Tre små ord~

Tre små ord~ starkast av dem alla
Tre små ord~ slit inte ut dem
Tre små ord~ fina som få
Tre små ord~ känsliga
Tre små ord~ vackra
Tre små ord~ farliga
Tre små ord~ betyder allt
Tre små ord~ underbara
Tre små ord~ hemska
Tre små ord~ starkast av dem alla
Tre små ord~ jag älskar dig.

/och det gör jag verkligen.


tårar är bättre än falska leenden

Visst det är väl dumt av mig
Men jag blir som blind, jag blir som stum
Jag borde nog lugna mig
Dom kommer döma mig
Du lär väl lämna snart och här står jag kvar
...
Håll i mig och släpp aldrig taget
Tänk om jag faktiskt gick av
Förlora mitt nyfunna hopp
Allt jag kom var till ett stopp
Spritt språngande galen
Faller jag nu går jag sönder
Dom kommer peka för alla har hört det
Visst det är väl dumt av mig
Men jag blir som blind, jag blir som stum
Jag borde nog lugna mig
Dom kommer döma mig
Du lär väl lämna snart och här står jag kvar


Håll i mig och släpp aldrig taget
Tänk om jag faktiskt gick av
Förlora mitt nyfunna hopp
Allt jag kom var till ett stopp
Spritt språngande galen
Faller jag nu går jag sönder
Dom kommer peka för alla har hört det

jag har blivit med android (oroväckande långt inlägg)

sitter just nu och lyssnar på veronica maggios nya album på spotify, som jag btw använder så mycket det bara går nu när det blir helt stört då man som jag har spotify free, eller spotify open! antar att jag lär betala för premium om jag ska överleva... får se hur det blir med det!
aja, jag har då faktiskt fyllt 16 år sen sist jag skrev, (jippieeee) känns ingen skillnad nej!
jag har också skaffat ny mobil, en xperia arc och det är min bästis! haha fan va sorgligt och ganska osant också egentligen men aja är iaf lite kär i den och så!
jag har även blivit kär i min escada parfym som jag fick när jag fyllde men jaja egentligen skriver jag bara för att jag har tråkigt och det är ändå ingen som bryr sig om allt dethär!
JUSTE det största som har hänt är ändå att jag har startat en asball chillklubb! vi är två medlemmar och imorgon kanske det kommer ingå en tredje, dock bara lite halvt provosoriskt skulle jag tro med tanke på att våran klubblokal är mindre än att det får plats två personer, men med lite trängsel så går det!
lokalen är min lekstuga och det ser mest ut som ett förråd men det ligger lite dynor därute som man kan ligga på<3
jajaaaa jag ska fan göra i ordning på den inom kort, typ nästa helg eller nån gång när jag får tid! BORDE verkligen för jag vill det! och det är en jävligt bra anledning.
jaja, idag var jag på bodaborg med klassen och jag var i lag med julia, linus och erik och erik bara förstörde men han fick oss ju iallafall att skratta då han ramlade! <3 skadeglädje är den enda sanna glädjen

sen bar det av hemåt och jag träffade linus för vi skulle plugga spanska i chillstugan, men ja, plugga i en chillstuga, det hörs ju på namnet att det inte går! så vi chillade istället förvånandsvärt nog! myyysigt jaja, sen så drog han på träning och då pluggade jag först lite spanska och nu ska jag börja med svenskan, men jag tycker att det är ju ganska svenskt att blogga så min svenskalärare borde egentligen vara nöjd.. dock bloggar jag ju inget om ernest hemingway och hans liv och verk och allt vad det nu är men nu gjorde jag ju nästan det såg ni?

i vilket fall som helst så ska jag plugga nu för jag orkar inte spara det till typ söndag kväll med tanke på att jag typ inte kan göra det någon annan gång! så ha det så djävulskt bra och ta god hand om er!
puuuuusssssDESIGN

nya designen är klar lixom den är bara sååååååååååå snygg, vad tycker niiii??????????? <33333333:PP:P:P ^^^^^^^^^^^XDXD åååååååååh störtkär i den!!!!! (och så var det bara en ändrar header ;PPppPpp)

kluckkluck

sitter i soffan och kollar på något värdelöst program, okejokej
torsdag: var på stan med frida från klockan 15-21 då det var tjejkväll på stan, med andra ord extraöppet! göttmooos, var tvungen att köpa en outfit till idag då det var bröllop... det var ju jävligt nödvändigt!

fredag: volleybollturnering i skolan och våran klass kom 3a av 6 lag, göttmooooooos, sen drog jag hem till mina kära morföräldrar och kände hur jag inte mådde bra så då fick mormor skjutsa hem mig och då inser man ju att man mår illa och jaaaaaa fyfan, magsjuk spydde som en gris. USCH! inte kul någonstans
lördag: legat i soffan i stort sett hela dagen och varit död- inget bröllop för mig inte fyfan blir så ledsen :c det var alltså min kusin camilla som gifte sig, hoppas det gick bra och så! ASSÅ det finns inget värre än att vara magsjuk men som pricken över i så missar man ett bröllop också, ååååååååååååååååååååh.

NU ska jag göra ingenting lite till innan jag somnar, men ni får väl ha det bra tack och hej.

RSS 2.0