja spränga mitt skallben från insidan också. Nä. Inget ska jag göra.
 
Detta var ju kul.

Jag känner mig bänksatt

Varför kan jag inte bara göra det jag ska? Här sitter jag med en lista med plugg som måste göras denna vecka, och vad gör jag? Jag bloggar och jag twittrar. Så typiskt. Har en historiauppgift som ska vara klar tills imorgon men är jag klar? Ack nej. Koncentrationen har flugit sin kos och om exakt 15 minuter börjar House. Det ska jag se utan tvekan. Där får historieuppgiften vänta. Bra prioritering.
 
Det är så lite kvar som måste göras och jag frågar mig själv gång på gång varför jag inte bara gör det? Jag har ingen aning så om någon möjligen har ett svar till denna psykiska instabilitet så skulle det vara extraordinärt trevligt om denne klev fram med det här och nu! Tack på förhand.
Ps. Nu är det bara 13 minuter kvar till House.

RSS 2.0