likt ett dockhus


Livsuppdatering

Senaste veckan har varit sjukt rolig. I fredags var vi ute och firade att världens bästa Albert har fyllt 18. Vi började på Ivy och rullade sedan vidare mot Strömpis och avslutade kvällen på Satin. Han fick sig några riktiga haff kan man ju säga och trots att det var Albert som firades så var det ingen som var gladare än Lisa. Haha, så otroligt rolig kväll.
 
I måndags var det volleybollturnering med skolan och vi var bäst. Ettan förlora tvåan vann som man brukar säga, vilket måste betyda att det var vi som vann. Fick dock en mindre snygg bränna efter det där...
 
I tisdags var vi och spelade minigolf på Gustavsviks Camping och man kom väl trea. Vi behöver ju inte ta upp den där ramsan igen för jag har ingen lust med att tappa byxorna.. Sen drog vi i alla fall till skolan och käkade pizza och kollade på film och bare mööööööös. Det var gött det.
 
Efter skolan cyklade jag upp på stan och väntade in vännerna som tog bussen. När jag satt på våghustorget kom det fram en kille till mig som fråga om jag pratade engelska och jag svarade väl ja. Då frågade han mig "do you have a map?" Och jag svarade nej och började förklara vägen till biblioteket som jag antog skulle ha en karta. Jag är en utav de sämsta människorna i världshistorien på att förklara saker och att jag skulle förklara på engelska gjorde inte precis saken bättre.
 
Killen såg jätteförvirrad ut och jag tänkte *så illa förklarade jag ju ändå inte, det blev ju ganska klart där på slutet...* då sa han "Okay, but I was just asking because I got lost in your eyes..." Där satt man och chillade på våghustorget alltså och blev omedvetet uppraggad?!?!?! Han måste ju ha blivit helt förtvivlad när jag förklarade vägen till bibblan och så ville han bara ragga.... Hahah höll på att dö. Trodde inte det var någon som faktiskt använde sånadär raggningsrepliker på riktigt. Har en kompis som brukar dra sånadär på skoj men det är ju lite skillnad. Som tur var så kom mina vänner just efter detta så jag slapp sitta där utan att veta vad jag skulle svara. Skönt.
 
Igår var det skolavslutning och jag som frös under tisdagen tänkte att jag skulle vara smart och ta på mig jeans. Det bästa av allt var att de var svarta. Höll på att smälta av värmen när vi satt där i gräset med solen gassandes över oss. Det kändes som att det aldrig skulle ta slut. Men det gjorde det såklart till sist och då drog nästan hela klassen till La baguette och käkade lunch. Efter det shoppade jag Alicia och Albert lite innan vi drog oss hemåt för att göra oss i orning inför kvällens bravader. 
 
På kvällen sen då kom Albert och några fler hem till mig och vi grillade och käkade innan vi drog upp på stan. Väl där satte vi oss inne på Ivy och mötte upp resten av gänget. Drog senare vidare till Frimis och dansade med klasskompisarna. Det blev lite problem när klockan slog  två och vi skulle ta oss hem eftersom bussarna slutat gå, men det löste sig som tur var hahaha. Vi mötte upp de andra igen och fixade skjuts hem till Peter där vi sov. Imorse kom Albert också och trodde att han skulle få sova men det blev inte mycket med det. Pappa kom och hämtade mig och sen tog jag på bikinin och gick ut och la mig och sov i solen. Hade använt solkräm såklart men  missade vaderna så de är röda som stoppljus nu. Vackert.
 
Nu är det dags att sova för imorgon är det studenten för örebroarna och det ska firas.
Godnatt.

RSS 2.0