"Hemma" igen

 Måndag igen och helgens bravader är över. Har spenderat dagen i skolan och ritat till dess att jag fått kramp i handen och blivit tvungen att snacka lite skit med ett mumintroll och en gammal grek och viskande döden. The fabulous life of an architect student. Ligger i alla fall i fas i skolan vilket känns helt magiskt.
 
 
Något annat som känns bra är att ha varit i Örebro i helgen och träffat några av de bästa människorna jag känner, men skönt är det också att vara tillbaka hemma hos mig. I mitt nya liv. I mitt lilla studentrum på Östermalm.
 
Det värsta med att vara hemifrånflyttad är att en har så otroligt mycket mer fritid av någon anledning? Det är ingen tid som går åt till att bara sitta i soffan och prata med mamma, tjafsa om något med lillebror, eller ta cykeln till en gammal kompis. Inte heller är det speciellt mycket tid som går åt till att lyssna på mammas tjat. Förutom när hon ringer förstås.
 
-Har glömt hur en dödar tid? Vanligen brukar jag inte komma hem från skolan förrän rätt sena kvällar men när jag kommer hem tidigare så har jag bara en massa timmar att döda. Jag har till och med börjat döda de genom att städa. Tror jag håller på att bli allvarligt sjuk. Tur en har schyssta grannar som lånar ut dammsugare åt en när en inte har en egen i alla fall, medan vissa andra grannar kommer med värdelösa förslag.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0