det lilla kan vara det stora i mängden♥

Idag har jag känt mig lite filosofisk! -det finns ett fisk i det ordet!!- och tänkt på vad det är som egentligen gör att man fortsätter leva? Det kan ju vara ofta man har dåliga dagar, eller sällan, det skiljer ju såklart från person till person men alla har ändå haft de där dåliga dagarna som bara går himla dåligt. Alltså de dagar som är värre än de där alldagliga dåliga dagarna då man bara känner sig lite seg, och kanske inte är på humör för att göra någonting i stort sett. MEN vad är det som skiljer de dåliga dagarna från de riktigt dåliga dagarna?
Det mina analytiska förmågor efter lång betänketid har kommit fram till att på de "vanliga" dåliga dagarna så är det faktiskt alltid något som skiner upp ens dag. Något litet, det behöver inte vara stort alls! Det kan vara något så litet som en blick som säger mer än tusen ord, en klapp på axeln, någon som säger "Det ordnar sig ska du se" eller "Vad söt du är" eller "Vilken fin tröja". Det är de små sakerna som vi behöver för att fortsätta knalla på genom vardagen.
Ibland känner man sig bara ful och äcklig, vill helst inte ens gå upp ur sängen utan bara ligga där hela dagen och tycka synd om sig själv, men oftast gör man inte det. Man går upp och går iväg till skolan som alla andra dagar bara att den dagen är  lite sämre än de andra, det är då man måste fokusera på de där små sakerna. Tänka positivt! Vi är alla unika! Att man ser lite halvt hemsk ut (enligt sig själv) någon dag då och då är bara normalt, om man inte tyckte det så har man kanske lite för stort ego. Säger inte att det är något fel med det, så kan det vara. Och oftast så tycker ens vänner att man är fin precis som man är, tänk på det.

Det jag kom fram till är alltså att alla är perfekta, för perfekt har ingen ingen signifik betydelse vilket betyder att ordet kan innebära i stort sett vad som helst, det är olika för alla människor. Alla är unika, och för mig betyder perfekt i stort sett samma sak som unik och som sagt alla är unika vilket åter leder till att alla är perfekta.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0