jag sa -TJENA MITTBENA

ja, asså grejen med rubriken på förra inlägget var ju att jag skulle lägga upp en bild på mig själv som nyligen ändrat håret till mittbena sååå...

KVÄLLEN
har spenderats med först oscar och emma, sen drog emma och strax därpå kom danne, louisa och sofia och vi stod och bevittnade när louisa förlovade sig med sin älskade gustav!
och här har vi turturduvorna!!! helt bedårande må jag säga
sen drog vi iaf till oscar och louisa och danne badade, sen kom jerren och vi drog efter en stund till marreberreskorran... ja typ så, så det är ju narre!
NU ska jag verkligen sova, så goodnight, sleep tight!
så får vi se vad morgondagen har att erbjuda


tjena mittbena

sitter inomhus framför min dator fast det är strålande sol ute och typ hundra grader(?) -hur tänkte jag där kan man fråga sig?!
jo, om jag går ut och sätter mig i solen nu så kommer det bli överdrivet varmt vilket leder till att jag måste duscha innan jag träffar folk ikväll vilket jag faktiskt ska och det kommer jag inte ha tid med, och det kommer vara alldelles för jobbigt, så, här sitter jag , inomhus framför min darot när det är strålande sol och hundra grader utanför fönstret.
en annan anledning till varför jag sitter här kan ju vara för att jag lite smått brände mig igår, och efter vad jag har sett på väderprognoserna så ska det vara jättefint imorgon och på torsdag också, så jag klarar mig nog!

nu till något annat än väder, kom för en stund sen hem från infomötet som egentligen skulle ha slutat nu men slutade istället för ca 45 minuter sen vilket är helt underbart skönt! sommarjobbet blir nog ganska najs, umgås med äldre och inte hamnade jag på psyket heller (där jag kanske i och för sig hade passat in ganska bra..så bra att de kanske skulle blanda ihop mig med patienterna) så det känns bra! blir att jobba 07.00 till 16.00 måndag till fredag i tre veckor från och med nästa vecka alltså..
KLOCKAN SJU PÅ MORGONEN............................... EH AH DET ÄR JU BRA, jag som är en sådan morgonmänniska....................heheheh, skitsamma får sluta tidigare och det tar typ 7 minuter att cykla dit, så man får väl gå upp typ.. kvart i sex eller nåt? *ryser*
jaja, tre veckor och jag får pengar för det, ska sluta skriva för det är ändå ingen som bryr sig när jag sitter och dividerar med mig själv!

oj, har jag en blogg?

glömde nästan,  hehe nejjjjj men i söndags så var jag och frida på stan all day long lixom (tills det stängde) och shoppade endast massa nödvändiga småsaker som är sånt som går åt i alla lägen!
skönt att vi alltid är så seriösa!

sen drog vi hem och hade picknick på studsmattan (orkade inte gå längre än så)
och hade det mycket trevligt må jag säga! helt underbart att jag tog en bild och den bilden var vi inte ens beredda på!
jaja
och igår låg jag och stekte i solen i stort sett hela dagen, roligt när man ser resultat (och så ser man knappt det ;PppPp)
NU ska jag iväg på informationsmöte på adolfsbergshemmet, där jag kommer sommarjobba från och med nästa vecka och tre veckor framåt, sisådär lagom roligt.. jaja skitsamma, pengar kommer rulla in som dom ska liXOM
ha det bra
pusssssss

länge leve du min vän

jag saknar dig idiot.

trehjuling

hehehejsan kära vänner! kom nyligen hem efter att ha varit i marieberg och träffat jerren müllweiser, oscar och simon, HAHA fan va tråkiga oscis och simpas namn lät bredvid jespers.. okej bevis på hur trött jag är :P
vi har chillat runt lite i mberg, simon blev en apa, jag vann på väggen mot tre killar, och sprang allmänt runt och lekte lite smått som små barn på skolgården, lite kul att få vara barn ibland också ju!
simon var som född på nytt och körde fullt ut:
mobilbilder<33333333
imorn blir det att dra till stan eller marieberg med frida, kanske båda!
asnajzzzzzzzzzz, untzuntzuntz
HA DET BRA!


sakta men säkert

går det med bilderna, har redan tagit mig många timmar och jag är inte ens halvvägs, men snart börjar det roliga!
nu ska jag gå ned och kolla efter i köket om det finns några nybakta bullar (vilket det gör, känner på lukten)
sen ska jag ta mig en dusch och SEN ringa till mina vänner tror jag bestämt !
ha det!
bild på jesper en helt vanlig fredag i februari!

morrnmorrn!

ligger för tillfället i min säng och har precis plockat ihop alla bilder som jag behöver till ett litet bildprojekt jag håller på med!
lyssnar även på spotify som snart tar slut, om 38 minuter rättare sagt! uschhhhhhhhhhhh :(((((((((
ajaa, ska nu fortsätta med bilderna, för att om en stund gå upp och göra mig iordning, ska lite senare träffa oscar och jerren och det blir ju narre!
ha det!
felix är en riktig mästerkock! mums, en sån till frukost skulle ju inte vara helt fel...

midsommarafton

trevlig kväll hemma hos mormor och morfar med kusiner ingift morbror och full moster och allt detdär!
ja, det vill säga innan jag åt köttbullar som innehöll laktos! smart julia, smart! så nu ligger jag i min säng efter många timmars plåga och hoppas på att kanske kunna få sova något.. inte riktigt än men snart!
mår inte speciellt bra må jag säga
och sen undrar jag lite om vissa av mina vänner har glömt mig? det verkar så när en av ens så kallade bästa vänner inte hör av sig på nästan en vecka. K INGEN BRYR SIG, SKITSAMMA HEJDÅ PUSS FML<3333333
älskar dig kusin, fastän du är... lite blåst så att säga :P<3

fml.

var fan är livsglädjen?

fuck midsommar.

eh ah, det är typ så jag känner just nu
visst visst, sparka på någon som redan ligger ned är så jävla schysst.
hata livet, hejdå.

OFFICIELL FJORTIS KUSIN

HEJSANHEJSAN, sitter hemma hos kusinvitamin som fyller fjortis.. läskigttt heheh nej puss och GRATTIS unga fröken linnea! en vit iphone4 fick hon, och hon är glad som ett barn på julafton! (obs, barnet är inte tomterädd)
jaja, idag har vi plockat 4 liter jordgubbar, varit ute med hundarna, rullat in kyckling i bacon, bakat tårta och fixat lite!
nu kommer snart släkten hit och vi ska äta tills vi blir tjocka som lastbilar.. (ja lastbilar är tjocka)
och jaaa det var allt jag hade att säga folks! tack och adjö

big mellöuousah, typ..

sitter nu hos kära kusin linnea, försökte mobilblogga förut men misslyckades pga laggande mobil..
nu ska vi ut medan det fortfarande är fint väder och fota står på schemat!
ha det najs

?!?!?!

VARFÖR KAN JAG ALDRIG GÅ OCH LÄGGA MIG I TID, HAR VARKEN PACKAT ELLER GÅTT OCH LAGT MIG OCH ATT JAG INTE HAR PACKAT INNEBÄR ATT JAG MÅSTE GÖRA DET IMORN, och att jag inte har gått och lagt mig innebär att jag får mindre sömn ååååååååååååh orka livet ahahha dålig stil julia! nej nu ska jag sova, tänkte bara få ett litet utbrott här så ni vet att jag har ett lixom
GODNATT SKA SOVA DIRR!
+alltså ska packa för jag ska till kusin imorn och sova där, bussen från mig går 09.55 så det är ju lixom dax att sova

allt blir bättre med lite päronskvätt

Jomenvisst serru, idag har jag inte vart hemma hela dagen!
Jag började dagen med att göra ingenting (som vanligt, sorgligt men sant) sedan satte jag mig ner för att försöka fotrsätta med The Meadow som jag vill lära mig felfritt, kan den nu men den är låååååååååååångt ifrån felfri!
OCH jag har för första gången i mitt liv filmat när jag spelar, oj grattis tänker den enstaka jävel (jag tycker om dig) som läser detta nu! Hade tänkt att bloggen skulle få höra lite pianospelande men jag lyckas för tillfället inte lägga upp videon så det får bli en annan gång!
Men sen vill jag faktiskt säga att jag efter att ha gjort ingenting och spelat piano, så fixade jag mig för att åka iväg till världens bästa frida vars mor fyllde år, grattis! Jag gav mig iväg på min cykel med rosor i ena handen och en marabou apelsin krokant i den andra! Och smörgåstårta fick jag därborta, LJUVLIGT god må jag säga, blev sugen på den nu igen.... är inte hungrig men skulle kunna äta en stor bit till nu bara för att den var så god! Sen blev det märängtårta med jordgubbar och grädde till efterrätt! helt amazing, väldigt gott! mumssss, åh blev ju sugen på mat nu... smörgåstårta<33333333333333333333333333333
Jaja, och jag och frida satt och talade lite om allt mellan himmel och jord, allt från idioter till motorvägar, fiskmousar och päronskvätt!(kolsyrad läskedryck med smak av päron, alkoholfri) aja, det var najsssssssssss... fett najs!
Ehh, jaa vad ska man säga? frida är verkligen världens bästa vän, älskar dig<3
JUSTE SPAIN HERE WE COME OM ABOUT TWO YEARS ALLTSÅ HAHAHA lol fan va kult, puuuuuusss!
bilden är orange som apelsin krokant :P
HAHA HUR TÄNKTE JAG DÄR?! (koftan är ju iallafall halft på..)

Tjej, 16 - missförstådd av alla

jaaaaa, det är vad boken jag hittade i min bokhylla heter.. har läst den förr men vafan har inget att göra så den fick väl bli något att göra antar jag...
ganska fint namn på boken tycker jag!
skitsamma tänkte bara att ni ville veta

byebye chicken...

eh ah, kände att jag inte orkade kycklingtemat längre så vi kör på något seriösare header här ja!
det var allt jag hade att säga typ..
sitter och kollar på heroes , ja det var allt
puss

kebabkväll med lillebror..

kanske inte vad jag hade tänkt mig direkt, men jag fick ju iallafall kebab...
inget idag blev väl som jag tänkt mig, och när jag tänker efter så blev inget som jag tänkt mig igår heller.
det är väl typ så varje dag ser ut när jag tänker efter. Inget blir någonsin som jag tänkt mig...
inte ens det här blogginlägget blev som jag tänkt mig, jag hade tänkt skriva något positivt om kvällen och ja, det där med kebab var ju positivt. jag har fått sms ifrån 37gradiga spanien, det är ju också ganska positivt..
men annars så är allting ganska negativt skulle man kunna säga.

Vill inte ha ditt jävla medlidande om du inte menar det, vill inte ha det om du  menar det heller. Jag tycker synd om mig själv redan så hälften vore nog.
Jag behöver ingen annans medlidande. Jag klarar mig.
Jag lever hellre ensam än har falska vänner.
Allt jag vill ha från dig är vänskap. En vänskap jag trodde vi hade. Jag vill att du ska finnas där när jag behöver dig, precis som jag alltid finns när du behöver mig. Jag vill alltid kunna lita på dig. Alltid. Och det har jag gjort. Jag har verkligen det. Men så som tiden har gått så har mitt förtroende för dig brutits ner, mer och mer. Du kan inte göra såhär gång på gång och tro att allting bara ska vara okej. Att jag ska låtsas som om inget har hänt, gång efter gång.
-
Jag är inte arg.
Jag är aldrig arg på dig.
Men jag är riktigt jävla besviken.
-
Grattis! Du fick mina tårar att rinna trots allt.
Tårarna som aldrig föll nedför mina kinder så som jag ville att de skulle falla.
Nu det var ju då inte av den här anledningen jag ville att de skulle falla, men tack som fan iallafall!
Tack för att du fick mig att känna någoting. I fem minuter.
Känna en djup jävla besvikelse skära genom hela mig som som en kniv som i sin tur fick mina tårar att sakta rulla nedför mina kinder.
Nu är tomheten inom mig lika jävla ihålig som innan du skar in i den, så egentligen så har jag ju inget att tacka för mer än för de där fem minutrarna såklart. Fem minuter av känslor. Fem minuter av liv. Fem minuter av sorg.
~Säg ifrån direkt, dra inte ut på det.~ Bygg inte upp mig för att bryta ned mig. ~Säg inte att du älskar mig om du inte gör det. ~Låtsas aldrig vara någon du inte är. ~Lek inte med andras känslor. ~Och viktigast av allt, våga säg nej. Gör du inte det så sårar det mer än du anar.

jag älskar dig, och det är också därför det sårar så jävla mycket.



chacha testingtesting, bloggar från el mob...

chacha testingtesting, bloggar från el mob^iltelefon


~fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå


ååååååååååh älskar veronica maggio<333333333333 och på spotify (utan premium, snål eh ah) så har jag ju såklart lyssnat slut på mina fem gånger på i stort sett varje låt, tur att man kan hacka kusins gamla (som nu också är slut) och lillebrors account, och där är dom inte borta vilket är underbart!
Veronica Maggio – Satan i gatan <3

jajaaaa, nu ska jag nog gå och duscha känns det som för att vara lite fräsch för det är ganska värt, för att senare träffa juliaaa som har jobbat typ hela veckan och ska jobba HELA nästa vecka inklusive nätter typ och sååå, så man får ju passa på! (rimmarn)
jajja det här blev ju jävligt intressant! ha det bra, puss

allt kunde ha varit bra.

P.A & A.P

hej igen!
kvällen har spenderats med bus-chrille min favoritgranne!
vi började med att cykla runt lite i gamla härliga adolfsberg (vi hade troligen åkt moped om han hade haft ägarbevis till moppen) whatever,
sen drog vi iaf hem till mig och såg på Paranormal Activity, naiiz fast lite småäcklig sådär ändå...
så vi avslutade därefter (lite lugnande) med American Pie, Band Camp! lika bra varje gång! haha
så chrille drog för en stund sen och nu ligger jag i sängen och kollar på de sista minutrarna av ap och ska sedan sovaaa
tack för idag, nattinatti!

ta det lite piano vaaaaa

fyndig rubrik.. hehehehe lol tråkigt.


omöjlig haha ;s ah fast ne

blev ju lite inspirerad av att se alla tre twilight filmerna häromdagen
och alla andra kan den ju så varför ska inte jag lixommm bara att börja
piano

kuckelikuuuu


bild från min födelsedag


sitter hemma hos mormor och morfar, har just dammsugit hela huser fyi lixommm¨
ska strax dricka kaffe och äta jordgubbar, fett najjjjjssss eh,ah!
tänkte bara att ni ville veta
kokokoko

heaven's on fire

tänkte bara att ni ville se himlen brinna genom mitt smutsiga fönster från tidigare ikväll

och en lite skarpare genom mitt öppna smutsiga fönster


livet suger, eh.. ah!

asså orka livet, jag är påväg ner i en djup depression (för er som inte vet så märks det på att jag börjar göra saker som jag inte tycker om att göra)
idag har jag bakat. jag hatar att baka. det finns fan inte mycket som är tråkigare!
tänk på all äcklig disk som blir efter och hur skitigt det blir i hela köket av mjöl och smet som bara är överallt!!!! det vill säga förutom där den ska vara (i bunken eller formen,-arna)
USCH det här bådar inte gott, men vafan ska man göra när ens två bästa vänner jobbar.
onödigt tycker jag som inte börjar jobba förän vecka 27, veckan då dom slutar, KUL!!
ehjaaaaaa vet inte vad jag ska göra för jag orkar inte ta tag i mitt liv och ringa någon så om någon läser detta och vill träffa mig så kan den ju höra av sig finns tillgänglig klockan: eh nej i'm just kidding i'm totally free 24/7 typ så jaaaa mobbadtjej_95 hej och välkommen till min blogg :P
nej fyfan, saknar nästan skolan vafan OJ DJÄVUL VA SORGLIGT usch asså egentligen är det väl mer umgänget som jag saknar... haha asså det har gått en vecka på sommarlovet och jag saknar redan vissa så jag kan dööööööööööö...
nej, nu ska jag rycka upp mig och gå och städa (OBS, ÄNNU ETT DEPRESSIONS TECKEN)
buhuuhuhuu fml
//tjej som är desperat efter socialt umgänge

ps. ska städa hos mormor imorgon också, roligt roligt! ds.


trollmolly




var ute och fotade lite in the gardennnn

skadeglädjen är den enda sanna glädjen

observera att jag tänkte börja med att skriva något nästan lite småelakt men så klickade jag bort rutan och nu känner jag inte för det längre... så rubriken kommer inte ha något att göra med själva inlägget

Smile and be happy, at least pretend that you are
It will make your friends happier
It will help your sores to heal into scares

It will take time, so there's no need to rush it
And when it hurts so bad that you don't know where to go
Try to ignore it, just f*ck it

Summer is almost here, and it makes everyone happier
But don't expect to be happy just because it's sunny and you're free
Sometimes it has the reversal effect, it bores you and makes you just be

Get yourself out there, laught love and live
Don't forget that when you love, you'll have to take
You'll have to give

What I'm about to say now
isn't something extraordinary, I know

But we do only live once, don't throw your life away
Those words are easy, they're easy to write
They're easy to say

But they're also true
Nothing will happend if you'll just stay
Stay inside instead of going out
Going out and play

And that my dear friends
Was all I had to say, well at least for today
'cuz now I'm going away to my bed... OCH DÄÄR spårade det ur, godnatt!!


månförmörkelse (på engelska)

ska nu se film nubero tres också, blir asbra för hur ska man annars orka leva? koko hejdååå
världens bästa klass (plusminus dennis där jaaa)

nymåne (på engelska)

ja när man ändå håller på menar jag! haha lol nörd, nej men orka göra något
HAHA asså söt bild...... från skolavslutningskvällen hemma hos jerren!

skymning (på engelska)

ja exakt den filmen håller jag på att titta på med min ca 9åriga bror (är han om jag inte räknat fel, han kan vara 10)
han kommenterar typ all the time för han fattar inte men orkar inte bry mig.
DJÄVUL VILKET VÄDER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vackert......
aja, nu ska vi se klart (pausen var på grund av att bror var ute med hund)
vädret:
äkta film-/sitta inne och göra ingenting-väder!
pusshej

balen


stekarna på kallepost!

dagen startade jag med att dra ut till mberg och h"mta min kl"nning, sen k:pte jag lite smycken och en bikinitopp svart och enkel from stadium, och sen hem och fixa lite, familjen var p* ett underbart hum:r, och typ vid ett anl"nde jag till camomilla och sen solade vi typ hela dagen skulle man kunna sammanfatta det hela som! sen fixade vi mat till oss, oxfil'e och potatis som vi fixade i ugnen och  bearnaisesaus till det! kempe god! kollade p* ett ytterst sofistikerat och bra program!!! sen r"knade vi lite kan man vell sejaaa (lol ser ut som ett barn har skrivit detta, hatar att man ej kan skriva boksteverna)
nu ska jag nog strax sova faktiskt, det br"nner lagon skont sa det blir n:off nice eller vad s:ager du camillllllaaaa (hej camilla!)
aja ha ett kul liv, hejoooo!!!

kvällspromenix! (*=å, "=ä, :=ö)

kom f:r en stund sen hem fr*n en j"ttemysig kv"llspromenad med lovis! <3 (och hunden)
vi vandrade p* ett st"lle d"r vi aldrig varit f:rut och det var ju lite sp"nnande skille jag lugnt vilja p*st*!
hihi, ja men vi snackade om lite allt m:jligt kan man v"l s"ga!! ja nu ska jag g* och l"gga mig f:r jag ska upp typ 9 imorn och vid tio dra ut till mberg  och hmta balkeeenning!! (och f:rhoppningsvis kpa en bandeaubikini)
aja, gnightnight, sleep tight!

SOLO UNO VESTIDO

tjennare, dagen b*rjade med att vakna klockan 10.47 (exakt samma tid som yesterday) leskigt.... (kan inte skriva de tre sista bokstavarna i alfabetet)
sen gick jag upp och solade i 2 timmar, very nice.. syns knappt dock, 'cuz i'm still veeeery pale, men jag kan se!!!skitsamma, sen drog jag upp to the city to meet my mom 'cuz we were goin' to buy something for me to wear at the prom! hittade en liten dress som jag ska h"mta on marieberg imorgonnnn, det blir gr8! inget overdrivet, just how i like it. aja, bought a solo magaziiine oxo, den var ganska l"rorik och jag fick mig en riktig tankest"llare...SKITSAMMA ORKAR INTE SKRIVA MER FROM THE mobilephone cuz it's jobbigt (och s* har man redan skrivit massor ;PPPPppPpPPPpp) PUSSPUSS

morgonstress!!

har stressat hela morgonen, och s kommer man p att man har sovmorgon.... (i en kvart hahha, jipppiiie)
15 minuter r nd ganska mycket tid sahar pa morgonkvisten :P

RSS 2.0