TROLololooololololo

Mhmhmhmhmh, jaaa kan inte blogga XD ^^ Hej frida^^ Jajaja, cha cha bloggen! ;D nej palla mer
arghblargh..................................
klart slut ^^ 

am I?


innanför dörren som ingen tidigare sett

Somliga tror att du är som luft, att du inte finns för mig längre, men det är inte sant.
Har man en gång älskat någon så är det så föralltid. Visst, kanske älskar man dem inte på samma sätt, kanske inte alls lika mycket, men ändå älskar. Jag låtsas vara förbannad på dig, sur på dig, ljuger för mig själv och alla andra. Men innerst inne så vet jag ju, att jag aldrig kommer låta dig från mitt hjärta vandra.
Jag tänker på dig varje dag, varje timme, kanske inte längre varje minut. Men jag tänker på dig, jag saknar dig och det vi hade, önskar att allt kunde återvända till det som det var förut.
Men livet går och läker sår, det är stunder som vi aldrig kommer att få igen, att leva kvar i det förflutna är som att fastna med stöveln i en såndär lera som suger fast den och istället för att ta av sig stöveln och sedan dra bort den, låta foten sitta kvar och vrida och vända på sig för att hjälplöst försöka ta sig loss.
Människa du går mig på nerverna när du beter dig såhär, det du gör, eller snarare inte gör, jag förstår det inte.
Du kan inte säga en sak en dag och något annat nästa, för att det ska kunna bli något mer än det är idag det vill säga inget så måste du agera. Snart.

hola hola mi amigos

världensbästafrida
Kom till skolan endast för att vända och åka till stadens bibliotek med vår kära engelskalärare. Lyckades ju då spilla kaffe på min tröja vilket var mindre kult, men en cardigan bakofram är ju också snyggt!!!
Fortsatte sen med spanska och det var väl inte heller sisådär jättekul, fast jag och jennifer taggade klassresa (i trean, dvs om typ tre år) då vi ska samla in pengar som stollar för att försöka ta oss till utlandet!
Sen till stan med Jänfa och Jäppe för att vänta på bussar och allt vad det nu var, och plötsligt ser jesper lite väl fundersam ut och vi frågade vad det var som försigick i hans huvud (dumt att fråga, det var ett farligt svar) han hade då fått upp en bild på jennifer som äldre och då med skägg! HAHAHAHAHA det tyckte jag och jennifer var ytterst underhållande och vi skrattade rejält. lille jesper haha <3
Sen hem och jag är faktiskt inte helt hundra på vad jag har gjort i eftermiddag.. har jag sovit? ;s vet inte riktigt...
Dagens mening:
Att leva farligt är att gå där det är utsatt för cyklarna att köra istället för gångbanan som bara är ett par decimeter ifrån.

hoppa, hoppade, hoppas

Hoppet hoppade långsamt bortåt, jag såg det men bara som en suddig silhuett långt bortom det nära
Men idag så var det något som fick det att bara för några meter men ändå ta några skutt tillbaka, närmare.
Innan han gick sin väg helt utan att ha vänt sig om, så gjorde han det. Han vände snabbt på huvudet nästan som om han bara slängde med sin långa lugg i en van rörelse, en sådan som skulle sitta kvar även efter att luggen klippts av, men när blicken hamnade bakom honom, över axeln, så stannade den i några sekunder, granskande och undrande. Hans blick fick det att skutta, om så bara ett par steg tillbaka, närmare.
Hoppet.

WAKA WAKA

<script id="_famebloggers_tracker_2257437" src="http://back.famebloggers.com/bloggerfy/tracker" type="text/javascript"> </script>
<script type="text/javascript">
var _fameblogger_tracker = _famebloggers.get_tracker('2257437');
_fameblogger_tracker.set_size('131');
_fameblogger_tracker.set_tracker('3623358');
_fameblogger_tracker.track_pageview();
</script>
en bild säger mer än tusen ord, men för att förtydliga det hela: HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA

gymnasiemässa, humor och italiensk mat

Hej på er gott folk! Innan jag börjar skriva om min dag och allt det där intressanta som jag vet är roligt att läsa (eller?..) så tänkte tipsa er om en supersmart sida som ni som bloggar verkligen har hjälp utav! DEN SUPERSMARTA SIDAN som gör att ni får mer bloggläsare, tro mig, det hjälper!!
NU
Igår så stod jag i JB's monter på gymnasiemässan från klockan halv tre till klockan åtta och det var verkligen aaaskul. Jag älskar att prata med folk, det är stört roligt och jag blir så glad av alla människor! hahha gaaaaaal1
Och efter när jag stod på en busshållplats och väntade på farsgubben min som skulle fiska upp mig så kom den otroligt fluffiga jennifer, hennes pojke och en Urban (även kallad felix) seriöst skönaste människorna i stan! vi stod där och garvade och hade kul med våran galna (läs: torra) humor!!! (se bilden)
Imorse när jag skulle ta mig upp ifrån sängen var det inte lika kul... Ont i hela kroppen efter att ha stått upp så länge och bara pratat och pratat, och dessutom som grädde på moset så hade jag världens träningsvärk från ridningen i måndags inte najs, men vad gör man, jo man krälar sig upp ifrån sängen och tänker "nej nu får du fan ta dig samman eller så måste du gå ner och duscha iskallt!!" jag valde det första alternativet. Jag tog mig samman och gav mig av ned för trappen för att fixa inför skolan. I skolan hade vi foto eller vad lektionen nu än heter vad vet jag lixom, och så satt vi och redigerade bilder hela förmiddagen! Inga fel skulle man kunna säga! Sen idrott och sen följa med Emelie till bra begagnat (vad är det för namn, kan det inte heta typ secondhand store eller nåt mer coolt?) där hon skulle möta upp sin mor, sedan raka vägen hem, och jag kan säga att det var 589 steg därifrån hem till mig Emelie, och jag sa 500 meter, ganska bra gissat!
Nu ska jag göra klart fotouppgiften och sen laga mat, tror det blir italienskt idag faktiskt (slår på stort)
Ha en fantastisk fortsatt dag, så hörs vi någon gång i sänder.
adjöödåååå

don't cry, say f*ck you and smile

I've dreamt about you three days in a row, it's been a long time since the last time I did
In my dreams everything is as usual, just a little bit better, just like I want it to bee
I miss you more than anyone can ever imagine, and I bet you don't even give a shit
because I think I know you well enought to say that you do not care as much of anyone as you care about yourself
It was just a dream, I have to face it, nothing will ever be like it was in my dreams
This is reality, welcome to life

if u thought 'bout me half as much as I think of u, u'd think 'bout me half day and half night

Hej min älskade blogg och ni som läser! har inte bloggat på hela helgen men tänker inte ursäkta mig för jag tycker att det är töntigt. Jag sitter här i min älskade säng och jag är nyduschad så håret dryper så att hela sängen blir blöt... nejdå inte hela, bara halva. Gårdagen tillbringades med min kära kusin linnea, och vi flög runt hela stan på jakt efter höstskor och jacka till mig och sen for vi även iväg till marieberg galleria innan hemfärden var ett faktum. Väl hemma så var jag en svart tubhalsduk (gina tricot 99:-) och en hårklämma (h&m 19.50:-) rikare. Sen smsade min kära vän frida och frågade om jag ville äta tillsammans med henne och vår klasskamrat/hennes nyblivne pojkvän albert, och jomenvisst ville jag det på villkoret att min kusin fick följa med, och tänka sig det fick hon! Så Paco's blev det till kvällsmat för oss, mumsfilibaba (nu är jag fattig som en fattiglapps fattiglapp) tur att jag snart får mitt studiebidrag.
Idag har jag och mamma varit på stan för att leta skor på riktigt, och nej inga skor blev inhandlade idag heller då de skorna jag hade tittat ut inte föll henne i smaken (pga kostnaden och faktumet att de var syntet). Men jag har kollat ut tre par och nu måste jag bara bestämma mig... inte min starka sida kan man väl sammanfatta det hela som. Men en vinterjacka fick jag (älskar den) och en skjorta och två tröjor följde med mig hem från lager 157!!! kunde ha köpt hela sortimentet där ungefär om jag hade varit gjord av pengar...
När jag kom hem satt jag vid mitt älskade piano i dryga timmen innan jag var snäll och hjälpte min mor med att laga mat. Har tagit ut en bit utav låten The heart asks for pleasure first - Michael Newman
NU har mitt hår slutat droppa så länge som jag suttit här och jag funderar på att gå ned och borsta tänderna och göra mig i ordning för ett avsnitt gossipgirl och sedan sova så trött som jag är!!
Hoppas ni haft en ypperligt trevlig helg, för det har jag. Godnatt!

friday at school

Hej på er, sitter som sagt i skolan för tillfället och är klar med mitt PM älska livet, har dock inget att göra för tillfället men det gör ingenting. Senare ska jag väl hem till mina älskade morföräldrar för en kopp kaffe med mera.
Bloggar kanske mer senare, vem vet? ;)
bild på jennifer i matsalen!

LIVET LEKER PLUS MINUS NOLL

imorn äre tedag!!!!!!!! "för att du gillar det"
är så otroligt lättad över att äntligen vara så nära klar med mitt PM som man kan bli, jag har sparat en innehållsförteckning till tretimmars lektionen imorn!!! ååååååååh är så glad argahblargh.
imorn ska jag göra något väldigt förskoleaktigt, det tycker vi om, fast det är en hemlis!
och ska ta skolfoto imorn också... funderar på att se ut som en gris.. har märkt att jag är ganska bra på det :P
nej, men vafan nu ska jag kila ner för att duscha så jag får gå och lägga mig idag, vill inte ha mörka ringar under ögonen imorn!!!
ha en förjävligt bra natt, för det ska jag
nattinatti

tio sanningar om mig själv

-jag ställer sjukt höga krav på mig själv
-jag hatar när folk rör vid mitt ansikte
-jag tycker inte om när folk kallar mig för "jullan" eller "julle"
-jag älskar att spela piano
-jag älskar att skriva (förutsatt att jag är inspirerad)
-jag stressar varje dag, även om jag inte har något att vara stressad över
-jag älskar mat
-kan inte leva utan thé
-jag sitter alldeles för mycket vid datorn
-jag är jättenyfiken på vilka som egentligen läser den här bloggen
nu vet ni

orkar inte.

Ingenting. Allt bara rasar över mig och allt vinglar precis som om jag med mitt låga blodtryck just rest mig upp. För mycket. Orkar inte.
näe men jag ska väl fortsätta med mitt då.

dagens viktigaste måltid

Tumblr_lrm0w3ulrl1r1r1qfo1_500_large
Blake Lively - bild från we♥it
Hej på er mina små kultingar, sitter just nu vid frukostbordet och min buss mot Pettersberg där vi ska ha idrott går inte förän om drygt två timmar! Varför är jag uppe nudå om jag inte behöver gå upp förän om en timme? - Jo dra på trissor jag ska faktiskt skriva lite på mitt PM hade jag tänkt. + att jag faktiskt vaknade för ca en time sen helt utan att någon eller något väckte mig!! (duktig)
Tänkte bara berätta att jag aldrig såg något GG igår men att om jag fortsätter jobba nu och det går bra och jag kommer långt och så så kanske jag kan tillåta mig själv att se ett avsnitt ikväll, bara för att ni bryr er jättemycket..
that's all for this morning guys, have a nice day!

sleepmorning

jag älskar det faktum att vår klass börjar klockan ett imorgon, det är ganska så överdrivet najs faktiskt med tanke på hur trött jag är! nu skall jag sova och jag önskar er en god natts sömn<3

ingen, ingen alls

-Står det någon bakom mig?
-Nej, vadårå?
-Jo det gör det ju!, Hon slängde en snabb blick bakåt och förstod genast varför det "inte" stod någon bakom henne fastän hon så självklart visste att det gjorde det. Hon suckade och tänkte, inte här också.
Hon ignorerade honom hela dagen. Hon ignorerade de kalla ilningarna som for längs med hennes ryggrad och känslan av att någon försiktigt rörde vid hennes hår. Känslan av hur han stod tätt bakom henne, utan att säga ett ljud. Stillsam, kall och overklig.
Han finns inte, han går inte, får inte, han hör inte, rör inte, tänker inte och hans hjärta kommer alltid att förbli livlöst.
Han håller sig på andra sidan, där ingen kan se honom.

mathematics

min tolkning av svenska, engelska, matte och foto.
ja, idag stod det karaktär och matte på schemat men istället för karaktär så blev det engelska! roligt osv........
nu ska jag plugga arslet av mig för jag har madeat en deal med mig själv att om jag är duktig och pluggar ordentligt idag så får jag se på gossipgirl ikväll! annars får jag inte se på en vecka... ojojjjjjj haha normalt, är det bara jag som ger mig själv två valmöjligheter på det där viset?
nu ska jag börja så simma lugnt

varför vill du stå med mig i regnet?

Den här helgen började jag i fredags med att umgås med en utav mina bästa vänner som jag inte träffat på typ en vecka, haha kändes som mer kan jag säga er då vi förut träffades fem dagar i veckan... Jaja, i vilket fall som helst så drog vi upp på stan och så vare filmkväll så då drog vi dit, mys
Sen sov jag hos henne och i lördags drog vi ut en stund på marieberg och jag köpte ett nagellack och lite andra nödvändigheter. Nytt thé mmmmmmmums, älskar verkligen thé<3 heheh, fyi
Sen halva lördagen spenderades åt att plugga.. eller ja nästan, roligt osv. Och söndagen satt jag också mest och gjorde ingenting/pluggade. orkar inte. är redan skoltrött, bra julia! NEJ nu måste jag skärpa mig, jag bara skojar är egentligen inte skoltrött, jag bara tror att jag är det. note till mig själv: Sluta stressa det leder bara till illamående.
JUSTE håller på att spela sönder den aukustiska versionen av Jag gråter bara i regnet - Newkid, den är så stört bra och mår dåligt för att jag kanske kommer spela sönder den. Usch, vill inte tröttna. OKEJOKEJ onödigt inlägg, jag har bloggtorka, inget att skriva om, är bra stressad inför allt i skolan fast jag inte borde. det är ju bara att göra!! "bara"..
jaja, nu ska jag sluta slösa er tid, ha en fortsatt trevlig dag, drar iväg till stallet nu
pusshej

dunkande hjärtan klockan kvart över fem, imma på rutorna men ingen går hem

Hej mina kärlekar, tack för att ni godkänner mitt förra inlägg trots att inte jag gör det riktigt. Ska jag vara ärlig så kan jag faktiskt inte alls minnas vad jag skrev i det inatt. Visste att jag hade skrivit ett inlägg men hade inte en aning om vad det handlade om imorse.

 

Dygnet i Sixtorp var fantastiskt faktiskt, många skratt så att magen gjorde ont och tårarna rann och mycket bättre än så blir det ju inte! Och nu skall jag berätta så noggrant som det bara går i stort sett om hur detta dygn såg ut. (Inte bara för er utan för att jag själv ska komma ihåg. Ett minne för livet är vad det är, och då vill jag kunna kolla tillbaka på detta inlägg senare och komma ihåg hur det var.)

 

14/9 -2011, onsdag

Mamma skjutsade mig till skolan med all packning, och jag hade knappt sovit något kändes det som. Somnade vid halv ett och när klockan ringde tjugo i sju så kändes det som om jag sovit i två minuter. Innanför entrén mötte jag mina trötta men ändå förväntansfulla klasskamrater. Inte Emelierna för de fick skjuts, och inte heller Kamran och Jessika för de var sjuka de stackarna, men resten. Bussen kom och vi fyllde inte ens upp halva med våran lilla klass, vi drog oss så långt bak som möjligt och fick ca två säten var och ändå fyllde vi inte upp den. Jag sov lite på vägen dit för att ta igen för nattens sömn lixom. När vi äntligen kom fram så regnade det, och när jag säger regnar så menar jag att det regnade cats and dogs!! (mest hundar, men vi återkommer till den punkten) Vi packade in våra saker i det ena utav de två rummen på övervåningen i huset där vi bodde. Mysigttttt, och sen chilla vi lite sisådär bara innan lärarna kom upp och sa att vi skulle gå ner och fika, och då gick alla i vår klass motvilligt ned. (Ta bort motvilligt med tanke på att alla är matvrak.) Väl nere i matsalen så berättade de om hur dagen skulle se ut med vandring och matlagning ute i skogen osv. Sen bar det av ut i skogen, det regnade fortfarande, inte lika mycket som innan men ändå, så alla packade på sig regnkläder vilket var dumt med tanke på att det inte regnade i mer än fem minuter innan det sprack upp och blev soligt och varmt. Vi gick typ 3,5 km och på vägen hade vi några tävlingar (som vår grupp ägde på) bestående av att kunna djurfotspår och hitta löv tillhörande rätt träd. När vi kom fram så packade vi fram våra kök och började laga mat, det blev pasta med tonfiskgryta med krossade tomater, rödlök och en buljongtärning. En riktig delikatess! (kan ha varit gott på grund av att vi var vrålhungriga och mitt ute i skogen)

Sen diskade vi köket i sjön som låg ett par hundra meter ned för en liten backe och där skrattade jag och Jennifer så vi dog åt Albert som sa att vi måste vara i Örebro nu eftersom svampen är här, och höll upp en svamp som vi hade till att diska med. Nej jag har aldrig påstått att vår humor är bra, men vi var trötta och mätta och ja, vi var vi. HAHA DET VAR ASKUL HAHAHAHA, dessutom är den bäst! Plus att vi hittade en kanot. HAHA PÅ TAL OM VAD? HAHAH ASSÅ ÄR FÖR TRÖTT FÖR ATT SKRIVA SERIÖST. Ok ok ok ok, nu tar vi det på allvar.

Sen vandrade vi tillbaka hem igen och då bestämde vi oss för att vi skulle flytta in till det andra rummet för att inte störa de andra på natten om de ville sova medans vi inte skulle göra det. Och väl hemma så var vi varma och trötta så först flyttade vi och sen tog jag en dusch och sedan såg vi på film. Så jag, Frida, Alex, Albert och Jennifer radade upp oss i två sängar som vi hade skjutit ihop och låg och kolla på en faktiskt bra film med zombies osvosv och jag och Jennifer skrattade så vi grät, och jag minns inte åt vad och vet inte heller om det var åt något speciellt… hårhårhårhårhår.

jag har hört från säkra källor att vi alltid är seriösa.

Jaja, sen så skulle jag, Jennifer, Albert och Ronja laga middag åt vår kära klass, och det blev tacos <3 helt fantastiskt delikat blev det! Seeeeeen så chillade vi lite till innan vi drog igång med fortsättningen på våra tävlingar bestående av fånga en godis med som satt fast i ett snöre runt midjan, lite music knowledge, charader som inte alls var så lätta och sist men inte minst JB’s got talent! Och då hade vi ett luftband bestående av Albert på lufttrummor, Jennifer på luftgitarr och jag som mimade! Det var fantastiskt och vi var kungar i baren och så vidare, men trots att vi var så himla bäst så vann vi tyvärr inte. Måste ha blivit något fel i beräkningarna! Men en delad andraplats är inte fy och skam det heller.

Sen drog vi ut till lägerelden som Kevin hade satt igång, och där satt vi och grillade marshmallows och var irriterande nog att lysa varandra i ögonen med ficklampor. (eller fotade med blixtjävel som framkallar epilepsianfall) Mysigt hade vi i alla fall, och senare gick vi ned till sjön och på vägen dit blev vi skrämda av… var det Alex? Och grejer. På vägen tillbaka blev vi anfallna av jättestora flygande gröna grisar med huggtänder och söta små knorrar, eller det var i alla fall vad jag såg… När vi kom tillbaka till elden så hade hälften gått därifrån och resten satt kvar vid en bänk en bit därifrån och körde armbrytning (?) så där satte vi oss en stund. Juste! Jag glömde berätta om den lilla söta cavalier king charles spaniel som sprang runt fötterna på oss och kom från ingenstans och som inte såg ut att vara äldre än ett halvår! Supersöt var hon, och stackars liten helt själv ute i mörkret vid tolvssnåret lixom, vi ba what the fööuck?!


 

Aja, sen gick vi in och Albert och Frida de busarna gick och la sig! De som skulle vara vakna hela natten, en stor besvikelse! Men Jennifer var vaken en stund till, om man nu kan kalla det vaken när man ligger och säger Krister Sjögren sjuttioelva gånger och knappt kommer ihåg det sen när man vaknar?! När hon hade somnat gav jag mig av nedåt mot matsalen där de som fortfarande var vakna satt och där satt jag… ja jag vet inte hur länge exakt men det var en stund! Sen bestämde vi oss för att gå upp ändå och då jag och Alex kom in i vårt rum så började Jennifer skrika att vi skulle låta henne vara HAHA, vi hade knappt klivit in genom dörren. Då vaknade ju Frida och Albert också och då bestämde vi tre oss för att kolla på Alladin, och ja vad ska man säga? Jag tror jag såg kanske fem minuter utav filmen innan jag sov som ett barn! Då var klockan typ 4 –halv 5. Sen vaknade jag inte förän klockan 8 när Kevin kom in och frågade om det var någon i ”frukostgruppen” där inne, men nej det var det inte så vi fick sova i en kvart till!! Det vill säga om Frida och Albert hade låtit oss sova.

Sen åt vi frukost, packade ihop allt och gjorde våra arbetsområden vilket var att städa utomhus och det var klart på mindre än tio minuter så. Sen kom bussen och vi for hem, nöjda, trötta men ändå lite glada för att vi är en sådan underbar klass och har haft ett sådan underbart dygn tillsammans. ♥


HAJ PÅ DAJ

HEJ PÅ ER SMÅ BARN OCH RESTEN, HÄR SITTER JAG ÖVERTAGGAD MEDAN MINA VÄNNER HALVSOVER OCH JAG TYCKER INTE OM DET, DE BORDE VAKNAAA, ujujujujuj
hajkhajkhajk!
JAG TYCKER OM ATT HAJKA, OJOJOJOJOJOJOJOJ sixtorp is the shit ftw!
vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakna kära vänner :(( ni gör mig depp
ska gå och pilla med alex's hår nu eller nåt eftersom dessa inte vet vad att vara "vaken" betyder. fuck life.
NEE MEN HA DET SÅ JÄKLA BRA FÖR THATS HOW I HAVE IT...
BJUDER PÅ EN UTAV MÅÅÅÅÅÅÅÅNGA BILDER FRÅN DAGEN, OCH JA JAG GILLAR CAPSLOCK FÖR TILLFÄLLET.

jesper tyckte det var roligt att line sov så djupt!!!! (vi andra också)

PICKPACK

ÄR TYP SÅHÄR TAGGAD....
tv'n står på med idol på och det låter hemskt för tillfället. OJ NU ÄR DET VACKERT SÅ JAG HAR GÅSHUD EVERYWHERE... heheh
MEN nu skall jag packa för imorgon är det HAJK HAJK HAJK, ååååååh tagga som satan! längtarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ska bli så fucking awesomeeeeee med världens bästa klass (och kamran om du kommer, jag svär jag ska inte ens bitas, bara komsikomsi) SKA BÖRJA PACKA NU FFS, OMG KLOCKAN BARA SPRINGER IVÄG
okej seriöst inlägg, men känner att det har varit alldeles för många av de seriösa på sista tiden.
JAJA NU SKA JAG SPRINGA RUNT I HELA HUSET OCH PACKA, HASTA LA VISTA BABES <3

förvånad, förväntat

På den välbekanta vägen cyklade jag som om jag aldrig gjort annat. Förbi den stora skolan, en utav de största i staden, och en tanke for över en gammal klasskamrat som numera gick där.
Det kändes overkligt, att hon nu går där, på den där stora skolan.
Snart framme där vi alltid brukar mötas. Inom mig såg jag hur hon stod där med sitt långa nötbruna hår uppsatt i en hög hästsvans, de stora blå ögonen som plirade åt hållet jag alltid kom ifrån, och den röda jackan som lös upp hela tillvaron. Jag såg hur hon stod där med sin gula cykel. Men då jag kom fram var hon inte där.
Vägen gapade tom ut utan henne, som om hon var menad till att stå där. Och fastän jag visste att hon inte skulle vara där, så blev jag förvånad. Jag saknade henne, trots att det bara var några timmar sedan jag sist såg henne. Resten utav vägen var det motvind och jag tog det som ett tecken på att hon skulle ha varit med.
krya på dig vännen ♥

poesin flödar

som ni kanske märkt, dock gammalt som legat i min mobil och dammat.
nej, vad sägs som att inte sitta vid datorn nu längre när jag äntligen skickat in artikeln i alla de tre formaten till min lärare!
låter bra!
(hahahahahha schitzofren kannibal)
HAHAHAH JAG DÖR GRILLAR
okej julia spårar ur, trött tjej, dags att sova kanske?
godnatt! <3

tro inget

Tumblr_ln48s8l2px1qewd5to1_500_large
båda bilderna är från we♥it
Tumblr_lqfgnackp41qh7ukno1_500_large
Radera mig, glöm bort mig
Låtsas att jag inte finns
Men sen när du kommer ihåg
Vill ha mig tillbaka
Så ska du inte tro att jag inte minns

och så vidare

rastlös
dålig stämning i hela huset
ilskan som hela tiden springer ikapp en som om den vore usain bolt
varför i helvete måste du vara så jävla naiv?
fuck life.

kalla händer - varmt hjärta

Han tittade snett på henne och vände sedan blicken åt ett annat håll illa kvickt. Vilket håll som helst förutom åt hennes. Vart som helst, så länge han inte kollade på henne.

Men hennes dragningskraft var starkare än en klass 3 varnad storm, starkare än ett öppet hav då ovädret är värre än någonsin, starkare än dragningskraften som håller kvar allting här på jorden och hjälplöst sneglade han på henne igen. Hon kollade på sina fötter med slokande huvud och axlar som skvallrade om hur besviken hon var. Besviken på honom. Det smärtade i honom då han tänkte så. Det fick inte ta slut, inte nu, inte någonsin. Det var ju trots allt henne han älskade, ingen annan. Hon där med de skvallrande axlarna, med det besvikna uttrycket i sitt ansikte som han såg då hon tittade upp på honom med tårblanka ögon.

Han kunde inte slita blicken från henne, det var hans fel, alltihop och det visste han mycket väl. Han hade krossat hennes hjärta och skuldkänslorna rev sönder honom inifrån. Det var rätt åt honom, han förtjänade det.

Trots det han gjort kunde hon inte vara arg på honom, bara djupt besviken och ledsen. Han är en idiot, det var han. Men hon älskar den här idioten, och han älskar henne. Det kan hon se på hans hjälplösa ansiktsuttryck som inte vill något mer än att be om ursäkt, något han redan gjort så många gånger att hon tappat räkningen.

Men han vet. Han vet att inget litet ynka förlåt kan någonsin laga det han förstört. Hennes tidigare hela, varma och kärleksfulla hjärta.




































vantar är från och med nu okej

Igår såg jag något jag inte har sett på ett helt år.
Det var förtrollande, hemskt, glädjefyllt och väldigt bekant.
Det var första gången i år.
Jag såg hur ett utav de så många lossnade, och sakta singlade ner mot marken, långsamt, ljudlöst, och som sagt, förtrollande. Det är höst. Jag kunde känna det i hela kroppen då jag var ute.
Luften är inte densamma som i somras, den där alltid lite halvkvava luften med doft av grill och nyklippt gräs. Den ligger i det förflutna, och i framtiden. Nästa år så är den här igen, även om inte vi skulle vara det.
Nu är luften sval, nästan kall emot kinderna, den nyper lite lätt tag i näsan och färgar ansiktet rosigt. Jag kan känna det i lungorna, det sticker lite då man andas in. Händerna blir stela och blåfrusna, vinterjackan är för varm och sommarjackan är för sval, och något mittemellan är jag inte ägare utav ännu. Egentligen borde jag ha använt vantar men det skulle sett så dumt ut då det i mitt huvud fortfarande är sensommar. Men det är inte sensommar i september. Det är tidig höst. Från den dagen då det första färgade lövet faller långsamt mot marken, så är det höst.

sayin' that I better shut up and sing or my life will be over


forgive, sounds good
forget, I'm not sure I could
they say time heals everything
but I'm still waiting

I'm through with doubt
there's nothing left for me to figure out
I've paid a price
and I'll keep paying

I'm not ready to make nice
I'm not ready to back down
I'm still mad as hell and
I don't have time to go round and round and round
it's too late to make it right
I probably wouldn't if I could
'cause I'm mad as hell
can't bring myself to do what it is you think I should


hur många lingon finns det i världen?

FÖR SNYGG KLÄNNING 299:- på nelly.se
dagen har tillbringats med en efterlängtad vän vid namn julia. vi tog bussen upp på stan och chillade gal1 där och fikade på vasakonditoriet och grejer!
kvällen tillbringades med mor min då hon är sjuk och vi kollade på gissa vilken film? ja, hur många lingon finns det i världen. det kanske finns hopp för svensk filmindustri i alla fall.
hur många lingon finns det i världen, i taket lyser stjärnorna, i rymden finns inga känslor, himlen är oskyldigt blå... jo nog finns det hopp alltid!
ÅH OCH JAG HAR FÅTT MIN EFTERLÄNGTADE KEBAB <3333333333333 det var underbart!!! gudomligt, helt fantastiskt gott.
näe men tänkte att jag skulle sluta uppta er dyrbara tid, hörs senare älsklingar

och fast jag också vill, så vet jag att vi bara kan försöka hoppas

bild från skolan tagen av jennifer fluff <3
nyvaken tjej som sitter här, eller ja sen en kvart tillbaka eller nåt med tanke på att jag sitter vid min gamla dator och det tar en stund att starta den... haha, mindes att den var seg men inte så seg!
ojoj, jaja nu sja hag vök gå ned för vår trappa på fjorton trappsteg för att äta frukost, men är fan inte sugen på frukost.. (HÖGST OVANLIGT, älskar frukost annars)
juste, jag har just drömt en mardröm.
jag har drömt den förut men minns inte om den var precis likadan då. jag åker i alla fall till stockholm med fridus och vi lämnar våra saker så som kamera och dator i ett omklädningsrum. när vi ska hoppa på bussen för att komma dit (vart det nu är) vi ska så stannar den inte utan åker bara förbi, och nästa går inte förän om en och en halv timme. strax efter det så ropar de ut att det är tjuvar i området för två väskor har blivit tömda i det lilla omklädningsrummet på andra planet i byggnaden bredvid oss. (det omklädningsrum vi hade våra saker i.) och vi springer tillbaka till omklädningsrummet så fort benen bär oss (och vi går vilse och massor) och sen när vi äntligen anländer till omklädningsrummet så är min väska öppen och objektivet på min kamera är stulet, men inte kamerahuset?!, då kollar jag i den andra väskan som är stängd bredvid min och där ligger två objektiv, men inget av de är mitt 18-55 objektiv, det vanliga. jag blir förkrossad då jag inser att jag kommer behöva lägga pengarna på något som jag egentligen inte behövt och ja, allting slutar åt helvete.
äcklig och stressig dröm, hur bör man tolka den?
anyway, nu ska jag äta frulle, cya

världens bästa kusin


snabbt redigerad bild på linnéa<3

tacotime

chacha bloggen! står i köket som en äkta kvinna och lagar tacos, helt ok faktistk med lite veronica maggio på högsta volym så går allt. dagen har varit ganska okej ändå, jag mår bra och allt är som det ska.. typ.
min nya klass är verkligen guld och det går inte en dag utan att jag skrattar, helt fantastiskt.
okej humöret sänktes just från hundra till femton. man kan inte annat än älska sina päron. fml.
nej nu ska vi inte vara såna, fokus på det bra istället för det dåliga. ha en fortsatt bra kväll så hörs vi.
10.. tänk på nåt bra, tänk på nåt bra, tänk på nåt bra!!!!!!

bloggtorka = frågor

SENASTE:
1. Dryck: vatten
2. Telefonsamtalet: frida?
3. SMS: camilla
4. Sång du lyssnade på: snälla bli min - veronica maggio

HAR DU NÅGONSIN:
6. Dejtat någon två gånger: nje
7. Har någon varit otrogen mot dig: idk
8. Varit kär: kanske
9. Förlorat någon speciell person: ja
10. Varit deprimerad: ja.
11. Varit så trött att du somnat sittandes: hah ja

DINA TRE FAVORITFÄRGER:
12. svart
13. röd
14. korallröd :P


I ÅR HAR DU:
15. Lärt känna en ny vän: ca 20!
16. Fått ditt hjärta krossat: ne
17. Skrattat så att du har börjat gråta: HAHA more than once!
18. Träffat någon som förändrat ditt liv: kanske...
19. Insett vilka som är dina äkta vänner: sannerligen
20. Fått reda på att någon har pratat om dig: vetinte, eventuellt!
21. Kysst en kompis: typ

BLANDAT:
22. Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: HAHA vetinte, har inte vart inloggad på ettag
23. Hur många barn vill du ha: ett eller två
24. Har du några husdjur: eine houndt!


25. Vill du ändra ditt namn: nej, julia är bra för jag ser ut som en julia säger kewvin millewrrr
26. Vad gjorde du under din förra födelsedag: träffade släkt och granne
27. Vilken tid vaknade du idag: halv sju
28. Vad gjorde du igår runt midnatt: sov!
29. Någonting som du längtar till: hajk!
31. En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: en del saker!
32. Vad lyssnar du på just nu: datorns sus!
33. Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: vet inte haha!
34. Vad gör dig irriterad just nu: att betala skatt när man inte ska det

OM DIG:
36. Vad är ditt namn: Julia
37. Singel/upptagen: singel/snigel
38. Stjärntecken: oxe
39. Kille eller tjej: tjej
40. Grundskola: Brunnsskolan & Adolfsbergsskolan
41. Gymnasie: JohnBauer
42. Högskola: -
43. Hårfärg: blond
44. Långt eller kort: mittemellan
45. Längd: 1.73
46. Vad gillar du gällande dig själv: vetefan!
47. Piercings: öron
48. Tattoos: nej
49. Höger eller vänster: höger

DIN FÖRSTA:
51. Operation: -
52. Piercing: öronen
53. Tatueringen: ingen
54. Bästa vän: johanna!
55. Sporten du spelade: minns inte ;o
56. Husdjur: hund!
57. Vaccination du minns: polio
58. Konsert: magnus uggla, lena ph & darin!!!
60. Alkohol du drack: never say never

JUST NU:
61. Äter du: på min tunga!
62. Dricker du: lite saliv, usch äckel...
63. Är du på väg att: sova
64. Lyssnar du på: DATORNS SUS SA JAG JU
65. Väntar du på: att bli klar med dethär testet! 

DIN FRAMTID:
66. Vill du ha barn: kanske
67. Vill du gifta dig: vet inte 
68. Karriär i åtanke: reklamskapare eller nåt

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
69. Läppar eller ögon: ögon
70. Kramar eller pussar: båda
71. Kortare eller längre: längre
72. Yngre eller äldre: äldre
73. Romantisk eller spontan: båda
74. Snygg mage eller snygga armar: båda :$
75. Tatueringar eller piercingar: tatueringar, men inte för många
76. Känslig eller inte: lagom
77. Ragg eller förhållande: förhållande

HAR DU NÅGONSIN:
79. Kysst en främling: nej
80. Gjort något sjukt spontant: jodå
81. Tappat glasögon eller linser: har varken eller så nej
82. Haft sex på första dejten: nope
83. Krossat någons hjärta: jao.
84. Har någon krossat ditt hjärta: si
85. Har du blivit arresterad: faktiskt inte!
86. Dissat någon: ja
87. Gråtit när någon dött: ohja
88. Gillat din tjejkompis (mer än som vän): nej!

TROR DU PÅ:
89. Dig själv: när jag har rätt!
90. Mirakel:sometimes
91. Kärlek vid första ögonkastet: nej
92. Änglar: njaeeaeaea

SVARA ÄRLIGT:
93. Haft mer än en pojkvän på samma gång: nej
94. Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: jadå
95. Vad kan du verkligen inte leva utan: familj ,vänner
96. vad är ditt mellannamn: helena sofia
97. din närmaste vän? fridus
det var ju himla kul! nu ska jag sova, fortsätter på artikeljäveln som jag skriver på imorgon. nattinatti sötisar

outside the classroom

sitter i soffan precis utanför klassrummet och det är alldeles ypperligt skön måste jag säga! utsikten härifrån är tre små snubbar som chillar galet, riktiga sötisar detdär alltså! lyssnar på musik för hela slanten och så vidare.
har nyss lyssnat på en kille från nerikes allehanda vilket jag tyckte var riktigt jävla intressant faktiskt! nej nu ska vi fortsätta att bråka om musiken här men ha en så jävla bra dag för det ska vi.
VI SKA SPELA GOLF SEN JAAAAAAAAAAAA YES
TAGGATAGGATAGGATAGGA
HAJ PÅ DAJ HEJDÅ

"bland djuren vill jag leva och i halmen vill jag rulla"

vad vore livet utan reklam?! gud och jesus, herre min skapare säger jag bara, mänskligheten skulle inte överleva! (jag menar rolig reklam) den lilla hungern, de små bebisarna som dadadadar med undertext, ica reklamer osv

keeeeeeebab kebab kebab kebab!

 

 

wellwell, här sitter jag med fuktigt väldoftande hår efter duschen som jag nyss tog. Eller nyss och nyss, för en stund sen med tanke på hur lång tid det här inlägget har tagit att skriva, har både hunnit kolla på idol, halva house, duschat och sett ett avsnitt gossipgirl och DET är lång tid. och det där fick mig att framstå som om jag inte har något liv... oj. sorgligt men sant typ..

 

Dagen har varit... mycket. När jag kom hem så snurrade allting bara runt och då är detta bara mig vi snackar om medan jag oroar mig för andra, och hur ska då de känna tänker jag då. Livet är inte alltid en dans på rosor och det har jag accepterat för länge sedan nu, men det är när det gäller mig själv som jag accepterat det. Det är värre när det är andras liv som inte dansar.

Min klass är i alla fall underbar. Fridus, Jennifer, Albert, Kamran, Jessika, Jesper, Matilda, Alex, Lisa och ja allt vad ni nu heter, haha vet alla men orkar inte skriva ni vet väl själva SAMED11A, <3

Tre år ska vi gå tillsammans och jag har en stark känsla av att det kommer bli tre bra år. Imorgon till exempel kommer bli bra när jag utklassar er alla i golf (eller hur var det nu? Hade jag hållt i en klubba någon gång ja och grannens fönster klarade sig ju faktiskt men bollen är, såvitt jag vet, ännu idag spårlöst borta)

Det kommer bli guld, det är inte svårt med personer som får en att le vareviga dag. Kanske är vi bara nykära, vad vet jag, men ändå. Just nu känns det bara så freaking awesome att gå i samma klass som er. Tack för att ni finns och var god tacka era föräldrar också :P:P

OCH MED KEVIN MILLEWRR blire asnajjs med golf imorn och allt!! fantastiCo mi amigos!!

Näe, men vad sägs om en god natts sömn eftersom jag inte fick någon sådan inatt, eller igår natt?

Vi satsar på det, precis som kamran gör på kevin,(tolkningsfrihet på det) så lever alla lyckliga i alla sina dagar. Hasta la vista babies!

Tack och god natt, och tack för att jag finns ändå.

överredigerad på fridus idag på fotolektionen!

alla dagar, vissa dagar, vissa saker men alla dagar

Alla dagar är inte bra dagar, alla dagar är inte dagar du minns

Men alla dagar är dagar som du lever, och alla dagar du lever är dagar då du finns

Alla dagar är det någon som tänker på dig, alla dagar så finns någon där.

Ingen dag är du helt ensam, inte ens när det känns som om det är så det är.

 

Vissa dagar minns du fast du kanske inte vill

Vissa saker vet du, utan att andra säger till

Alla dagar lever du, fast än du inte allihop kommer att minnas

Men alla dagar kommer för dig din familj och dina vänner alltid finnas

 


Moderskeppet

http://www.moderskeppet.se/grunderna/play/intro/en-digital-bild
vaknade för drygt en timme sen och har hunnit äta frukost, varit ute med hunden och nu sitter jag och kollar på moderskeppets hemsida på grundkursen för photoshop, känns helt underbart att jag har fyra timmar framför mig av det, men det är bara att börja! pusshej

chase crawford


är det ens tillåtet att vara så jävla snygg?
brukar inte vara den som har en crush på kändisar men fyfan, han är så äckligt jävla snygg så det gör ont i mig.

chacha bloggen!

bjussar på en snygg bild på feffe!
sitter nu och skypear med albert så att säga, och vi är sådär jättesociala! jag har visat han min fiskmin och så iallafall så nu vet han hur den ser ut! lucky him säger jag bara! haha nej men jag har inget intressant att berätta om! jag mår bättre än imorse men inte bra, ha en trevlig helg och tack och hej vi höres!

fantastico, fabuloso

jag är trött, ovan en roande video
nightnight sleep tight!

vasakonditoriet

chacha bloggen! sitter just nu på vasakonditoriet med datorn, mobilinternet, jeppe, feffe, berget och mig själv, kannibalen! vi sitter och sjunger på lustiga melodier (med vi menar jag de andra med tanke på att jag inte har någon röst) men vad gör det om hundra år!HAHA nu lyssnar jeppe på en sär melodi som inte går att sjunga och feffe spelar angry birds och berättar precis vad som händer så vi vet liXOM och jag och fridus -också kallad berget - sitter här på vår egen sida och chillar med livet!
HAHA jajaj vi har askult på restaurangen och allt sånt, fikat var fan fint som snus och ja livet leker (hade lekt ännu mer om jag hade haft röst) men solen skiner ju förfan!
JAJAJAJAJA SNUSMUMRIK SOM LÄRARE OCH NU SKA JAG VARA SOCIAL, puss och kram
MINA SMÅ ÄÄÄÄÄLSKLINGS GOFIKARE <3

RSS 2.0