äre fezt äller?

jag från clubnoise kvällen i jennifers kläder och badrum.
Idag är det nyårsafton, herregud, ett helt år har gått. Det har hänt så mycket, jag har gått sista terminen på högstadiet och första på gymnasiet. GYMNASIET?!? Jag minns fortfarande första dagen på lekis, allt var så nytt och spännande... Jag minns hur jag hörde folk prata om storasystrar och storebröder som gick i "första-/andra-/tredje-ring" och man var helt faschinerad över att det fanns människor som var så stora och "gamla". Nu är jag en av dem. Otroligt.
Ett nytt år, det ska bli bättre än alla tidigare år, det har jag bestämt och det lär ju inte bli svårt med mina underbara vänner. Ikväll blire riktig röjfezt...................................................... typ!..
Hoppas ni får en underbar sista dag på året för det tänker jag ha!

ett hjärtligt tack ska du ha!

Denna gång är annorlunda, denna gång ska det sluta lyckligt,
Den största skillnaden är att du inte finns kvar, du är borta,
Det får mig att känna mig lättad
Jag behöver inte oroa mig för dig, för jag vet att du inte vill ha med mig att göra
det är ömsesidigt, det är lugnt, jag behöver inte dig heller
Du bara förstör
Jag klarar mig så otroligt mycket bättre utan dig
Jag är inte arg på dig, faktum är att jag är tacksam
Du har fått mig att inse att jag är värd så mycket bättre vänner
Vänner som talar sanning
Tack!

stadens alla gator

bild från gviksbron på väg hem, tagen med el telefon, ville skjuta mig själv för att jag inte hade systemkameran med mig..
Halvsitter här nerbäddad i min säng, fryser en del -ja! Men vad förväntar man sig när man får för sig att gå hem från stan istället för att ta bussen? Det var ganska skönt ändå, snackade i telefon och så med J om lite av varje som flög upp i huvudet typ, like usual. Jag gick på gator jag aldrig förut gått på i vår stad vilket var lite fint, att få uppleva vår stad ifrån en annan vinkel.

@ fridus place

här kan ni alla se fridas.. tänkte skriva pojkvän men är lite tveksam på om det är en pojke...
Har nyss kommit från vårdcentralen och sitter nu hemma hos fridus95 tidigare än någonsin, och hon äter el frulle!
De skar inte ut ögat, tur det! Senare bär det väl av upp på stan innan jag drar mig hemmåt igen för att göra typ inget... råligtråligt....... nee, men nu ska vi väl fortsätta med att göra vad vi nu än gör!
Hasta la pasta!

don't ever let anyone tell you you ain't beautiful

funniest10k:    Follow this blog, you will love it on your dashboard
tumblr är som sagt min bästa vän...
Ska snart iväg till vårdcentralen för att skära ur mitt öga.........................................
okej kanske inte men de ska i alla fall ta sig en liten kikelikik.
have a nice day

tack.



tumblr ♥

image
coeurdugarcon:  I’m a dirty birdie ;)
aw, it’s a camel ♥

chill in the highest of chill levels

bild tagen någon kilometer bort ifrån mitt fönster med mitt nya objektiv, narre!
Dagen har bara varit chill rakt igenom. Vaknade 12, najs! Sen har jag, ätit frukost, fikat, suttit vid datorn, målat naglarna och spelat piano... ah det var väl typ det! Nu ska jag laga pizza, och sen skriva lite på el libro.
Have a nice night!

långpromenad och gänghäng

söta trollhund.
Dagen började med att jag vaknade klockan tio. Jag fick reda på att vi skulle till mormor klockan halv elva så jag åt frukost och duschade snabbare än någonsin, och åkte sedan iväg dit. Sen åkte jag, pappa och bror iväg till MultitechData för att köpa en dator till min bror, och jag skulle kolla på extern hårddisk men köpte ingen. Sedan bar det av hemåt, och jag hann komma hem innan mamma kom och sa att hon tyckte att vi skulle dra till stadium outlet och byta ett par vantar, och där hittade jag även en ny skidhjälm, bra att ha, ser ut som en tjockskalle men är det inte det jag är lixom? Stor hjärna - stort huvud :PPPp
Dagen gick och inget hände, jag var mer uttråkad än på länge men orkade ändå inte ta tag i livet för att göra något. På kvällen gick jag i alla fall ut med Molly på långpromenad, och snackade med A#1 tills han inte orkade längre, haha var ute i två timmar så inte så konstigt att han tröttnade på mitt babbel...
När jag kom hem var jag otroligt trött i benen och då smsar A#2 och frågar om jag vill träffa honom och A#3 i marieberg och spela sällskapsspel och dricka kaffe, och det tackar man såklart inte nej till! Så jag kollade buss och åkte iväg dit, och det ångrar jag inte ett ögonblick för oj vad mysigt vi hade! Även om båda grabbsen var bättre än mig på GENI så gjorde det inget, jag hade iallafall roligt, och fick kaffe! Trevligt gäng tycker jag att vi blev.

middledayssale

lite halvgamla bilder på mig och f
Lite svengelskt översatt rubrik sådär tycker jag är fint.. Jag och Fridus drog oss upp ifrån våra underbara sängar i ottan för att vara uppe på stan till klockan 11! Vi gick runt och kollade på H&M's DIVIDED eftersom det inte finns på marieberg, och på monki, och så kikade vi även in på lite andra affärer så som Carlings där jag köpte mig en stickad tröja. Efter det käkade vi lunch på subway och vi kan väl sammanfatta det hela med att om baguetten heter Spicy Italian, så är den spicy... Gott var det i alla fall!
Sen vandrade vi iväg till konserthuset för att ta bussen till Marieberg. (ohja, vi slår på stort och kör båda på en dag).
Där var vi inne på MediaMarkt och F köpte sig ett UV-filter och så. Dagen slutade med att bussen körde förbi oss när vi skulle hem för den var för full. DET VAR EN DRAGSPELSBUSS SOM VAR FÖR FULL OCH VI STOD PÅ TREDJE BUSSHÅLLPLATSEN FRÅN STARTSTATION, HOW IS THAT EVEN POSSIBLE?!?!?!?!??!?!? Anyway så bestämde vi oss för att gå och besöka en god vän som bor en bit ifrån eftersom det var kallt och vi orkade inte vänta i en halvtimme på nästa buss, men när vi väl kom dit så tänkte vi att det kanske är lika bra att fortsätta gå till nästa busshållplats så det gjorde vi. Det hela slutade med att jag gick hem från marieberg köpcentrum, det tog typ en timme.... Var lagom trött när jag kom hem och slängde mig i soffan för att kolla på "Den där Mary", och inte långt efter det att jag satt mig så plingar mobilen och jag har fått ett sms från A där han frågar mig om jag vill träffa honom vid parkhallen en stund, det var tydligen party in his head! HAHA, störd <3 Där stod vi och sjöng hela kvällen i blåsten och hade det trevligt, innan jag äntligen fick gå hem och sova. Lång dag? Ja tack!

julclapS

I år firades julen med mor, far och bror, mormor och morfar och så de två små hundrackarna. Har varit lite off här på sista tiden, men lever det gör jag faktiskt fortfarande. Har bara inte haft tid eller ork till att sitta framför min dator. Här är i alla fall några av de saker som jag fick i julklapp! Glad tjej!

AWESOME

Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!
något som faktiskt funkar, inte bara "du får 5 öre per klick" yadayadaya
NARRE

mangelmangel

adobe audition i mitt hjärta, sitter och gör mitt eget lilla medley till en film som jag ska fixa ihop sen och jag tror att det kommer glädja två pöjkar och vem vill inte glädja två pöjkar liksom?
NE nu ska jag sova, godnatt!

en bra dag i mitt liv

den tolfte januari år tjugohundraåtta
den tjugosjunde oktober år tjugohundranio
den första november thugohundranio
nionde/tionde april tjugohundratio
tjugofemte mars tjugohundraelva
tjugotredje,tjugofjärde&tjugofemte maj tjugohundraelva
tjugoåttonde november tjugohundraelva
som vanligt har jag svårt att bestämma mig, men dessa datum är iallafall datum till dagar som har varit oerhört bra, eller bara allmänt bra.
måste jag välja en så blir det nog den förstnämnda

tell me, was it just a stupid game where no one could win?

what if it wasn't you
what if it was no one but me
maybe i have no one to blame but myself
maybe i should let it be
leave you alone
let you make your own life, whitout me
let you forget all about me
just let you free

händer inget -rastlös, händer något stressade

tja på er , did u miss me? Nänä, men det är lugnt jag hade inte förväntat mig det. Just nu sitter jag iallafall här med iPaden och chillar osååååå.... (hehehehehe) skitsvårt att blogga från den vill jag informera om, pröva inte!
Tänkte berätta om min dag som faktiskt har varit ganska bra ändå. Den började med en sovmorgon då jag inte började skolan förrän klockan 11:45, najs! Och så hade vi bara matteprov, och det gick la bra antar jag för er som undrar. Efter skolan åkte jag hem till morföräldrarna och hjälpte dem med någon digital fotoram och fikade.. hehe. Nu har jag för en stund sen varit ute med hunden och min saknade vän Lovis, mysigt värre. Sen har jag även inspirerat Adam till hans essä, inte stört eller så :ppPppP ja, imorgon börjar jag ett med idrott på backahallen, LML typ <3 ne, nu ska jag kolla på ghost whisperer och det har jag ju veeeerkligen inte sett förut eller så.. OKEJ DÅ VET NI
hejdå <3

två favoritlåtar

ARGAFLAMBMKSBLARGHHH HUR SKA JAG KUNNA VÄLJA TVÅÅÅÅÅ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!
ok, ta dig samman.
Eminem – Hailie's Song
finns det ingen normal video?
Movits! – Äppelknyckarjazz
(och typ resten av låtarna på den här listan)

tre saker som får mig att gråta

1.minnen

2.lögner

3.pms:PppPPP


fyra tändande saker

1.kärleksfull
2.trevlig
3.busig
4.rolig

fem avtändande saker

1.överdrivna skämt som inte någon annan än denne person tycker är roliga

2.dålig andedräkt

3.då någon tycker om en mer än man tycker om dem

4.beserwissrar

5.ego


torris

som sagt så har jag en bloggtorka, och den varar nog ett tag skulle jag kunna tro.
är trött på allt och har ingen lust att dela med mig utav det, får se om jag kanske tar lite bilder idag eftersom jag ska iväg till kusinerna och träffa hela släkten typ som kanske kommer upp nån gång. skönt att det snart är jullov ändå!

sex saker jag skulle vilja göra

1.skriva en bok

2.bo i ett engelskspråkigt land

3.dricka en kopp thé

4.klart mitt plugg

5.ligga på en filt och titta på stjärnorna med någon jag älskar

6.åka på äventyr i sommar


sju saker jag ofta tänker på

1.mina vänner

2.skolan

3.musik

4.drömmar

5.misstag

6.mat

7.sömn


IRRITATIONS MOMENT

hey, here's a positive girl!
eller hur var det nu...
har just kollat klart på fjärde säsongen av gossip girl och aj vad sorgligt det slutade! ENTE BRAOHHHH
anyway, that's not what i was about to write in the first place. (stå ut med min fina blandning av engelska och svenska)
JAG tänkte berätta om något som just idag, och många dagar innan, stör mig något så otroligt mycket. Bara en småsak men ändå.
VARFÖR i hela fridens namn låter man datumen sitta kvar på bilderna som man laddar upp på internet? Visst, jag kan förstå att en del människor vill ha datumet kvar så att de kan minnas vilken dag det var som just det ögonblicket skedde. MEN VARFÖR EN VATTENSTÄMPEL PÅ FOTOT??!!?! kan man inte bara döpa fotona till datumet, eller ännu bättre, titta i bildens information för att se när den är tagen? vad är ni, födda på stenåldern?
Jag har överseende med detta när det gäller vuxna som lägger upp sådana bilder, och äldre och så som inte bryr sig så mycket. Men ungdomar, nej det är inte okej.
Mitt tips:
  • STÄNG AV INSTÄLLNINGEN PÅ KAMERAN
  • ELLER REDIGERA BORT I EFTERHAND!
ni behöver bara klippa bort lite av bilden om ni nu inte kan redigera bort det på annat vis, men snälla, ta bara bort det. tack och adjö

åtta sätt att vinna mitt hjärta

1.var rolig

2.lyssna på mig

3.låt mig vara ensam när jag behöver det

4.lek med mitt hår

5.räkna mina fingrar

6.älska musik

7.var ännu mer rolig

8.berätta saker för mig som ingen annan vet


projekt från igår

Igår fick vi uppdraget att försöka härma ett filmomslag genom att fota och redigera.
Jag valde att försöka få fram något som liknade den här filmens omslag.
Så då tog jag den här bilden på snygga Julia som var på besök som "elev för en dag" i vår klass.
Jag knäppte lite magiskt med fingrarna, sa några trollformler och abra kadabra så blev det såhär! (med andra ord så använde jag photoshop CS5)
det är dålig uppdatering på grund av att vi har en del plugg. nu ska jag sova, godnatt <3

nio saker jag vill göra innan jag dör

1.hoppa fallskärm

2.spela piano till någon som sjunger inför en stor publik

3.åka jorden runt

4.bo någonstans i usa

5.leva mitt liv till tusen

6.tjäna mycket pengar

7.skaffa ett drömjobb

8.och ett drömboende på det

9.tåg-/båtluffa


tio saker om mig

1.jag hatar folk som ljuger

2.jag hatar de ytterst få tillfällen som jag själv gör det

3.jag älskar mina vänner, och skulle göra allt för dem

4.jag går på världens bästa skola

5.i believe in karma

6.jag är taggad inför bowlingen imorgon

7.jag är otroligt envis

8.jag har tålamod som få

9.jag älskar att vinna

10.jag är kind of beroende av min mobil, sorgligt men sant.


tråkmåns och så

bloggen är tråkig, jag har inget att skriva om så varför skriva något?
tänkte ändå ta mig an ett sånt där test så att den lever iallafall lite grann.
snodde det från min kära klasskamrat jessika

Tio saker om mig

Nio saker jag vill göra innan jag dör

Åtta sätt att vinna mitt hjärta

Sju saker jag ofta tänker på

Sex saker jag skulle vilja göra

Fem avtändande saker

Fyra tändande saker

Tre Saker som får mig att gråta

Två favoritlåtar

En bra dag i mitt liv


manligt flickvänsmaterial!

Frida: Asså, Albert säger att han är värsta perfekta killen, äkta flickvänsmaterial!
*tystnad- som sedan övergår till asgarv*
Idag har vi som sagt firat Jespers födelsedag, efter skolan drog jag och Fridus upp och strövade lite på stan.
Sen kom jag hem och sprang in i en utav byggarbetarna som håller på att fixa så att vi kan få en öppen spis, och han var ju inte ful han inte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Började kolla på säsong 4 av mitt älskade GossipGirl, och hann se tre avsnitt (nörd) innan jag var tvungen att gå ned för att laga mat och fixa mig för att åka till stallet.
På ridningen hoppade vi i en jädra fart, najs! och ja, så otroligt flummiga som vi var idag har vi inte varit på en lång tid.............
Frida: Asså, Albert säger att han är värsta perfekta killen, äkta flickvänsmaterial!
*tystnad- som sedan övergår till asgarv*
VADÅ FLICKVÄN LIXOM HAHAHAHAHHAHAHAHHAHAH
nä, nu ska jag ta mig samman, gå ned för de fjorton trappstegen, borsta tänderna och gå och lägga mig.
GODNATT MINA SMÅ KYCKLINGAR <3

kamelfödelsedag

sitter i skolan på första och enda lektionen och jag är helt klar med arbetet, NAJS!
på halvtio-rasten åt vi pepparkakor och drack julmust som jag hade tagit med mig eftersom det inte är vilken dag som helst idag utan JESPERS födelsedag, det var gott men nu vil typ ingen i vår klass se pepparkakor på minst ett par dagar...
HAHA har ätit upp en hel pepparkaksburk bortsett från två pepparkakor. GOTT var det iallafall!
Nu ska vi gå och äta kebabpanna, möööööööms
puss

juleljus i hällestad

bilder från förra söndagen när familjen åkte förbi hällestad där de hade en del lampor på sitt hus...

music is like magic

gamla guran, rip.
fick den ultimata idén att spela gitarr tills fingrarna dunkade av smärta, kommer vara lagom skönt imorgon.....
nu: ut och fota ljus i mörkret
sen: sova

no one but eminem

i remember when you used to do these things with me, i miss you.
sitter på mitt rum och ser mig omkring i brist på annat att göra. rolig lördagskväll - nej. men jag behövde en lugn helg! (tråkig helg...)

ljusslingan med stjärnirna sitter uppsatt på kroken i taket så att den hänger snett framför helfigursspegeln i hörnet. I mitt lilla fönster står luciatåget tyst med varsin liten lampa och lyser. Stjärngossen först, olågiskt nog, och sedan lucia och hennes fem följande tärnor. På golvet är det kaos. Som vanligt med andra ord. Har tänkt städa hela dagen men har inte börjat än. Jag städade ju i förrgår, det är omöjligt att hålla golvet rent ifrån massa prylar och kläder. Ur högtalarna på min dator strömmar Eminem's röst och det har det gjort i en dryg timme nu.
varför bestämde jag mig för att ha en lugn helg? har aldrig haft tråkigare. orkar inteeee.
har iallafall varit och tittat på kusinen som hade dansuppvisning. dutti ponke.
ah okej, nu ska jag sluta störa!

love is in the air


vintertid

vintern kryper sig sakta inpå, fönstret mitt står öppet fastän det är för kallt att ha det så
vintern gör ont i mig, jag tycker om den, men den gör ont
värkande leder, snart juletids seder med leende nära och varmhjärtade kära
kylan är det enda negativa med vinter, och de tjocka kläder man måste ha för att gå ut
men många varma hjärtan hjälper mot smärtan så lederna kan nog stå ut
kalla händer och varmt hjärta sa en man till mig en gång
gäller det även när de är så kalla att en isblå färg börjar ta form?
vintern kryper sig sakta inpå, fönstret mitt står öppet fastän det är för kallt att ha det så
vintern gör ont i mig, jag tycker om den, men den gör ont
värkande leder, snart juletids seder med leende nära och varmhjärtade kära
kylan är det enda negativa med vinter, och de tjocka kläder man måste ha för att gå ut
men många varma hjärtan hjälper mot smärtan så lederna kan nog stå ut
kalla händer och varmt hjärta sa en man till mig en gång
gäller det även när de är så kalla att en isblå färg börjar ta form?

every day i'm tumbling

-är det nu man ska bli rädd?

chacha hörni!
har skaffat tumblr.................... osmart med tanke på hur mycket tid det tar och hur beroendeframkallande det är. Men just nu gör det faktiskt inget eftersom jag ändå inte har något plugg direkt. NAJS SOM BA FAN LIXOM!...
ni hittar mig på http://jccarne.tumblr.com
hade endast engelskalektion idag i skolan då spanskan var inställd. LML <3
jag och jennifer drog upp på stan, provade mycket kläder inne på h&m (obs. mycket är en underdrift) köpte hårinpackning och nåt grejs till ögonen som är jobbiga.
När jag kom hem hade jag hemma-spa, badade, rakade benen, ansiktsmask, hårinpackning och så coconut bodybutter på det sen. NAJS. nu ligger jag i min säng i en mys-outfit(tan) och tänker för sjuttioelfte gången idag att NU ska jag ta tag i min bildanalys. Den här gången är det på riktigt!
ha det så kult, och ha lite extra kult åt mig eftersom jag inte får ha det. PUSS
update: SÅG JULKALENDERN OCKSÅ, FETT BRA <3

min önskelista

1. Extern hårddisk
2. Sarah Jessica Parkers parfym
3. Converse i alla olika färger och former
4. 55-250 mm objektiv
5. STÅLAR
6. SD minneskort
7. Headset
8. Datorfodral i nån kul färg
9. Prenumerering på SOLO eller VeckoRevyn
10. Böcker
-Flyga högt - Katarina von Bredow
-Ett nytt liv på köpet - Emma Granholm
-Liv&Lovisa - Emma Granholm
-Mycket mer än så - Sarah Dessen
-Det är så logiskt alla fattar utom du - Lisa Bjärbo
-Mitt hopplöst normala liv - Joanna Nadin
-Mitt perfekta liv - Sarah Dessen
-Jag är tyvärr död och kan inte komma till skolan idag - Sara Ohlsson
11. Post-it lappar......... :P
12. Matta
13. Sängkläder
14. Gardin
15. Kamerastativ

det var min önskelista, utan inbördes ordning så att säga och har inte med allt egentligen men jag orkar inte haha!

RSS 2.0