feeling like windows moviemaker without windows


Lång dag som bestått av filmproduktion med grabsen som gick bättre än förväntat, fast båda batterierna var slut när vi hade 20 sek kvar att filma vilket var lite surt. En resa till JB för 15 min i skolan, skratt på våghustorget, bussällskap, mys hos morföräldrarna och promenad hem. Har någon form av värk i benen just nu och det påminner jädrigt mycket om växtvärk... behöver faktiskt inte bli längre, trodde jag hade slutat växa? Är grymt trött och funderar på att sova. Har fixat med Emlans blogg, den nya designen har dock inte kommit upp riktigt än men det är på G, behöver bara hennes godkännande!
Med det säger jag godnatt.

26 mars 2012

en bild av väldigt många från dopet igår, johan som modell.
Har under dagen varit på ett underbart humör trots det faktum att det är måndag vilket är skönt. Inte att det är måndag alltså, utan att jag varit på ett så bra humör. Inget stall idag eftersom det är teorivecka vilket också var skönt då jag var riktigt otaggad.
Dagens, eller kvällens kanske det blir, måste ändå ha varit när Jennifer och Matte kom på spontantripp hit och drack thé. Kan knappt fatta hur bra de är.
Imorgon har jag sovmorgon och på onsdag studiedag. Livet är rätt chill just nu ändå! Och mindre än en månad till min födelsedag, #dagsatttaggatill. (fattar ni? #tagga, ROLIGT HEHE......)
Godnatt mina små solrosfrön.

torktork

Har något utav en bloggtorka. Tar bilder med mobilen och så och tänker "ska lägga upp detta på bloggen" men så gör jag inte det. Det är ju rätt ansträngande att lägga in bilder i datorn osv... okej, både sladden och mobilen är precis intill mig men det är ändå jobbigt. Har så extremt tråkigt just nu så hälften vore nog och vet inte riktigt vad jag ska göra åt saken heller. Inatt kommer vi få sova en timme mindre eftersom klockan ska ställas fram och imorgon ska jag iväg på barndop.
Jag drömde att jag hade en asfin klänning som jag bestämde mig för att använda så jag blev ju lite besviken när jag vaknade och insåg att jag inte hade det.
Den här veckan har jag i alla fall ätit vårens första glass, både isglass och kulglass. Extremt gott!
Adjökens!

Lejonkungen

Sitter hos Linnea och tittar på Lejonkungen, det är tidernas film!
Känn en doft av kärleken lixom. Nej, men chilla galet är ju aldrig fel. Majs.

Emocionante

Banana from teneriffa, jag och emelie som schteker i vårsolen, ödemarken i st mellösa med min kebabrulle, alberts delikata muffin, martins mat + prinsesstårta och godis på lektionen. Lite bilder från veckan.
Hola amigas! Ligger i Linneas säng och för att sammanfatta hela situationen med ett ord så skulle jag säga; HETT!
Brände mig nyss på elementet... Vi har i alla fall ätit kebab, it was so good <3 EMOCIONANTE som man skulle ha sagt om man var spanjor, men det är jag ju inte...
Nu ska vi sova, godnatt!

communication is the solution to everything

Det var bara det jag ville säga egentligen; att kommunikation är lösningen på allt. Och bilden har inget med saken att göra, förövrigt så är den rätt ful från kvinnerstabussen imorse... Kände mig som en bonde, I don't like that. Vilken lång dag det har varit.
Godnatt.

Idag är det torsdag bitches

Sitter nyhemkommen tänkte jag skriva, men med hem så menar jag ju då skolan. Jädrar vad den här veckan går fort! Känns som om det är tisdag men så är det torsdag och det är ju helt fantastiskt bra, imorgon är det fredag!
Ska ju dock ha engelska och spanska idag så någon höjdardag blir det nog inte...
Igår hade vi chilldag, läste på svenskan och åkte skridskor för andra veckan i rad, jag och albert ägde alla lite smått på bandy. Vad ska man säga? - föds som stjärnor, dör som legender. På eftermiddagen träffade jag även en halvsjuk granne, föredetta klasskamrat, människa och allt vad han nu var. Vi såg på Sunes sommar och fick värsta sommar feelingsen, fantastiskt mysigt. Nu ska vi kolla på Kony 2012 på engelskalektionen, det är så hemskt. Värt 30 minuter! Filmen har fått 79 miljoner views på en vecka, det är bara sjukt hur fort saker kan spridas över internet.
Ha en trevlig dag, puss!


jag är lite småkär...

...i himlen! Det är likadant på tumblr, jag rebloggar typ alla bilder jag kan hitta som är fina på himlen. Tänk att det blev en sådan fin solnedgång idag igen. Okej, coolt, kul, majs, hejdå.

himlen brinner


Efter en dag som innehållit strålande sol, värme, godis av lärarna med motivationen "ni är så bra", vaccination, trevlig men lite random théaffärs snubbe, fantastiska vänner och några timmars chillande hemma, så mår jag faktiskt relativt bra. Det är måndag, hela veckan framför mig. Gah, känns ju galet roligt...
Nu ska jag släpa mig iväg till stallet, orkar egentligen inte då jag har lite ont i armen efter vaccinet, men skitsamma.
HIMLEN BRINNER UTANFÖR, fantastiskt fint!
Nu ska jag dra, pusshej.

~MI AMOR~

lagom sliten tjej på bilderna.
Har haft en underbar helg med mina underbara. (Make sense!!!) Sängen vi sov i var dock lite väl mjuk om ni frågar mig, min rygg inte gilla. På eftermiddagen har jag varit iväg med la familia hos några och käkat supergod mat. MUY BIEN! typ. Sen blev det lite studerande sådär på kvällskvisten,  matematicas de la functiones no esta bien. Okej, vad hände med mig och spanska? Fick vi nyss en liten romans eller? MI AMOR! Okej, ja typ så.
Godnatt!

finished like a boss

ostjocke modellade för min tidning, ville inte ha med hans huvud för det var för fult :PPPPPP (skojar, du är jättesöt)
JAG ÄR ÄNTLIGEN KLAR MED TIDNINGEN!!! FINALLY, YES! feels so good. Kan inte beskriva det!
Och som grädden på moset, som min gamle vän brukar säga, så är jag med mina favoriter som sitter och spelar Amnesia... vad ska man säga? Jag tror jag har hamnat mitt i ett gäng med gamerZ. Det roliga är också att hetaste samtalsämnet mellan dem är Minecraft och ikväll taggar de till Melodifeestivalen. (själv är jag varken ett fan av spel eller melodifestivalen)
Har ju då med mig datorn hit eftersom jag var tvungen att färdigställa tidningen. Nej, men då får vi väl hoppas att ni får en underbar kväll! pusss

katt?

skarp bild :*
Sitter in tha basement just chillin'. Okej, hade tänkt plugga men istället skrev jag ned min livshistoria av någon anledning?!?!?! Man undrar ju vad som är felet ibland... På min tidning är det så lite kvar att jag i stort sett gett upp. Nej, okej det har jag inte men känner att det inte är så roligt längre när jag är i stort sett klar bortsett från två annonser och lite text. Ska göra annonserna nu innan jag går och lägger mig tror jag, så tar jag texten imorn om jag inte tar den nu också. *detvarettjävlatjatomdendärtidningen* ROLIG FREDAGKVÄLL HÖRRNI! PLUGGA 4life. Nej, men vill vara klar imorgon så jag kan få lite mysig lördag med mina absoluta favoriter.
MVH 5:e hjulet!

wayfaring stranger

Grym kille, just saying!
Har haft kort dag i skolan idag men jag och mina vänner var duktiga nog att sitta kvar och jobba med matten som vi har prov i på tisdag. Älska funktioner <33333333333333333 /lied.
Nu ska jag göra klart min tidning för gott för att få vara ledig i helgen. TAGGA!!! okej, inte att göra klart den, mer att vara ledig. Vi hörs kanske senare bitches! pussssssssss

fantastiskt! otroligt! vad är det för nåt?

Guess what guys?!?! Jag är nästan klar!!! Eller ja, i alla fall med layouten. Det är nära och det känns så megasuperüberskönt så det finns inte. Får inte lägga av nu bara för att jag jobbat hårt bara, skulle ju inte vara så bra om jag får sitta där söndag kväll i alla fall och kämpa för mitt liv för att få ihop det sista.
Ska duscha och sova nu, hasta la pasta!

fokuserat

min lilla baby
Tjenare grabbar!
Dagen har tillbringats på två programföreläsningar på Universitetet för att sedan käka på stan, (skolan bjussade, schyrrigt) för att sedan fortsätta till Behrn Arena där vi åkte skridskor som små troll. Det gick fort, men det gjorde också jädrigt ont de två gånger jag ramlade... Jädra bandy, det går ju inte att åka skridskor samtidigt som man håller i en klubba!!! Så nu har jag lyckats slå min vänstra höft och mitt högra knä blått. Eller ja, de är väl inte blå än men lär ju bli... Gör grymt ont. OKI, nu ska jag sluta klaga, kunde varit värre liksom.
Ska fortsätta med min älskade (läs:hatade) tidning nu och försöka bli så gott som klar. Orkar inte med den mer nu!!!
Ska försöka trixa ihop lite annonser men vet fan inte vad det ska vara annonser om och då är det ju lite jobbigt. //inspirationslös tjej. Har EN idé i alla fall. Får köra på den och bestämma resten senare. Hoppas er eftermiddag blir guld.

Allt och ingenting

hejhärsitterjagochgöralltförutomdetjagbordegöradvslekermedmammasiphone... det brukar lätt bli så, har ingen aning om varför. Är lagom trött på indesign efter flera timmars arbete i det fast det är ju inte så svårt. Det jobbiga är att vara kreativ. Eller ja, kreativ är jag ju, bara inte i indesign. (se bilder.)
Ska duscha nu och sen fortsätta liiiite till i ID. PUSS

Like a rainbow round my heart

Hola Guapas!
Sitter vid mitt köksbord (standard) nyss hemkommen från skolan och dricker lite eftermiddagsthé. (ännu en standard..) Ska nu efter mycket slit ta och starta med själva designen till min tidning i indesign. Och snart ska jag även ha en liten intervju över skype. Trevligttrevligt. Skönt att snart vara klar! Eller ja, har väl annonser kvar att göra och bilder kvar att fota men vad gör det? Får ta det typ på torsdag! Have a nice afternoon bitches.

En annan vecka i samlingen

Jaha hörni, ännu en vecka har trallat förbi. Eller ja, trallat har den ju inte precis gjort. Den här veckan har varit den längsta på länge. Det har hänt mycket! Jag har slutat kolla på det där BigBrother. Orkar inte, i alla fall inte nu när det är så mycket i skolan. Det gäller ju att prioritera. Jag förklarar härmed vecka 9 år 2012 som officiellt över.
Godnatt!

I vårsolens sken

Gammal bild.
Kanske inte blev en så jobbig söndag trots allt. Har pluggat en hel del, 869 ord, och visst är det tråkigt och så, men det kunde varit värre. Satte mig ute i vårsolen istället för att sitta inne i mörkret och bara njöt av vädret i typ 4 timmar. Tog med mig en termometer till solen och fick fram att det var hela 17 plusgrader! Inte illa såhär den fjärde mars.
Nu har jag just kommit in, är lite kall om fingrarna för omväxlings skull men det ska väl inte hindra mig från att skriva! Nu är jag på gång, detta kan gå. Ha det!

helgen i ett svep

Fredagen tillbringades som sagt i Tandådalen med 40 andra ifrån käraste John Bauer. Jennifer tyckte att det var extremt roligt att åka skidor! Eller ja, nästan i alla fall. Backarna var sådär lagom (läs: alldeles för) isiga, det blåste något extremt, stod man på kanten till toppen så kunde man stå stilla och låta vinden skjuta en i uppförsbacke! Och så allt folk... inte så välplanerat att sätta in en dag för skidåkning i sälen samma vecka som stockholm har sportlov och samma helg som vasaloppet som pricken över i på det. Viiiiiilka köer... TROTS allt detta så hade jag faktiskt roligt! Jag fick höra om ett fall som min fotolärare gjort som lät riktigt roligt. Jag fick se en lärare halka, kasta upp all sin mat+dryck i luften, sätta sig pladask på golvet för att sedan få allt det han kastat upp över sig vilket var redigt roligt. Stackarn... HAHA. Sen så var det ju rena rama lyxbussen där de visade sällskapsresan snowroller på ditvägen och Die hard 4 och Borat på hemvägen! Jennifer sov typ bort alla medan jag satt och kolla på i alla fall de två förstnämnda. Mysig dag, vi hade ju i alla fall strålande sol. I alla fall, i alla fall...

Lördagen har tillbringats hos mina morföräldrar där jag hjälpt till med diverse saker, bland annat att äta upp deras mat. Kvällen har tillbringats med "Marieberg Gangsters" som vi kallas av den yttre cirkeln. (okej, det kanske vi inte gör men det låter ganska bra..) Vi spelade Geni och jag förlorade stort som vanligt mot de två pöjkarna, därför fick jag också en extra kaka så det var ju bra! Förlorade med flit... Nästan... De hade tjuvtränat.
Sen tog det sammanlagt ganska så exakt 10 minuter att ta sig från André's hem till mitt. En resa som i vanliga fall tar ca. 20 minuter. Låt oss sammanfatta det hela som att busschauffören troligen inte höll rätt hastighet...
Nu skall jag sova för imorgon ska jag plugga hela dagen. Jippie. (vill dö) Hoppas er dag blir bättre än min!
Puss

Mitt i natten

Ligger i sängen med världens bästa. Tidigt imorgon bitti, mer exakt 04:30 står väckarklockan på. Bussen mot Tandådalen går 05:45. KUL!!!!!!!!!!!!!!!!
Taggade är vi ju i alla fall...
Nu ska vi sova för att orka med morgondagen, vi har ju även laddat upp med lite dextro så att vi är vakna.
Godnatt, Puss!

RSS 2.0