Äntligen helg

Denna vecka har varit fylld av plugg, plugg, plugg och lite mer plugg. Så otroligt roligt. Eller...?
Det känns typ som att det inte finns något annat i mitt liv just nu, men det har väl att göra med att jag ligger efter med en hel del grejer som måste bli klara nu innan sommarlovet. Good job.
 
Mattenationella i torsdags. Gick väl sådär. Hoppas på att åtminstone få ett C, för annars ska jag lägga mig på golvet och skrikgråta. :-) Kanske slå läraren lite också............. Jag och Albert satt ju faktiskt och pluggade så gott som hela dagen i onsdags fram tills vi ba NÄ nu MÅSTE vi sova.
 
Skämt åsido. Vill bara ha ett A i den där kursen precis som jag vill i alla andra kursjävlar. Men det är ju typ som att säga att man skulle vilja flyga utan tekniska hjälpmedel, dvs omöjligt, så det får gå som det går.
 
Nu står pappa och spelar luftgitarr till Dire Straits och gör konstiga grimager som jag tror ska föreställa *iNLevELse*, och jag sitter och önskar att någon snart kommer och säger till mig att "nä, du vet att din mamma låg med brevbäraren ganska exakt nio månader innan du föddes va", så att det finns hopp... att jag inte är släkt med den där dåren trots allt.................................... skojar. Ja inte om att han är en dåre för det är han i allra högsta grad, men att jag hoppas att mamma har legat med brevbäraren. Det skulle jag helst inte vilja veta....
 
Nu ska jag fortsätta att beta av listan med plugg. Så otroligt KUL! Ser fram emot att plugga sönder tills allt är klart. ÄLSKAR att plugga. Det är bara FÖR ROLIGT att plugga tills man spyr...........................................................
 
Hejdå.

Den fabulösa långhelgen

Tja!
Tänkte bara dokumentera min långhelg. Började i onsdags med att träffa den beste i brunnsparken. Vi åt wienerbröd och levde farligt. Typ. Vi stötte på en grodjävel som jag döpte till Farliga Bengt. Skitäcklig var han. Sedan fick jag hjärtattack när min godhjärtade vän skrämde ihjäl mig :-) Det var mindre kul. Stod sedan under tak som skydd från ösregnet och väntade på att det skulle lugna ner sig så att vi kunde börja vandra hemåt.
 
I torsdags var jag hemma hos mina älskade morföräldrar och hjälpte dem med lite saker, och tog den gamla hederliga fikan. Det var gött det! Sen kom jag hem och somnade tidigt. Med kläder och smink på. I sängen. Hann inte ens öppna datorn som jag hade planerat... *dEt VilDA liVEt SOm aRTonÅrInG*
 
I fredags var det krogendebut för lille Julia. Aggelito Aggan Agnes Delin fyllde ju år så det var ju skrivet i sten att man skulle ut. Skulle kunna berätta vart vi var här men vet ej om det är så bra. Haha, rockbar... noise... SATIN och sedan noise igen... (+en vända på toaletten inne på Ivy). Chill.Vi hade ju kul i alla fall! Vi regerade dansgolvet på Noise. 
bild från agnes^
 
Igår sov jag så gott som hela dagen. Har varit grymt trött hela veckan så det har antagligen inte bara med det faktum att jag var ute halva natten att göra. Det behövdes. Sen träffade jag die beste på kvällen när jag hade vaknat... Han kom och hämtade mig så åkte vi och köpte Coca-Cola med våra namn på och fortsatte sedan hem till honom för att kolla på den OTROLIGT MakALöSt suPermEGALäSkiGa The Shining.......... Ja eller det var i alla fall ungefär han beskrev den. Jag tyckte den var kul. Haha, inte så läskig... mest konstig... Men det är ju en klassiker så det känns bra att ha den sedd liksom. Kan stryka det från min bucketlist. 
^var precis så rädd som jag ser ut att vara^
"Vinn en GULDBILJETT till en dag på chokladfabriken" - vi trodde vi hade hamnat i en film... Heter jag kalle??
När jag kom hem till honom hittade jag också en skruvmejsel under hans kudde och jag började skratta och tittade frågande på honom. "Jo, ehm... alltså det har varit inbrott i området på sistone..." hahahaha. Pajas!!! 
 
Sen skulle jag bli skjutsad hem men istället somnade vi... lyckat. Blev i alla fall hemskjutsad till sist. Hoppas han inte somnade i ett dike på vägen hem.. har inte hört något från honom sen dess........ haha. Spänning i vardagen.
^här ovanför kan vi se den såkallade "Heliga Birgitta", också kallad Biggan och Gittan. Kärt barn har många namn. Även om vissa andra inte tycker om henne lika mycket som jag gör....
 
Sitter at the moment i hammocken, placerade mig här för att jag skulle plugga, men än har jag inte riktigt kommit dit... (har suttit här i en timme typ). Standard. Satt och gungade här förut men blev åksjuk så nu sitter jag med fötterna i marken så att det inte ska gunga... åksjuk i en hammock..... fabulöst värre.
 
Heppåer.

Då jag konverterade till plugghästialismen

Idag var dagen då plugghäst fick en ny betydelse för mig. Har nämligen pluggat i stort sett konstant sedan klockan nio imorse. Och då satt jag även uppe till klockan två inatt och pluggade.... <3Livet som andraårs gymnasist <3
 
Har skrivit prov, examination, uppsats eller vad fan man nu än vill kalla det. HELA DAGEN!!!! Vi började imorse klockan nio. Vi var åtta stycken jävlar från klassen som valt att inte ha hemprov på grund av brist på fritid att göra den på eller koncentrationssvårigheter hemma. När klockan slog lunch hade vi endast tagit en rast på fem minuter för att gå och köpa fika. Lunchrasten blev 20 minuter lång innan vi fortsatte plugga som galningar!
 
När klockan slagit 15:00 satt 6 av oss kvar och kämpade för våra liv för att frenetiskt försöka bli klara. Då kom en lärare in med ett roat leende på läpparna och frågade om vi inte skulle gå hem. Alla skrek i stressfrustration "nej!!!"
Han skrattade ännu mer road och sa att det var den konstigaste situation han varit med om. Han var alltså tvungen att tvinga oss att åka hem på en fredagseftermiddag då vi frivilligt satt kvar och pluggade.
 
Vi blev alltså utslängda och bestämde oss för att åka till biblioteket för att fortsätta. Eller ja, i alla fall jag Alicia och Albert. Ända tills klockan slog 18 och vi blev utslängda även därifrån... ingen av oss hade ännu skrivit klart alltså och vi hade pluggat näst intill konstant i nio jävla timmar.
 
Vi förflyttade oss till Krämaren där vi satte oss vid ett bord och fortsatte med helvetet. Där blev Alicia äntligen klar och åkte hem. När krämaren stängde klockan sju förflyttade jag och Albert oss till McDonald's där vi fortsatte med sluttampen. Eller ja, i alla fall han. 
 
Jag har alltså spenderat min fredagkväll till att plugga. Så otroligt festligt. Eller ja, inte bara kvällen, jag har spenderat hela min fredag till att plugga. Ser nu mig själv som en expert på imperialism, kolonialism, rasism, industrialism, nationalism, antisemitism, nationalstater, allianser och delar av första världskriget. TILL VILKEN NYTTA?!?!?! När i hela livet kommer jag ha användning för detta??? Quizkampen gills inte som svar på min fråga, även om det redan faktiskt har hjälpt mig där...
 
Nåväl. Det må ha varit en rent ut sagt djävulskt tråkig dag. Men uj så produktiv! Och det finns nog ingen bättre känsla än när man har klickat på knappen "skicka" i inlämningsmappen och man är helt klar. Fy satan så gött.

De senaste dagarna

fick bakispiller när jag fyllde arton, det tyckte jag var lite kul
haft på mig favoriten som jag fick av favoriten
vandrat omkring i den stormvind som var
försökt hitta koncentrationsförmågan utan att lyckas
fick finbesök
var glad över att det var sol, trots att det var värsta aprilvädret och ösregnade varannan minut
agerade smakråd åt Albert när han skulle köpa skor...JAG med värsta beslutsångesten i världshistorien...
firade Valborg i Marieberg, Daniel vann en hatt åt mig medan Fredrik och André var ganska värdelösa på att träffa....... :P (vet ej varför jag ser så förvånad ut?)
 
Blev sedan bjuden på supergod mat hos världens härligaste familj och vi skrattade som bara den! Sen hade vi det trevligt med musikquiz (som jag sög på), gitarrspelande och promenad hem. Promenaden hem var värsta safarin då vi såg ett rådjur, en katt som lufsade över vägen, en katt som först lekte med en råtta och sedan fångade den!!! sen hörde vi typ fladdermöss.... vilt och galet! Sedan gick vi på upptäcksfärd i solfjädern innan herren vände på klacken och gav sig av hemåt igen.
 
Chill Valborg med världens bästa vän.

RSS 2.0