mina damer och herrar, jag ger er: Jennifer Erika Eriksson!!!

"Det var en gång en liten yoda som bodde på andra sidan jordklotet, alltså i Kina. I Kina var det inte tillåtet att vara grön så han var tvungen att gå omkring med bajs i ansiktet vilket alla kan förstå blir jobbigt i längden på grund av lukten och så... Han hölls instängd i en stuga mitt ute i skogen och en dag bestämde han sig för att rymma.

Han kom till flygplatsen i Kina och väl där så tvättade han av sig bajset. Då fick alla syn på att han var grön och det blev hysteri på flygplatsen. "Aliens har kommit till jorden", skrek de förfärat.
Han hittade på att det bara var en dräkt och de trodde honom nästan, men för säkerhets skull så fick han sitta i hundbur under flygresan.

Han åkte flygplan i många timmar till det att han kom fram till Sverige och han hade bara hört massa gott om detta avlånga land. Alla kollade lite konstigt på honom när han kom fram eftersom han var grön, men det var inte så allvarligt. Han tog en taxi till Stockholm.

Väl inne i stockholm så mötte han en clown. Han visste på en gång att det var nåt speciellt med den clownen. De sökte upp ett hotell och checkade in på pressbyrån där han fick bo under några piffpuff-lådor. (OBS! hemmagjort ord)

När de väl hade somnat så började Yoda känna sig lite ensam, han ville ju ha nåt godsedjur eller något att krama på, han var lite forever alone, det är ju inte alla som är gröna liksom. Så han skaffa en karta över Stockholm på vart alla ridanläggningar fanns. Han ville börja rida, skaffa häst. Bli ridande polis i Stockholm.

Han åkte till närmsta ridanläggning och väl där såg han att det var några som försökte lasta in en rosa liten ponny som stod och envist stretade emot, ville vekrligen inte gå in i hästtransporten. Yoda sa "Stopp! Ser ni inte att han inte vill?! Jag betalar vad ni än vill ha, bara ni slutar bete er så illa emot hästen!" Tre öre kom ägarna överrens om att de ville ha, så han betalade dem och fick den rosa hästen. Där stod han alltså, med en häst som han inte hade någon aning om hur han skulle sköta om eller bete sig ikring.
Han bestämde sig för att de skulle börja vandra in mot staden igen. Och det gjorde de. De kom fram till ett ställe med vatten, det låg i västra delen av Stockholm. Väl där började hästen ta form till en enhörning. Få ett horn i pannan och så. Han hade läst mycket böcker på hemmet i Kina så han förstod vad det betydde. Att det var en my little pony alltså. Och alla vet ju att my little ponysar kan prata, så de började prata med varandra. Enhörningar pratar ju också, det är standard!

Hästen berättade att han också känt sig ensam hela sitt liv, att han inte blev accepterad av de andra hästarna. Så Yoda och denna My little pony, de kände att de hade nån slags connection. Yoda berättade sin story också för hästen och HELT PLÖTSLIGT släpptes en bomb på andra sidan stan. Då blev hästen rädd och skaffde vingar. Yoda satte sig på hans rygg och de flög iväg till det dånande skrallret, för hästen kunde ju flyga nu.

Väl framme så förstod de att det var några onda enhörningar och Yodas där. De tänkte yes, det finns några fler som oss, fler från vår ras! Men sedan insåg de att dessa onda skepnader gjorde illa människorna med trädstammar, det låg björkris överallt!!! Människorna stod och skrek av skräck. Yoda och MLP visste inte riktigt vad de skulle ta sig till. Sen kom de på att de kunde flyga upp till himlen och släppa ned en stor jävla prutt. Det tyckte Yoda var en jättebra idé för han hade så mycket på lager. Så skulle de göra det och alla de onda dog.

Detta slutade med att Yoda blev vit och då kom människorna på att Yoda var så full med skit att han hade behövt prutta ur sig det där väldigt länge. Det blev en vit MLP och en vit yoda och det slutade lyckligt. När de kom ned till marken igen var alla de onda som sagt döda och då kom det massor av människor fram och sade saker som "Prisa er!" och "Ni är som gudar!" ni vet sånt skitsnack som människor kan komma på.

Allt slutar med att de blir accepterade i samhället. De hjälpte till att erövra alla fula rosa hästar och gröna Yodas. Sen blev de sedda som kungar. Snipp snapp snut, så var Yodan utskiten." -Jennifer Erika Eriksson

wtf is wrong lixom?
DAGENS TIPS:
be aldrig jennifer berätta en godnattsaga när hon är för trött.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0