tröttchey

tjenaree, sitter här i min fåtölj och funderar på hur trött jag egentligen är.. är jag trött, ganska trött, väldigt trött, supertrött eller superduperübertrött.............?
jag skulle nog ge en tiopoängare till supertrött!... haha orkaaa
dagen har vart ganska chill ändå, betygen sätts imorn bitti vilket betyder inget mer pluggande!!!! GR8
helt underbart skulle jag nog vilja påstå. nu ska jag dammsuga av det sista på mitt rum och sedan äta lite snabbt och pumpa min cykel som på något underligt sätt har fått oroväckande lite luft i hjulen......... Max-Erik!!?!..........
kanske även borde spela igenom min pianoläxa.... skiiiiiiiiiiitsamma det ser vi nu ska jag iallafall gå och göra något av det där för sen drar jag till stallet, träffar frida och rider på någon gammal havremoped! blir ju väldans roligt (när man är supertrött..)
MOTVIND OCKSÅ TILL STALLET JÄTTEROLIGT, FÅR LUST ATT SKRATTA
hejdåååeoeoeoeoeoeooeokoko
GÅR FORTFARANDE INTE ATT LADDA UPP BILDER :@ särblogg.se

gröööön!!!!!!!

ååååååååååååh hej hopp i lingonskogen!!!
jag städar mitt rum!!!!!!!!
asså ni får tro vad ni vill men jag lovar att det är sant! (välbehövligt må jag säga)
aaah, idag har man firat lilla mor och mors mor, grattis på bemärkelsedagen skulle man ju kunna säga :P
direkt efter att vi ätit pastasallad och tårta hos mormor -där jag även träffade kusin och moster- så drog jag och mor ut till marieberg för att kolla matta till altanen (kul?) men precis som jag anade blev det även lite andra ärenden när vi ändå var i farten så då köpte jag mig en bodylotion, tunnstrumpbyxor, sängkläder och nya tidningsmappar eller vad det än nu kallas! har haft mina rosa och bruna i många herrans år och tanken var att jag skulle måla dem vita men det kräver energi och tid.. något jag har gott om men har ingen lust att lägga ned den på att måla dem så då var det lättare att köpa nya! /care
jaaja, nu ska jag fortsätta damma, dammsuga och fixa så jag blir klar idag!! borde dessutom plugga.. oooooooooorka känner jag lite spontant sådär bara! betygen sätts på tisdag och dessa uppgifter lär väl inte ändra mitt betyg speciellt mycket.. eller? jaja ingen bryr sig koko.
GÅR INTE ATT LADDA UPP BILDER OCH JAG FÅR SERIÖST UTBROTT, SKITSAMMA HEJDÅ :@
(asså det gröna med inlägget är att jag har bytt inredningsfärg på mitt rum från röd till grön!)

från hjärta till smärta

MÅNDAG-ONSDAG 23/5-25/5 2011 ♥
jodå, klassresan var ganska så amazing. fan va glad jag är över att få gå i samma klass med dessa underbara människor i tre hela år!
klart att de är mindre underbara en del av dem men är ändå glad
Jag skulle kunna berätta in i minsta detalj vad som hände under dessa tre dagar och två nätter men det skulle ta en evighet..
mycket skratt, kaffe, cola, övertrötthet och massor av kärlek!

Dag 1: Bussresa till skaftö, chilla med livet, går ner till havet och badar när vi kommer fram, kallt som saaaatan, sen en kalldusch på det för ingen hade än förstått att man bara behövde slå på varmvattenberedaren.. det gjorde john sen som tur var! duktigjohn. sen lyssnade vi på hög musik och chillade galet, och jag vet ärligt inte allt vad vi gjorde.. grillade korv mums.. ah spelade kort, skrattade, spelade gitarr, sjöng, sprang runt i alla rum, satt i soffan, var med några ner till havet och kollade när de tog nattligt dopp. gick och la mig typ kvart över 3 i felix's säng för i vårat rum var det trafik hela tiden och i deras sov redan lukas och viktor! julia kom och la sig hos mig i typ en halvtimme innan hon tröttnade och senare la sig felix hos mig lite halvbutter för att jag hade tagit hans säng. där sov jag tills jag vaknade av att det var oerhört varmt vid halv 9 typ. (vaknade några gånger av att det var folk som sprang in i rummet och busade) haha vaknade dock inte när de la panpizza i lukas säng.. synd att jag missade hahahhaha..

Dag 2: mot lysekil i det underbara vädret, käkade pizza och fotade och såå. tur att solen kikade fram en liten stund sen iallafall! sen var det tillbaka och chilla ääääännumer, jag och julia var hyper en stund där och vi var lite galnaaaa typ.. sen chillade jag och simon i soffan och spelade mobilspel och skrattade åt ingenting typ till man blev tvingad till sängen av camilla(?) som var dit skickad av felix som redan hade gått och lagt sig i min säng. så jag gick och la mig typ vid tjugo i två eller nåt och simon som hade lagt sig i julia's säng eftersom hon sov med lukas, och han kunde inte vara tyst HAHA felix kacklade som en kalkon och jesper gjorde som felix och när simon skulle göra det så sa han istället -MUU! och då dog jag lite lagom.. sen skulle han låsa dörren och då ramlade han ner från överslafen och vi dog ännu mer och ja jag vet inte allt vad det var, det slutade iaf med att simon fick gå därifrån för han störde för mycket, sen sov vi sked hela natten, tur det kallt som det var..


Dag 3: Vaknade typ 9 av att felix vaknade, och så låg vi och snackade lite och sen var det bara att gå upp och börja städa vårt rum innan det bar av mot liseberg!! där åkte jag med camilla & emma och ibörjan med felix, august, linus, lukas och hampus också, vi åkte lite av varje kan man ju säga! och JULIA VI DROG MED HENNE I LISEBERGBANAN, djävul vad hon skrek! hahahha (åker typ inget i vanliga fall) vi bokstavligen släpade med henne till den... hahhaa askul! (skadeglädje är den bästa glädjen) sen gick vi runt och chillade med livet, färgglada som jag vet inte vad.. ajaaa, sen så blev vi trötta och sura och längtade mest efter att få sätta oss på bussen och dö typ <3 och det gjorde vi! ett tag låg jag själv på två säten och klart som tusan att jag ramlar ner och slår i knäna.. AJ. ajaa , hemma typ halv 3 och somnade typ halv 4.

igår morse när jag vaknade hade jag absolut ingen röst och det har jag fortfarande inte, livet suger! missar YEAH! festivalen och är inte glad på något sätt alls. ska nog bara dö nu, men ha ett trevligt liv tack och hej!

~ångra aldrig något som fått dig att känna dig levande, pfft

Livet är kort, ta tillvara på det medan det fortfarande håller på
Det är för lätt att bara säga så

Ord är bara ord, jag är bara jag
Imorgon kommer allting troligen se ut som vanligt, precis som det gör varenda jävla dag.

pianolektion strax som jag sitter och väntar på, lagom kul då man kommer 40 minuter för tidigt i tron om att den börjar då.. aja harebra puss ! ps. älska solen

tjena

RSS 2.0