bilder på göteborgska

Det kommer nog trilla in lite fler bilder som jag tog i göteborg för ett par helger sen. Pappa påminde mig om kameran så det blev faktiskt några!

kvällsavslöjande

Ett par foton jag tog i gbg 15/9. 
Har en fetish på snygga portar.

myskväll på ingång

telefonsamtal:
 
jag: men vad ska vi göra då?
a: jag vet inte
jag: fel svar....
a: kan vi inte bara utgå ifrån att vi ska äta då?

Hej på er! Måste bara berätta hur mycket jag älskar mina vänner. Igår kväll var jag ute och åkte epatraktor av okänd anledning. Okej, inte okänd. De ville att jag skulle "höja deras status" så de utnyttjade mig. Blonda tjejer höjer tydligen epaåkares statusar. Det gjorde inget för jag hade ändå inget för mig och vi hade det ganska så trevligt.
 
Idag sov jag först till nio och tänkte "nej, men här kan jag ju ligga och chilla en stund". Ja jo, det kunde jag ju, men grejen var att jag somnade om och sov till ett. Ganska skönt, fast nu har hela dagen hunnit gå utan att jag ens märkt av den. Ska strax gå ned och duscha och äta för att sedan invänta "arken". Vi har planer på att äta onyttigt som ni kan se ovan. Gott. Have a nice kväll amigos!

twinkling lights & waving hair

blinking lights #lights #car #street #sweden
Två bilder från idag tagna på Alberts cinemagram.
Tänk om jag inte hade haft en massa saker att tänka på och göra. Då hade jag nog skrivit skitmycket saker här. Nu har jag nog med att få ihop allt annat och ändå sitter jag här och skriver. 
 
Måndag. En helt jävla vanlig måndag skulle man kunna säga. Bortsett från den tropiska storm som blåst in över vårt land... inte för att den är så himla tropisk men det var i alla fall vad de sa på nyheterna. Tack och hej leverpastej.

Helg i götet

Har tagit rätt mycket bilder men de är inte inlagda på datorn eller redigerade än så det kanske kommer snart. Två instabilder sålänge.
 
Efter en mysig helg i Götet med pappa känner jag mig rätt död. Köpte en kofta och en top och känner mig rätt nöjd. Har dock ätit så mycket att det skulle kunna ha räckt i två veckor så nu blir det mindre onyttigt ätande för mig ett tag... Lägg märke till att jag inte sa helt utan onyttigt ätande. Kan inte med sådant.
 
Är taggad på att komma igång och börja träna samtidigt som jag har konstant huvudvärk, ont i ryggen och nacken, är förkyld som ett as och igenstockad i halsen. Rätt okul när man bara vill åka iväg och träna, hoppas verkligen att det ger sig snart.
 
Jahapp, dagen då? Gick på stan i Göteborg några timmar innan vi åkte hem. Sov lite i bilen <3 Sen har jag hunnit plugga lite och varit ute och "gjort vägarna osäkra". Det där kändes väldigt klyschigt och väldigt sant på samma gång. Svängde förbi hemma hos mormor och morfar, och åkte sedan hem. Nu: sömn.

Drama, grenuttag, lurvar och dubbelhakor

Hejhopp gummisnopp kära stalkers, trogna vänner och mormor!
 
Hur har er dag varit? Min var allmänt fylld med dramatik i en klass som generellt sett alltid håller käften för att undvika bråk och alltför stora diskussioner som skulle kunna LEDA till bråk. (förutom jesper, *hejhej*) I alla fall; vi skapade värsta dramat och hade kaos och när någon sa emot så blev det ännu mer kaos :) Detta var jättekul och jätteirriterande på samma gång! Spännande spännande. Många satt och näst intill skrek på varandra!!! KUL!!!!!!!!!
 
Sen skulle vi på entrepenörskapslektionen komma på så många nya uppfinningar som möjligt som gick att göra av en såndär sladdförlängar sak där man kan sätta i fler sladdar i om ni fattar vad jag menar.(titta ned)
Vi kom på massa geniala idéer om lekar, spel, lampor, fondväggar, vapen, näspetare, hopprep, smycken.. men den mest kreativa och fantasifulla (extremt konstiga) var nog en strap-on. För er som inte förstod det sista ordet i meningen så betyder det typ en dildo som tjejer kan ta på sig med hjälp av en sele. Vulgära tider.:)
 
Vad har jag mer gjort idag? Vet ej. Men dagen har i alla fall inte varit asdålig. Sju retweets på detta (se nedan) är ganska så glädjande för en gammal twitterälskare som jag. Twitter är mitt liv. :):):)
 
 
Sen så lade jag upp den här bilden på instagram:
 
och skrev "Detta är vad som kallas för att "chilla". Shit just got real."

Men det var egentligen mer eller mindre en lögn. För när jag chillar med den där hunden, eller vad det nu än är för lurvigt som ligger där i bakgrunden, så ser det ut såhär:
 
Ber om ursäkt ifall ni fick men för livet. Ville bara visa mitt sanna jag. När man chillar är det ett faktum att dubbelhakan ska komma fram, annars chillar man felOkej så ni lär er, EN GÅNG TILL:
 
Se och lär.
 
Sen var jag även ute och gick med lurven och pratade i den mobila telefonen med en såndär som låtsas vara dubbelhakans vän för att vara lite schyrrig. OCH till kvällsmat var det lyx i form av té och rostade mackor <3
 
Jahapp så det var alltså min dag. Olidligt spännande som Peter Harryson, ex programledare för Så ska det låta i SVT1 brukade säga. Det var fina tider. 
Hoppas ni haft en lika händelserik dag som mig :):):) tjyss!
 

Helgens ferre


Instabilder tagna af mina fina vänninor Fridus och Jempa. (fridahilda och jennifererikas på instagram, medan jag själv heter juliacarnebrant och har lagt upp endast den senaste)

Tack för trevligt partaj bröder.

Måndagslyckan?

Hola hola guapas!
Är ju några som tittat in här eftersom Line skrev om mig på sin blogg så då tänkte jag att jag kan väl i alla fall kosta på mig att skriva ett inlägg även om jag har lite annat att göra för tillfället.
 
Idag gjorde jag den godaste varma choklad jag någonsin druckit. Sökte på recept, hittade ett bra, men följde det inte. Så jädra standard. Hällde i lite kakao, lite strösocker, lite vaniljsocker, lite grädde och lite mjölk + en gnutta snabbkaffe för att få lite kaffesmak på det hela. KAN ha varit det bästa jag någonsin gjort. You have got to pröva it. Om ni till skillnad från mig känner er lite osäkra på mått och sånt och gärna vill ha det perfekt så tipsar jag om att googla på varm choklad kakao för det var det jag gjorde innan jag kände "äh what the hell, let's do this the roliga way".
 
Ehmm... ja, jag måste väl säga att det var höjdpunkten på min dag då. Ja det och när jag lagt in Line's bloggdesign på sin rätta plats. Det kändes så bra <3333 Sen så åt jag ju den i särklass godaste hemmagjorda hamburgaren som någonsin gjorts också. ((JA OKEJ MITT LIV HANDLAR OM MAT!!)) Något som känts mindre bra är att mitt tal med argumentationsteknik som skulle ha varit klart inför morgondagens svenskalektion inte alls är klart. Men jag kan nog lyckas få göra det nästa vecka istället. Med lite tur alltså.
 
 
Juste! Ni skulle se mina blåmärken från helgens bravader också (ramlade i en trappa). Trots smärtan så hade jag rättså kul. Det var ju trots allt en fest på det så kallade Centralpalatset. Gagnamstyle och Where the hood at var två låtar som regerade festen. Har ni inte lyssnat på dem så har ni missat något.

Sluta flåsa mig i nacken

 

favoritmusiken
En första lektion med mycket skratt åt hur svårt det är för vissa att säga ordet "statistiska", och hur fin powerpointpresentation jag och F hade gjort med flygande twitterfåglar och flygplan. En blick från någon fin, och en redovisning som gick bra.
Efter detta en lektion i spanska, på spanska med en mördaruppgift på spanska som skulle vara klar nu om tre timmar. Jag har just skickat in den.
Sedan en fika på Wayne's med en vän med lite snicksnack. Och nu sitter jag alltså här, hemma i min soffa och har panik för att min äckligt sjuka bror står och andas på mig. SLUTA ANDAS ÄR DU SNÄLL, VILL INTE BLI SMITTAD!!!!
Nu ska jag duscha, bädda rent i min säng och sova. Göttttttt.
Hare bra!

Produktiv lördag

 
Denna lördag har jag gjort så himla mycket så ni anar inte. Okej jag ska berätta men det kan ta tid!!
  • ritat
  • lyssnat på musik
  • legat i sängen
  • sovit till och från
  • "tumblrat"
  • twittrat
  • ätit
Och nu bloggar jag också!!!!!!!! Alltså denna dag har varit så extremt produktiv så jag vet inte vad. Berättar tyvärr inga tips, för en trollkarl avslöjar aldrig sina trolleritrix har jag hört. Nu ska jag fortsätta med allt det som står där uppe. Puss ;);););););)

Fredagsgöra

JB kampen idag. Rätt kul att vi var 9 pers där från klassen iaf... Alla kämpade som as, och rätt bra resultat fick vi. Inte sist liksom! förutom i frisbeegolf.. Paddlade kanot, kastade bollar mot Alberts huvud, grillade korv, spelade minigolf, sprang, skapade långt ord och mycket mycket mer jättespännande saker.
 
Jaa, sen var jag i vanlig ordning hos morföräldrarna på eftermiddagen. Löste lite korsord med morfar och så. Istället för att hjälpa honom tror jag mer att jag förvirrade, men det är lugnt. Det är sånt jag är bra på. Sen kom jag hem och vi åt... "mat med mera" var det till middag denna fredagskväll. Nu har jag lyssnat på musik i timmar. And that's kind of it. Enough.
 

RSS 2.0