love ya gals

vet inte vad jag skulle göra utan er 

OBSESSED

extremt jädra totalbesatt! klicka på bilden så förstår ni vad jag menar...

glad tjej med trollhår

happy girl from yesterday
IDAG är det tisdag. Tisdag betyder lektion i digitalt skapande/foto och matematiska tankegångar. KUL och mindre kul. MEN inga sadfaces för det här inte, ska vara lika glad som på bilden. (Lätt att säga nu, när jag skriver detta på måndagen...försöker iaf)
NEE MEN TÄNKTE BARA LYSA UPP ER DAG MED MITT VACKRA LEENDE OCH TROLLIGA HÅR
PUSS
juste, lägg märke till att det är sista dagen på januari idag, ta tillvara på den!

through my window

Min dag har faktiskt varit bra. Trots det faktum att den började med en jobbig Samhälls lektion.
Vädret har varit GUDOMLIGT bra och livet ba rullllllar lixom. Som ni ser här ovan så har jag även fotat lite idag. Dessa är två utav typ 314809234730827948238577348848 stycken så jag tror inte att bildbrist kommer vara något problem här framöver!!!!!!!!!!!!!!! Nu ska jag ta något att äta och bege mig av mot Karlslund.
hope you've enjoyed your day xoxo

pajtastisk helg

seriösa cheyer igår på max... åh.. max...:s
Gårdagskvällen/natten var extremt bra då den som sagt tillbringades med världens bästa fridus och de två pöjkarna som inte bör nämnas vid namn... men okej då Brilgnjert Gulfentrejp och... ja vet fan inte vad den andra heter. Vi drack mängder av kaffe, åt hallonpaj, och glass som man kan se här nedan. Otroligt god har jag hört... att den var innan den blev uppäten alltså :P
Frida blev lite hungrig när vi kom in och hon fick syn på denna också så hon tog sig ett hugg!!!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAom!
När vi kommit hem efter den långa vandringen från max till Dr. Kristinas väg (drottning kristinas väg), och en sväng till warsawa och grejer... såg titanic och lite annat extremt underligt där ute i mariebergstrakten.
SOM SAGT NÄR VI KOMMIT HEM: så bestämde jag och frida oss för att titta på massa filmer vi spelat in med min mobil. ojojoj...
somnade typ vid halv fyra och när vi vaknade var vi hungriga som djur så då åt vi en riktig dunderfrulle!!! Vid tjugo i ett gick jag ut och fotade lite till fotoprojektet med pappa, sen vandrade jag och F iväg till lager 157 innan vi sedan gick vidare för att ta bussen in till stan. På staden skakade jag av mig fridus (lol) och mötte upp Julietta! Vi skulle fika på vasa men det var stängt......... KAOZZZZZ!!! så vi fick gå till vågen istället... långt ifrån lika mysigt men det duger i krig!
Vid fyrasnåret begav vi oss hemmåt och jag frös som en liten bebispingvin typ, så jag kallade på förstärkning, filmkollarpatrullen som man brukar säga. Vi började kolla på en japansk skräckfilm. (Nej det var inte meningen att den skulle vara på Japanska..) Sen började vi kolla på en annan skräckfilm där de snackade asful brittiska och filmen i sig var extremt torr... Sen såg vi på Taken... fast båda hade sett den så vi kollade typ inte. BRADÄR!!! Äta godis var roligare................ godis................mums, tänk om man hade det nu :o
NEJ, nu ska jag gå ned och borsta tänderna och gå och lägga mig.
TACK FÖR DENNA HELG GÖTT FÖLK
lol godnatt

ut och röja i marieberg

åt denna igår och är ju inte liiiiite sugen nu alltså...
ChaCha bloggen!
Sitter här och chillar gal1 med livet, vilket jag gjort hela dagen... snart kommer Fridus och hon blir inneboende här också över natten. Har ont i fingertopparna efter allt gitarrspelande, inget jag märkt förrän nu när jag sitter här och skriver detta inlägg... SKITSAMMA, ne men när jag har ätit och frida är här och allt sånt så drar vi till marieberg och möter upp två pojkvaskrar, - trevligttrevligt!
Hope you'll have a good saturday night. XOXO

FRi SoM eN FåGEL *fladder*

bild från gårdagen, it's some anonymous person...
Ska gå upp nu om en minut. Eller det är iallafall då mitt alarm kommer ringa. Jag ska äta frukost och fixa mig för att gå iväg och fota lite till mitt projekt. Efter det tar jag mig troligen en dusch innan jag far vidare till mina morföräldrar! Ha en fin fredag, min kommer vara det eftersom att jag är LEDIG! Najs. Älska livet typ!
*tidsinställt*

mina damer och herrar, jag ger er: Jennifer Erika Eriksson!!!

"Det var en gång en liten yoda som bodde på andra sidan jordklotet, alltså i Kina. I Kina var det inte tillåtet att vara grön så han var tvungen att gå omkring med bajs i ansiktet vilket alla kan förstå blir jobbigt i längden på grund av lukten och så... Han hölls instängd i en stuga mitt ute i skogen och en dag bestämde han sig för att rymma.

Han kom till flygplatsen i Kina och väl där så tvättade han av sig bajset. Då fick alla syn på att han var grön och det blev hysteri på flygplatsen. "Aliens har kommit till jorden", skrek de förfärat.
Han hittade på att det bara var en dräkt och de trodde honom nästan, men för säkerhets skull så fick han sitta i hundbur under flygresan.

Han åkte flygplan i många timmar till det att han kom fram till Sverige och han hade bara hört massa gott om detta avlånga land. Alla kollade lite konstigt på honom när han kom fram eftersom han var grön, men det var inte så allvarligt. Han tog en taxi till Stockholm.

Väl inne i stockholm så mötte han en clown. Han visste på en gång att det var nåt speciellt med den clownen. De sökte upp ett hotell och checkade in på pressbyrån där han fick bo under några piffpuff-lådor. (OBS! hemmagjort ord)

När de väl hade somnat så började Yoda känna sig lite ensam, han ville ju ha nåt godsedjur eller något att krama på, han var lite forever alone, det är ju inte alla som är gröna liksom. Så han skaffa en karta över Stockholm på vart alla ridanläggningar fanns. Han ville börja rida, skaffa häst. Bli ridande polis i Stockholm.

Han åkte till närmsta ridanläggning och väl där såg han att det var några som försökte lasta in en rosa liten ponny som stod och envist stretade emot, ville vekrligen inte gå in i hästtransporten. Yoda sa "Stopp! Ser ni inte att han inte vill?! Jag betalar vad ni än vill ha, bara ni slutar bete er så illa emot hästen!" Tre öre kom ägarna överrens om att de ville ha, så han betalade dem och fick den rosa hästen. Där stod han alltså, med en häst som han inte hade någon aning om hur han skulle sköta om eller bete sig ikring.
Han bestämde sig för att de skulle börja vandra in mot staden igen. Och det gjorde de. De kom fram till ett ställe med vatten, det låg i västra delen av Stockholm. Väl där började hästen ta form till en enhörning. Få ett horn i pannan och så. Han hade läst mycket böcker på hemmet i Kina så han förstod vad det betydde. Att det var en my little pony alltså. Och alla vet ju att my little ponysar kan prata, så de började prata med varandra. Enhörningar pratar ju också, det är standard!

Hästen berättade att han också känt sig ensam hela sitt liv, att han inte blev accepterad av de andra hästarna. Så Yoda och denna My little pony, de kände att de hade nån slags connection. Yoda berättade sin story också för hästen och HELT PLÖTSLIGT släpptes en bomb på andra sidan stan. Då blev hästen rädd och skaffde vingar. Yoda satte sig på hans rygg och de flög iväg till det dånande skrallret, för hästen kunde ju flyga nu.

Väl framme så förstod de att det var några onda enhörningar och Yodas där. De tänkte yes, det finns några fler som oss, fler från vår ras! Men sedan insåg de att dessa onda skepnader gjorde illa människorna med trädstammar, det låg björkris överallt!!! Människorna stod och skrek av skräck. Yoda och MLP visste inte riktigt vad de skulle ta sig till. Sen kom de på att de kunde flyga upp till himlen och släppa ned en stor jävla prutt. Det tyckte Yoda var en jättebra idé för han hade så mycket på lager. Så skulle de göra det och alla de onda dog.

Detta slutade med att Yoda blev vit och då kom människorna på att Yoda var så full med skit att han hade behövt prutta ur sig det där väldigt länge. Det blev en vit MLP och en vit yoda och det slutade lyckligt. När de kom ned till marken igen var alla de onda som sagt döda och då kom det massor av människor fram och sade saker som "Prisa er!" och "Ni är som gudar!" ni vet sånt skitsnack som människor kan komma på.

Allt slutar med att de blir accepterade i samhället. De hjälpte till att erövra alla fula rosa hästar och gröna Yodas. Sen blev de sedda som kungar. Snipp snapp snut, så var Yodan utskiten." -Jennifer Erika Eriksson

wtf is wrong lixom?
DAGENS TIPS:
be aldrig jennifer berätta en godnattsaga när hon är för trött.

kRRRRRRRRRyddoRRRRRRRRRR

Gårdagens eftermiddag var extremt rolig. Har inte skrattat så mycket på riktigt länge!
Träffade många goda vänner och hade pajtastiskt trevligt. Måste få säga att det var riktigt krrrrrrrrrryddigt där alltså!!!! Köpte en munk, ett halvt kilo godis och en påse brända mandlar.........................................det var ju gott i alla fall!!!!! :o (min nyttiga månad är officiellt totaldöd)
När jag kom hem så var det ingen hemma och jag var hungrig. (trots allt godis) så jag ställde mig och lagade lite mat åt la familia. znel hezt.
Tack så mycket för eftermiddagen Fridus, Jenjen, Albert, Matte, Adam, Sebbe, Calle & Jonte!!!!!!! får vi fan göra om!!!!
GOdnaTT //(har engelskalektion)

hindersmässan

Dags att tagga till hindersmässan!!! Ska köpa massa gott godis och tillbringa tiden med några riktigt goda vänner, hoppas på en underbar eftermiddag. Nu ska vi ha idrottsredovisning på engelska vilket kanske inte är riktigt lika roligt, men jag överlever. (förhoppningsvis)
PUSS

MUSIC IS MY FKN LIFE

from tumblr.

love is in the air

Dagen har varit amazing!!! eller ja mest iallafall..

Det hela började med att jag skulle gå upp klockan nio när klockan ringde för att fota till ett projekt vi har. Vi hade ingen lektion på förmiddagen för den var avsedd till att fota till projektet.
Men tror ni att jag gick upp klockan nio eller?!
Svarade ni nej där, så kan ni ge er själva en guldstjärna för det var rätt svar.

Det plingade till i mobilen klockan tio då jag fick ett sms av Elias, prisa den killen alltså, och DÅ insåg jag vad klockan var. Kollade buss och räknade snabbt ut att jag hade lite drygt en timme på mig att göra mig i ordning, att fota var inte att tänka på! Trots detta abrupta uppvaknande så var jag faktiskt glad då jag vaknade. (kanske eftersom jag sovit i över 9 timmar...)

Kommer till skolan 10 minuter sent för att en hel skolklass fick för sig att hoppa på bussen vilket tog en jädrans tid, och högljudda var de också. Men det gjorde inget eftersom fröken var en kvart sen! Mattelektion. (ursäkta, men vart kommer den delen av dagen som är amazing tänker ni kanske? jo, men vänta snart så!!!)

Vi fick sluta typ en halvtimme tidigare bara för att vi är bäst. Eller ja, hon sa ju inte så ordagrannt men man kan ju tolka det så om man vill, och det vill jag. Vi insåg att ms Eriksson hade namnsdag och detta är ju inget som bara kan tyna ut i snön, det måste firas!!! sagt och gjort, jag, hon, Fridus och Alberto endade upp på Vasa med varsin läsk/latte och semla/bakelse. (vi hade varsin sida av bordet, en där det åts semla och dracks läsk, och en där det var latte och bakelse som stod på menyn) och jag kände hur min nyttiga diet bara rann ut i sanden, och det gjorde mig absolut ingenting! Vi skrattade som vanligt så mycket att käkarna värkte och tog en tyst minut bara för att se om vi faktiskt kunde.

när jag sen insåg att laktostabletterna inte hjälper på mig längre så ville jag dö, vilket jag i stort sett gjorde också men man kan ju sammanfatta det hela som att det inte var lika trevligt som resten av dagen var

Nu har jag varit ute med hunden och sitter i min säng. Ska gå ned och ta mig en dusch innan jag går och lägger mig. Tack och ajöken.

hela världen är så underbar, bara man får ett svar

bild från imorse påväg till bussen
Måndag. Jobbigare än någonsin att gå upp imorse, var så jäulskt kallt på mitt rum så jag höll på att dö. Samhällslektion med en uppgift som snart ska vara klar, jag är ganska glad att jag började igår om man säger så. Rasten slutar om tio minuter och jag vill typ ha rast i två timmar till........................... NEJ nu ska jag ta tag i mitt liv, sluta överanalysera allt och typ göra något vettigt. Ha en fin dag!

...


överdosering

Chacha bloggen! Sitter här och knaprar på lite kärnor, kokos och nötter, och ja, tanken var väl att jag skulle äta de där röda gojibären också men... de smakade skit. Prova inte.
Dricker thé också ur en utav mina gigantiska koppar. Är just nu inne på min andra kopp... kan man överdosera thé? Isåfall tänker jag göra det.
Fick sluta tidigare i skolan för Midia såg hur trötta/sjuka vi var på spanskan och tyckte synd om oss. Du älskade lärare! "Ni kan ju lika gärna plugga på glosorna hemma som här, eller hur?" -klart vi kan!!!!
Nu tänker jag skriva klart min novell och sedan min planering inför fotoprojektet. Blev ju då inget öppet hus för mig.
Min bror sitter i vardagsrummet och skriker med sina kompisar i skype för de spelar nåt spel som jag hatar något enormt fastän jag inte ens vet vad det heter. diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie.
älskar huvudvärken också! puss //positivegirl_95

ge mig frihet

Plugg, plugg, plugg... ingen rast ingen ro!
Har suttit i stort sett sen jag kom hem och pluggat som aldrig förr. Jag och Jen har blivit klara med engelskaredovisningen som ska hållas imorn, tacka gud för det. Sedan har jag även skrivit lite mer på min novell som ska vara klar på fredag.
Imorn ska jag troligen stå på öppet hus vilket känns sådär med tanke på att jag har mycket att göra och jag är så gott som sjuk. Vill egentligen bara ligga hemma och sova, men om det inte blir något öppet hus så blir det ju att plugga istället så ja... Vad ska man säga lixom?
NEEE MEN ÄR DET POSITIVA KLUBBEN SOM ÄR HÄR ELLER?!?!?!?!?! tror fan så.
Nu: läsa igenom engelskan, borsta tänderna, läsa igenom engelskan, skriva novell, sova.

jesper är bäst

Kärleken till Jesper när han kliar mig på ryggen <33333333 vill bevisa den med ett inlägg i min blogg.
LOTS OF LOVE

mjau

längtar upp dit.
Ligger i sängen bredvid Jennifer och dör typ eller något liknande i alla fall... Vi har just sett på film, "One Day" med Anne Hathaway i den ena huvudrollen. Den var bra sålänge man tycker om sorgliga kärleksfilmer. Huvudvärken sitter där den ska, vad ska man säga? Det är ju söndag! Och snön som ligger utanför fönstret då? Jag vet ju vem vi kan skylla på för den!!! 
Nej, nu ska vi väl fortsätta i döendeprocessen. Majs!

det är väl ganska fint här trotsallt

Standard lördag med Jen och Armin, först chilling så slutade det med att vi var ute och strövade runt i Adolfsberg... Mysigt att ta en liten promenix sådär på kvällskvisten. Sen en kopp thé och pistaschnötter innan läggdags sitter ju aldrig fel. Nu ska vi väl prata halva natten som vanligt innan vi somnar. Nattinatti.

mojmoj

en bild från gårdagens fotoprojekt, jesper....... eh ja!
Chillin' in ma fåtölj, nyduschad, just waitin' for ma feffe. Ehmjoja. Tog som sagt en skön långpromenad i det fina vädret, det blåser ju lite vilket jag hatar. Blåst är verkligen något av det värsta jag vet. Men det var ändå skönt att komma ut en stund. Har rensat min externa hårddisk från filmer som är dåliga, strukturerat detta med mappar som är döpta till konstiga saker och sedan förnyat lite också. Jag ska ta mig lite och äta om en stund innan det bär av utåt för att träffa Jen och Armin. Är redigt trött så vi får se om jag håller mig vaken.
Puss

just my luck when a stranger calls

Har inte orkat blogga de senaste dagarna, har inte kännt något behov av det och så. Måste ändå säga att jag har haft en väldigt bra vecka, it made me feel alive om man säger så. Har skrattat otroligt mycket, i torsdags var en utav de bästa dagarna på flera månader då jag var på toppenhumör hela dagen! (förutom när jag förlorade i schack, men det gick över när jag vann sen så det gills inte *dålig förlorare*)
Gårdagens kväll tillbringades med un pingüino muy guapo som lyckades spilla ut popcorn i hela min säng som förövrigt smakade bränt... Det var ju fredag den 13de så det var ju inte mycket att göra åt saken. Vi kollade på Just My Luck och kom överrens om att den var lite för överdriven vid viss eftertanke. Sen kollade vi även på When A Stranger Calls, och den var väl också konstig, eller ja.. jag såg väl inte riktigt hela filmen då jag blinkade väldigt långsamt, ni vet sådär så att det känns som att man bara blinkar som vanligt men nästa gång man öppnar ögonen så har det gått tre minuter...
Nu sitter jag här och har just kollat igenom en massa gamla kommentarer på bloggen, letade efter en speciell men efter att jag hittat den så hittade jag massa andra som jag helt förträngt vilket var roligt. Jag funderar på att gå ut på en promenix eftersom det är så fint väder, så får det bli. Men först ska jag dammsuga upp popcornen från golvet!
Har inga andra planer inför dagen vilket känns otroligt skönt med tanke på hur trött jag är.
Hoppas ni får en fin dag. xoxo

spåkulan på facebook är verkligen beroendeframkallande

Lyft på locket! Låt känslorna komma ut och kroppen slappna av.

Släpp allt gammalt groll och gå vidare. Träffa nya människor och följ ditt hjärta.

Var inte rädd att förlora det du har. Det du inte behöver ersätts av något bättre.

528,519,300 sekunder

ge mig sommar typ.
Och för att fira att det inte är så långt kvar med tanke på hur länge jag levt så ska jag nu gå ned och duscha och sen sova, godnatt!

standard vid lökhackning

Det gick asbra att hacka lök trots allt! Jag körde en standard med skidglasögon, kände att det var passande.
Det blev ingen gammal promenad med en vän om man nu ska slänga om orden, det får bli en annan gång.
Nej, nu ska jag fortsätta med mitt liv som ambitiös och plugga. Tänkte skriva inga fel, men ångrade mig.
Ciao

we all want the same thing

Tjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, jobbigdag idag ändå.. Har varit otroligt trött och har mest bara velat dö hela dagen typ. Slutade ganska tidigt idag vilket var riktigt chill, men det gör mig ju inte direkt mindre trött.. Det jag satte mig här för att skriva om var ändå inte hur trött jag är utan ville bara berätta att jag har några nya favoriter på min spotifylista
dels Kevin Michael featuring Lupe Fiasco – We All Want The Same Thing - Feat. Akil Dasan Acoustic Version (kort titel...) som jag hittade i en utav step up filmerna som jag och frida kollade på för ett tag sen.
Och även Mac Miller – Donald Trump bara för att liksom. kanske bör tillägga att det är svänget i denna jag lyssnar på, inte så mycket på texten som är något speciell..
Ikväll är det jag som står för matlagningen hemma och det blir pasta med laxsås ala julia! Efter det ska jag även  (troligen) gå ut på promenad med min hund och en saknad gammal vän! (haha ja, ännu en! 2012 ska bli gammalvänskapsupptagaråret)
Nej nu ska jag väl förbereda maten genom att hacka rödlök.
OBS! Hatar att hacka lök, så om någon är intresserad av att göra det istället för mig, anmäl er i kommentarsfältet genast!!

11 januari 2012

bild från gårdagens ds lektion
Nyss framkommen till skolan och jag började med att slå i huvudet i bussen.. lyckat.
Nu håller jag på att dö av trötthet men vi ska skriva noveller nu, och sen ska jag till tandläkaren. ROLIGTROLIGT.
Godnatt

back to reality, oh there goes gravity

För att sammanfatta jullovet så kan man nog säga att det ändå har varit ett utav de bästa julloven i mitt liv. Det har spenderats med underbara vänner, och fastän vi inte direkt gjort så mycket så har det varit mysigt precis så som ett jullov ska vara. Vi har kollat på många filmer, och bara totalchillat.
Jag har tagit många långa promenader i det kalla och mindre kalla vädret. Tagit spontana tripper till vänner sena kvällar och bara haft det allmänt underbart typ! Har även tagit upp kontakten med flera gamla vänner vilket verkligen är otroligt glädjegivande om det nu ens är ett ord.

Nu när skolan börjat igen så ska jag försöka att verkligen satsa stenhårt på plugget. Eller ja, iallafall lite hårdare, och jag började bra idag på matten som jag faktiskt överlevde mot förmodan!

skypearn is in the building

Sitter här och chillar in tha bed, har inte haft igång min dator sen i tisdags så det är väl dags att blogga nu känner jag. Snackar med Jen och en annan filur i skype och har tillbringat dagen i vingåker på en liten familjetripp, mysigt osv.FAN VA JOBBIGT ATT BLOGGAAAAAAAAAAA
ok orkar inte mer hejdå

step up, geni och näradödenupplevelse

bild totaltjyvad från frida
Det blev verkligen en mysdag, jag och frida tog en varsin stor kopp thé med lite frukostgrejsningar och vandrade upp på mitt rum för att börja kolla på första filmen step up! Sen fixade vi morötter med dipp och latte...  och hann kolla på step up 2 Sen lagade vi pastasallad och åt till kvällsmat innan vi drog vidare hem till André för en mysig Geni spelkväll! JAG KOM TREA, i'm so happy! fast egentligen hade André och Arvid suttit och tjyvövat på frågorna så tekniskt sett så vann jag.. heheheheh. Sen lyckades jag ju vid min och fridas pastasallads måltid glömma att ta tablett då jag inte tänkte på att det var laktos i pesto. lite fml på det då jag var döende halva kvällen.
Nu ska jag väl ta och krypa till sängs så att jag får mig någon sömn inatt!
nattinatti

mysdag på g

Sitter här och väntar på världens bästa som kommer om typ 25 minuter eller något. Kanske borde städa mitt rum och fixa lite innan knytet anländer? HEHEHE, vi ska ligga inne hela dagen och titta på film med neddragen rullgardin och låtsas som att tillståndet utanför fönstret inte alls är lika fint som det är. PUSS

stalltjejer och ett bortglömt nyårslöfte

bild på mig med mina tjejer på varsin sida från första clubnoisegrejset
Dagen spenderades med J och när vi kom hem till mig så tog vi varsin gigantisk kopp thé samtidigt som vi tittade på Eva&Adam som gick på tv. Sen lagade vi pastasallad och åt innan vi for vidare till stallet. Där mötte vi upp Fridus och vi red för första gången efter jul, dock var det ju bara en veckas uppehåll denna gången. I stallet åt jag kladdkaka, jag som skulle vara nyttig den här månaden. Fucketifuck typ...
Dagen har i alla fall varit bra.

orolig sömn

Det är andra dagen på året och jag vaknade upp bredvid Jenjen efter en extremt konstig dröm. Det snöade en meter tjock snö på nolltid och många bilar körde fast. En utav bilarna innehöll två personer som jag kände igen och flera människor stod och omringade bilen. Även fast så många människor stod där så var det ingen som verkade bry sig om hur det var med dem som satt där i, fastän det stakta steg en gråsvart rök underifrån bilens motorhuv.

Runt om bilen var snön nedtrampad så väl att man kunde gå utan problem. Jag kikade in i bilen och såg till så att de mådde bra men var sedan tvungen att fortsätta bortåt, mot Ica. När jag väl skulle ge mig av ifrån det nedplattade området så fastnade jag i den otroligt djupa snön. Hur jag än vände och vred på mig så kom jag inte loss, men så plötsligt så var det någon som knackade på min axel och jag vände mig om, utan svårigheter. Där framför mig stod en kvinna med utlänskt utseende, mörka ögonbryn, stora bruna ögon omringade av långa vackra ögonfransar och ett stort, falskt, vitt leende.

-Julia! utbrast hon på brytande svenska och fortsatte - jag är din tía!
Jag stod i chock. Hur var detta ens möjligt? Vi var varandras motsatser, jag var blond och blek medan hon var mörkhårig med en gyllene hudton.
-Är du min moster? sa jag frågande eftersom att jag förstått ordet tía ifrån spanskalektionerna, med en aning skeptism i min röst.
-Ja! sade hon glatt och slingrade sina armar hårt omkring mig. Jag kände mig osäker på vad denna kvinna just sagt till mig och undrade om detta var någon slags skämt. Hur kunde hon bara stå där med det falska leendet och säga att hon var min moster? Strax efter att jag hunnit tänka klart den meningen i mitt huvud så känner jag hur något smärtar i ryggen. Hon har hårt och väldigt bestämt tryckt in två utav sina fingrar på hennes högra hand in i min rygg, precis bredvid ryggraden. Det gör så otroligt ont men jag tappar andan och kan inte förmå mig själv till att skrika. Strax efter släpper hon omfamningen och håller sina händer på mina axlar och ler det där falska leendet igen. Jag ler stelt tillbaka och inser att jag är i fara. Jag vänder mig om så fort hon släpper mina axlar och möts av ännu en mörkbrun blick. Hon säger att hon är min abuela, -min mormor.

Vi går långsamt in på Gamla Vintrosavägen och de frågar nyfiket vart det är jag bor och jag ser min utväg. Jag säger att jag bor rakt fram hela vägen i cirka tre kilometer men att jag först måste gå och hämta en sak hos en kompis, men de kan fortsätta gå, det gör inget, jag hinner ikapp dem. De nickar och fortsätter gå rakt fram medan jag svänger ned mot där jag egentligen bor. Jag går i normal takt en bit och vänder mig om för att försäkra mig om att de fortsatt att gå innan jag börjar springa. Springa för allt jag har för att få alla mina nära och kära till trygghet.

Hemma hos mig i mitt gula hus med snötäckt tak så befinner sig varenda människa som jag älskar och någonsin brytt mig om och jag skriker förtvivlat att alla måste ut därifrån, gömma sig, vart som helst. De skulle snart inse att jag lurat dem och komma efter mig. Snart skulle jag och alla mina nära och kära dö.

det första av allt

2012 är här, det ska bli livets år. Idag har jag spelat årets första spel, kramat årets första kram och haft årets första djupsnack. Jag har gått årets första promenad och skrattat årets första skratt. Jag har halvt frusit ihjäl för första gången i år och det är fantastiskt hur bra jag faktiskt mår.

Hur allt än slutar nu så kommer jag må bra, jag kommer klara mig för jag har världens bästa vänner. Somliga stannar förevigt medan andra kommer och går. De som stannar förevigt kommer hjälpa mig att läka gamla sår. Årets första dag har tillbringats med världens bästa Jennifer och vi har verkligen bara chillat något otroligt. Livets chillare! Hoppas er första dag på året har varit bra, det har min. Även om det hela började med att jag halvt frös ihjäl... Det var ju i alla fall trevligt sällskap!

RSS 2.0