jag minns



döden är tyst liksom jag då jag pratar

Ja, halsen har fuckat upp, huvudet har fuckat upp, är vrålförkyld och i förra inlägget fuckade jesper upp. ALLT fuckar upp!!!! Dagen har varit ganska jobbig då jag behövt snyta mig stup i kvarten hela dagen och det är ju aldrig kul. Sen jag kom hem har jag bara druckit thé, kollat på gossipgirl och legat i min säng, näst intill död. Nu ska jag snart iväg på oriflame kickoff med min mor, får se om jag överlever eller om det också fuckar upp. Skulle ju inte förvåna mig!
Have a nice kväll.
bild från norra kyrkogården, skolprojekts bild på "verklighet"

jesper fuckar upp


modelljakten

Ja, nu sitter jag här vid min alldeles egna dator för en gångs skull (pga att telefonen behövde uppdateras) skönt, då kanske den blir lite snabbare och bättre och såntdär roligt!
Modelljakten var najs, fick lite energi när jag väl kom upp på stan! (kan energidryck+latte ha något med saken att göra?) jaja, det var najs att se kenza och så irl så att säga! hehhe fett snygg, är djävulskt avundsjuk men det är inget att göra åt! jag ser ut som jag gör och det kommer jag troligen göra tills jag opererar mig (det vill säga aldrig)
härlig eftermiddag iallafall med frida och julia olaaaanderrr, ett par av de snyggaste brudar jag känner, och vi mötte jesse där och ja egentligen mötte vi mycket folk så det skulle ta tid att räkna upp alla och tid är jag inte rik på då jag planerar att lägga mig i min mysiga säng klockan 23.00!
när vi gick av bussen jag och juliettta  så står jesse där igen! herreminskapare gud och jesus, han är överallt?! ja så måste det vara!
okeeeeej.. nu går det lite över styr här känner jag på dirreN
ALLEFALL, har nu redigerat de fem bilderna som skulle vara klara tills imorgon, de får duga, vetefan om de är så bra men vad förväntar man sig av en nybörjare på photoshop liksom..
okej, ingen bryr sig, i got that!
ha en riktigt trevlig natt, sov så gott alla små troll!
åååååååååh funkar inte att ladda upp bilder så ni får överleva med en video:

<3

nyss hemkommen

från skolan alltså, eller stannade till på stan en stund och tittade på medan några tjejer ifrån klassen käkade på la baguette. Jag orkade inte, kan lika gärna äta hemma + att min mage inte mår direkt bra. jaja, nu ska jag fortsätta med redigeringen utav bilderna i photoshop som vi förresten har lärt oss grunderna i idag. Senare blir det att åka upp på stan igen för att kolla lite på modelljakten. Kommer vara sjukt mycket folk och vet egentligen inte om jag orkar med tanke på att mitt huvud dunkar lite smått sådär, men jag har ju lovat.. Ha en fortsatt trevlig dag så får vi se om jag slänger upp något mer inlägg senare eller om jag helt enkelt skiter i det!
puss och adjö
bild på vår tolkning av trygghet i skolan, heeelt oredigerad,ful min jag gör osv

full of shit

idag har vart en jävligt jobbig dag, men vad förväntar man sig av en måndag?
vi fick fota hela dagen i skolan och visstvisst asrolig uppgift osvosv men jag venne, det var inte... vet inte.
är för trött för att blogga egentligen och just nu sitter jag med skoldatorn på golvet i hallen hemma hos mig. ska inom kort gå och lägga mig för jag somnar seriöst snart här på golvet, men tänkte ändå att jag ville skriva om min dag först även om den inte var så intressant. Efter skolan drog jag upp på stan med kamran och albert och vi hade det jääättemysigt och så typ, vi fuckade åt varandra och var allmänt trevliga abbe, kamEraaan och jag (som går under namnet kannibalen, lång historia) jaja det var trevligt inne på hm med rosa tröja och kjol och speedos till kamran osv. sexi mama! Sen hem och dö i min säng! (äta och kolla på gossipgirl) för att sedan rulla vidare till stallet. Red Jim nu igen och han var lite smått slängig sådär så det var inte jättekul då vi hoppade. men vad gör det om hundra år lixom?! Nä, nu ska jag verkligen gå och lägga mig!
mina små älsklings kycklingar <3 frida och jesper!

toppendag med tjejerna

bild på mig och min pojkvän! två sek senare kom polisen...
Hej på er små flickor och pojkar!
Dagen igår kan nog bara beskrivas med ett ord - guld.
Den började med att jag och julia mötte varandra i slutet på hagalundsbacken och därefter (utan att planera) så cyklade vi automatiskt upp på stan. Där var det full rulle med massa konstiga saker! Vi drog till stortorget och satte oss på en bänk tillsammans med en väldigt vit man och låtsades vara vän med han eller nåt. En tant kom fram till oss och började prata om att de såg så äkta ut och ja, visst gör de! , sade vi. När hon sedan hade vandrat vidare i sakta mak så kom det fram en kille till oss(!!!) (något roligare än tanten då han var snygg som få med djävulskt blå ögon och lagom solbrända och muskulösa armar!) och frågade, mycket artigt, om vi kunde hjälpa honom och hans tre kompisar med att bygga en mänsklig pyramid mitt på stortorget framför den stora gula liggande kaninen, (har ni varit där så kan ni inte ha missat den) och jo visst gick vi med på det! vad gör man inte när han ber så snällt liksom. (läs:vad gör man inte för att umgås med han en stund till när han är så snygg liksom) jaja så där var jag och julia ovanpå fyra muskulösa killar mitt på stortorget! inga fel skulle man kunna säga hahaha, lite stört men äsch vad gör det?!
sedan knallade vi vidare helt uppspelta av hur snygg han var och så, och gick och köpte dricka på cityhallen och så. Och när vi kommer ut därifrån så möter vi josefine, julia's vän som fyllde år och allt, trevligt. Och medan vi står och pratar med henne så ser jag en kille med vit tröja vars armar och ögon jag känner igen om man säger så (inget man glömmer) och han log och vinkade till mig och så (nej vadå vinkade tillbaka med ett töntigt leende på läpparna?) iallafall kom han fram till oss igen, MED SIN NÅGOT SKÅNSKA DIALEKT, HUR KUNDE JAG GLÖMMA ATT BERÄTTA DET?!?! (älskar skånska) och frågade om någon av oss skulle kunna tänka oss att pussa hans kompis(!!?) och nej han var ju då inte riktigt lika snygg men ful det var han inte heller må jag säga!
han frågade om någon av oss var singel och alla tre svarade ja i kör. Men vi bestämde oss för att josefine skulle få pussa denne okända kille eftersom hon fyllde år! (och för att jag och julia troligen skulle bråka om det annars)
ja, igår var en jävligt bra dag
träffade även tre killar till senare på dagen då tillsammans med camilla och emma också och dessa tre killar frågade om de skulle kunna få sova hemma hos oss för de "kom från västerås och tåget var inställt och de hade ingenstans att sova", men nej ack nej, inga okända män hemma hos oss sa vi. Inte ens på vårt golv, inte ens på vår gräsmatta. tror inte att någon utav våra föräldrar hade tyckt att det hade varit en bra idé med tanke på att dessa killar inte alls kunde jämföra sig med den blåögdes snygghet.
ja, det var min lördag i stora drag, hur var er?
puss och godnatt

camilla gästbloggar

- är inte den där tröjan blå?
- jo?
- aha..

hej och hallå! mitt namn är sara camilla bohlin och jag (hoppas att jag) är julias vän sedan ungefär tre år tillbaka. tre ganska så bra år faktiskT! julia är en mycket snäll och givmild person, jag vet egentigen inte vad givmild betyder, men det lät proffsigt. hon har sovit hos mig inatt och vi har delat säng för vi tyckte att det var mysigtt. fast när jag sa att jag hade drömt att mina systrar blev avatarer så somna hon. då blev jag ledsen. sen snarka hon i mitt öra. då blev jag glad. igår fikade vi på stan med våra underbara vänner emma och julia och på kvällen tittade vi på tre filmer och hade det mycket mysigt med emma medans julia var på kräftskiva. vi skratta mycket och åt mycket. vi såg blue crush 2, chloe och himlen är oskyldigt blå. dom var sådär lite ganska halvdåligt bra. nu har vi ätit frukost och kollat på fame, den var bättre. fast nu spelar och sjunger julia hejdå min bajskorv, det är läskigt. jag äter godis.

good luck in life, i´m fabulous, see you never again!
xxx


bjuder på en underbart vacker bild från år 2009


ismonsterkissiekatter (monsterkissekatter)

asså vår klass är verkligen bäst!
bäst,bäst,bäääst!
har bara gått med människorna i en vecka men vet redan nu att dem är bäst!
hahaha dagen har tillbringats med mina kära klasskamrater och resten av jb i hästhagen och ooooj vad vi har kämpat! vi var så duuuuktiiigaa, duuukttig ponken!
vi har bildat långt fantasifullt ord (läs rubriken)
paddlat kanot
spelat mänsklig golf
tagit gruppfoto
svarat på ja och nej frågor där man skulle svara fel
sprungit
irländsk julafton
orienterade
spelade minigolf
OCH ja, jag vet inte allt vad det är vi har gjort!
roligt har vi iallafall haft det!
synd bara att inte jessika var där.. saknade dig jessika!!!
jaja whatever, nu ska jag gå ned för trappan för att göra mig iordning inför ikväll då vi ska åka och gratulera min morfar som fyller år! grassitgrassit!
ha det bra för det har jag! (om man bortser från den dova tröttheten som ligger över mig som ett moln, och jag bortser från den)
PUSS

tare på allvar

hahaha dagen har fan vart ganska så mycket gr8! har skrattat mer än vad jag gjort på typ ett år eller nåt och det är så himla härligt! Kul att det vi skrattade åt inte ens var roligt men ändå!
-ta det på allvar! /kamran
-va? jag kollade ut genom fönstret!
-jag såg hon emelie på bussen! ~vilken buss? -den som vi åkte förbi nyss! ~såg ens ingen buss.. - men jag kollade ut genom fönstret!!!
-skolan var helt annorlunda på 60-talet /random tant på bussen
dagen avslutades dock med huvudvärk som heter duga men äsch, vad gör det när man har skrattat så mycket idag?!
imorgon blir det hästhagen med klassen, vi ska vinna!
peace out
normal bild, fast ne.. men den kändes så härlig ändå

hej på er!

ny dator och så när man sitter såhär en vanlig dag i skolan! hyfsat najs alltsåååååååååå eh ah
nemen hade inget mer att säga, tack för mig
min nya bakgrundsbild :PPPPPPP

ååååååååååhahefjajksjklfjjf

hade skrivit ett långt och fint och alldeles underbart och jättebra inlägg men det är klart att datorn ska dö precis innan man hinner publicera. fml.
vi hade iallafall ytterst roligt när vi pantade utan att panta!
på vår äventyrsfulla dag då vi bl.a.
-filmade en fisk
-tog ett kontoutdrag klockan 12:23 exakt
-tog kort på gruppen uppe på svampen enligt tredjedelsprincipen
-tagit kort på pensionärer som pussades
-fotat ett barn som cyklar
och en hel del andra väldigt underliga saker!
jag har säkert gått ca en mil idag och är nu dödstrött så nu blir det en snabbdusch för att sedan sova, börjar 8:30 imorn så det är bara att sova!
nattinatti

imorgon är första dagen på resten av mitt liv

Har tillbringat dagen till att städa mitt rum ordentligt! har rensat båda garderoberna och vikt ihop alla kläder prydligt i byrålådorna. Sängen är renbäddad och golvet är dammsuget och hyllorna är dammade. Som sagt, städat det ordentligt!
Imorgon börjar skolan igen efter dessa tio veckor. Sommarlovet har ändå kännts långt tycker jag, kanske på grund av att jag faktiskt har längtat tills skolan börjar. Känner att det pirrar lite i magen, men så ska det vara inför första dagen på gymnasiet! Nya människor, nya möjligheter och nytt allt.
Idag är det sista dagen. Sista dagen på sommalovet. Sista dagen på mitt gamla liv. Nya tag, nya mål, nytt allt.
Nu ska jag färga mina ögonfransar, duscha, äta och måla naglarna för att sedan somna efter ett eller kanske två avsnitt av Gossip Girl.
XOXO
:P

girl you're so one in a million

dagen har tillbringats med fridus95 först på stan, och senare på marieberg (mycket senare på grund av en otroligt idiotisk busschaufför som inte kunde stanna på rätt ställen så han var tvungen att vända och massa skit, dagens samhälle!?!)
bortsett från det har vi iallafall haft en mysig dag, och jag har fått med mig ännu några grejsningar hem, bland annat en äckligt snygg kornblå top från gina tricot och en snygg basic loosefit cardigan från h&m! bilder kanske eventuellt kommer imorgon!
sovgott!

you have to lose to know how to win


det var något romantiskt mellan den där bilen och mig...

här sitter jag i min fåtölj och har nyligen duschat och ska nu bara torka mitt hår, ta på mig en tröja och sminka mig innan jag är redo för att åka upp på stan och träffa frida!
ha en bra dag, för det tänker jag ha!

igår nummer två

päron är gott! HAHA chrilles avundsjuka blick


eine pirat!
tack för igår kära vänner, det får vi göra åter
vi fick knappt plats i den lilla lekstugan, det var precis så mysigt som det låter
riktigt varmt var det, men vad gör väl det
när livet var underbart och vi låg där bokstavligen som en smet
puss&kram
vänliga hälsningar från er dam



igår nummer ett

chillar, ba chillar
sötis chrillian

koncentrerad kille!
kommer fler bilder ikväll, nu ska jag dra till mormor efter en snabb promenad med hunden!
tack och adjö!


this is our crib...

el är aldrig fel!

ändrade planer

då regnet öser ner och inte ser ut att sluta på ett bra tag... frida kommer hit istället så får vi se vad dagen har att erbjuda!
[email protected], adda.............


me and my dressman pose

i'm seriously deeply in love with this picture
nu kom frida, hasta la vista

örebro från ovan

ska dra iväg på open art med världens bästa frida och hon sover här också, bloggar EVENTUELLT mer senare idag det märker vi!
bilder tagna igår uppifrån svampen.

mushroom

ringaren i notre dame

såhär glada var vi när vi hoppade på första bästa buss och begav oss av mot nya äventyr!


vi backar mot svampen...

vi såg ett moln som såg ut som en delfin!


jaja, har massa fler fina och mindre fina bilder, men ni får vänta tills imorgon på dem för nu skall jag sova. godnatt och sov så gott kära ni! ♥

enligt önskemål:

bilder på vad jag köpte igar!
en dålig bild på de svarta jeansen, bara bakifrån och en überdålig bild.. hur tänkte jag där?

modellen hette iallafall som ni ser SERENA och de är köpta på gina tricot för 299:-

även detta linne från gina tricot för 99 pix!

och denna ring (ett kap) från jc för femton svenska riksdaler!!!!

julia hammock fd. timberlake...

-är någon som jag hoppas på att få träffa idag om hon kan dra sig upp ur sängen vill säga! (latmask)
själv gick jag upp vid 10 efter att ha drömt mardrömmar halva natten om matteprov som jag inte hade tränat till (?) wtf liksom?! vaknade upp med ett ryck!!
känns att skolan snart börjar och jag tror att jag har tänkt på den alldeles för mycket!
nu sitter jag här och har just ätit frukost och duschat så jag tänkte försöka finurla ut något att ta på mig och sedan gå ut med hunden och ringa julietta.
HA EN TREVLIG DAG!

gillar det faktum att jag lyckades fånga hennes aggression då hon skar upp tårtan på hennes födelsedag!

örebro stad

bild från grönalund typ i maj (?)
har blivit riktigt dålig på att ta bilder.. blir ändring på det imorn då jag ska på äventyr med julia!
idag har jag och frida då befunnit oss i den mest centrala delen av örebro! och visst följde några saker med mig hem jo, ett par svarta jeans från gina tricot, ett linne, och en ring och så lite hemlisar! har inga bilder på det för tillfället men det är väl lugnt va? om nån vill se så kommentera isf!
Dagen har varit underbar då vi inte har stressat runt som yra höns (så som vi brukar) utan bara tagit det lugnt och kollat i lugn och ro, medan vi samtidigt har hunnit äta subway och fikat på bells coffee! naRRe, ibland måste man unna sig lite!

jimmyboii

HEJ, nu sitter jag här och klockan är mycket nu igen!
ridningen gick bra, fick en liten storhäst haha det lät kult.. jim, och jag känner att träningsvärken troligen kommer sitta där den ska imorgon.. och i övermorgon.. hehehe
och när jag kom innanför dörren här hemma så slogs jag först av doften från ett doftljus.. (ska troligen lukta gott men jag tycker nog att det luktar lite för starkt) och sedan KANTARELLER! ÅH älskar kantareller, så ett par kantarellmackor fick det bli till kvällsmat!
nu skall jag sova för imorn skall jag träffa el fridus och vi skall gå på el stad. bossboss
ha det!

clean

En underbart vacker bild på mig och frida "hemma hos oss".
Mitt rum är verkligen mer välstädat än det någonsin varit vad jag kan minnas och det känns helkonstigt! Igår dammade jag och dammsög hela rummet och idag har jag rensat i mitt skåp och nu ska jag plocka i ordning på sakerna som jag inte ska ha kvar (typ hälften av sakerna som låg i skåpet...)

Och nu börjar alltså sista veckan på sommarlovet, och det är med blandade känslor som jag sitter här. Jag är nog en utav dem som faktiskt längtar tills skolan börjar. Jag längtar efter att få lite rutin på mitt liv igen och få saker som jag måste göra, få känna att jag kan. Fast det har ju dock varit väldigt skönt med sommarlov, och just inte ha något som tynger ens axlar i form av plugg och inte ha några tider att passa och inte känna några krav. Som sagt, väldigt blandade känslor. Men det jag mest av allt längtar efter är att få träffa min nya klass, mina nya lärare och få arbeta i nya arbetsmiljöer med nya hjälpmedel. Att få jobba med en dator istället för massa onödiga papper och böcker. Det känns bra.
Nej, nu ska jag fortsätta att fixa i ordning på sakerna från skåpet och sedan äta, byta om till stallkläder och dra mig iväg mot stallet för första gången på 8 veckor eller nåt! Ska bli skönt, att komma "hem". För ja, det är lite så det känns i stallet, som hemma.

En sensommarmes, nej det är ingen fågel.

Hjärtat dunkade hårt på insidan av bröstkorgen. Dunk, dunk, dunk. Hon vet inte egentligen vad det är hon var nervös över, men nervös det var hon. Hon tog upp mobilen ur fickan och kollar på de digitala siffrorna på displayen, 22:23, hela kvällen var nästan över, hon kanske borde gå hem och lägga sig tidigt ikväll istället. Det blev ju så sent igår. Och i förrgår... och dagen innan det. Okej okej, det hade blivit sent i stort sett varenda natt på sommarlovet. Och nu var det snart över. Sommarlovet alltså. Hon tittade på klockan igen, 22:25, tiden går långsamt. Hon tittade över staketet som var högt, men inte högt nog att hon inte skulle se över det om hon stod på tå. Det satt bara pojkar där inne, rosiga om kinderna med stora leenden på läpparna. Hon kunde se hur de pratade, skrattade och hade roligt. Alkoholpåverkade var de, det kunde hon förstå, men de hade iallafall roligt. Till skillnad från henne som suttit på sitt rum hela kvällen, ensam. Inte ens hennes hund ville vara med henne, och hennes föräldrar orkade hon inte sitta tillsammans med. Hon orkade inte sitta tillsammans med dem och låtsas att allt var frid och fröjd, för det var det inte. Hon ville inte sitta hemma med dem som en gammal kärring, i och för sig ville hon inte sitta själv på sitt rum heller men där behövde hon iallafall inte låtsas vara något hon inte är. Tänk dig själv in i situationen, vad hade du valt - att vara, eller inte vara? Falsk. Fast falsk kan ju förstås definieras på olika sätt men om hon skulle bli tvingad att sitta tillsammans med dem så skulle iallafall hon känna sig det. Falsk alltså.

Och nu stod hon där, utanför hans hus. Och tänkte vågade hon? Vågade hon gå in där, ta för sig och skratta bland massa halvfulla tonårspojkar som till skillnad från vissa andra -hon själv- har roligt. Nej, det vågade hon inte. Hon gick långsamt hem igen, besviken. Besviken för att hon inte hade haft modet att gå in dit. Besviken för att hon är en mes. En riktig jävla mes. Och mer än gärna så ville hon skylla det på Honom. Det var hans fel alltihop. Hade han inte lämnat henne hade hennes självförtroende kanske fortfarande varit det som det en gång var. Men nu är det inte det och hon vet att hon egentligen bara har sig själv att skylla. Hur kunde hon vara så infernaliskt dum, att hon trodde att han älskade henne. Hur fan kunde hon vara så dum.



Att skriva är en utav mina stora passioner, det var det jag ville göra. Skriva.

varför tog jag inte med mig kameran är den stora frågan!

fina pöjkar
träffade felix för en stund sen/ några timmar sen, som jag hade saknat honom!!!!!
vi trallade runt lite innan vi slog oss ner på en parkbänk för att prata om vad som hänt i våra liv. det kändes som om det var en evighet sen vi träffades sist. sen kom john farandes på sin moped! så stod vi och pratade med honom en bra stund. värsta klassåterträffen ju!
och ingen var gladare än jag, det lilla gjorde allt för att lysa upp stunden.
nej nu ska jag gå ut. ta lite frisk luft. bara gå och sätta mig någonstans.
peace out

you make me this, bring me up, bring me down

har inget roligt att skriva om och tänker därför inte skriva om något.
majs!

vem kan segla förutan vind, vem kan ro utan åror-

vem kan skiljas från vännen sin, utan att fälla tårar.

jag minns varenda scen ifrån vår film

-bild från balen
dagen har varit händelserik fast nä inte direkt
-nej, vad sägs som att sova?
-låter bra!
Han står där och vakar över mig precis som om han vore osynlig.
Det kanske han är också. Osynlig. Men varför kan jag då se honom?

Han är inte arg, han är inte ledsen, han är inte upprörd på något vis.
Han bara står där.Tittar.
Med ögon gråblå, som is.

men ser det ut som om jag sörjer dig, mer som om jag höjer dig

mitt rum är rent, borde bara dammsuga men det får jag göra senare för nu ska jag klä på mig,  gå ut med hunden och dra till mina morföräldrar för att se om de är hemma!
ha det


har jag någon gång sagt hur mycket jag älskar dig?

-mer än du någonsin kommer ana

osoligt

ja, det var inte länge man han ligga i solen innan den försvann! skitsamma nu ska jag duscha och ikväll ska jag laga mat, usch. undrar vad det blir, pannkaka kanske

kanske inte rosa men!

at the moment

går ut och tar tillvara på solen!
c u

rävgräva galleria

fick med mig lite nya kläder hem ifrån köpcentret!
ett par jeans från bikbok 299:-
ojoj det blir många timmar om dygnet sju dagar i veckan!

vid köp av jeansen fick man ett plagg för max 199:- på köpet och då blev det detta linne för 149:-

linne från veromoda 179:-

min hoodiebuddie som trillade in med posten imorse

och sen har jag faktiskt köpt en till tröja som jag inte ännu tagit bild på!
jaja dagen har varit mys med min ellen!
"-hej, älskar du mig fortfarande?!!"
HAHAHA lol
och så avslutade jag dagen med att mucka lite på facebook med en riktig jubelidiot! ser ut att vara brunett men skenet bedrar så att säga! jefla bonde.. haha ja det var en trevlig dag iallafall! nu skall jag bege mig mot sängen
nattinatti

singing in the rain

god morgon solstrålar! jag känner mig som en riktig solstråle idag trots det väldigt osoliga vädret... gud så det regnar! men vad gör det om hundra år?!
vaknade klockan tio av att alarmet ringde, och då gick jag upp på en gång, fantastiskt! och nu har jag ätit frukost och tagit en snabbdusch, fixat håret och bäst av allt jag har fått hem min hoodiebuddie! ÅÅH är så glad!! jag kommer troligen bo i den idag när jag ska till marieberg med ellen så nu behöver jag bara bestämma vad jag ska ha till den... jaja det löser sig! med tanke på vädret så kan man kanske utesluta shorts sålänge ett par tunnstrumpbyxor inte sitter under! anyway, ni får ha en finfin dag och blablabla puss och hej!

-sleep tight

nä, nu ska jag faktiskt ta och krypa till kojs! blev ingen film ikväll, eller iallafall ingen sådan som är färdig redan som man kollar på... imorgon blir det marieberget (rävgräva heheh) med ett stycke ellen som jag inte träffat på mycket länge!
och nu blev man ju inte så trött längre helt plötsligt när felix påminner en om att skolan snart börjar, åååååh längtar ♥

run forest, run!

ligger för tillfället i min säng och lyssnar på oskar linnros, kärlek!, har just hällt i mig en kopp thé, gud så gott det är! speciellt när vädret är lite ruggigt så som det är nu. men kollar man norrut så ser man att det ser klart ut långt där borta, vet dock inte om det är påväg hitåt eller bortåt.. anyway, idag har jag hunnit se på film, gå ut med hunden två gånger, ena gången bar det av till parkhallen för att köpa en nödvändig creme som jag gått och funderat på i några dagar nu! Neutrogenas såklart, älska deras produkter. springa ett varv i spåret, duscha och raka benen och haft ansiktsmask så nu är man riktigt fräsch alltså och nu ligger jag alltså här i min säng och funderar på om jag ska kikelikika lite på en film (nej inte genom nyckelhålet) och så får det nog bli, eller nej förresten först gå ner och hjälpa till med maten och äta! känner mig ovanligt snäll, hasta la vista hombres y mujeres

tare lugnt

lite förhandsvisning på hur full man blir på brus

den goda tårtan med en navelsträngsliknande sak uppå

vaknade för ca en halvtimme sen, skönt att inte sova mer än åtta timmar för gör man det så blir man så seg efteråt! inte för att jag direkt har någon anledning till att inte vara seg eller så men..
jaja jag startade datorn för på mobilen hade jag fått en uppdatering om att det finns en ny programvara till den och att jag behövde datorn för att få in den så då startade jag datorn lite snabbt och då självklart så blir det något fel på den och det står att windows inte funkar och jag vet inte allt vad det var men nu verkar det funka iallafall och jag hoppas på att inga fler incidenter inträffar!
ha en trevlig dag, min kommer nog vara en riktig chilldag.

som imma på en ruta

Det är en trött tjej som för tillfället sitter framför sin dator, på sitt rum i den gula villan hon bor i. Dagen har varit lång trots att hon vaknade så sent som halv ett på dagen.
Hon lockade håret och sminkade sig för första gången på vadå? Två veckor? Något i den stilen, och jag måste säga att hon just nu tycker att det är lite jobbigt att hon sminkade sig, för då måste hon tvätta bort det innan hon går och lägger sig och som sagt så är hon trött.
Hursomhelst, efter att hon hade gjort sig i ordning så gav hon sig av mot ICA för att köpa lite godis och det nyaste numret av Vecko Revyn till sin älskade vän som fyller år idag. Sedan fortsatte hon hem till henne. En överraskning. Såklart.
Hon kom fram och såg hur dörren stod på vid gavel och tänkte "yes, då är dem hemma!"
Hon ringde på dörren fem gånger på rad, det var också första, eller möjligen andra gången hon någonsin ringt på hemma hos sin vän. Hon känner sig som hemma där och brukar inte tänka på att ringa på dörren. Hon klev in och tog av sig skorna och tänkte att de kanske befinner sig på baksidan av deras fina villa i ett utav de finaste områdena i vår stad. Men icke sa Nicke! Ingen befann sig heller på deras baksida. Hon gick runt och tänkte förundrat "var håller de hus?!" Hon ropade, inget svar. Hon ropade igen, inte heller denna gången något svar. Men vad i herrans namn tänkte hon innan hon vände sig om för att gå mot ytterdörren igen och då möter hon sin väns lillasyster. Lättnaden rinner över henne.
-Är min vän hemma? frågade tjejen.
-Ja visst, det tror jag, har du kollat på övervåningen? svarade vännens lillasyster.
-Nej det har jag inte men ingen svarade då jag ropade, sade flickan samtidigt som hon vände på klacken för att gå upp för trappan till övervåningen.
-Hallå vännen min är du här?! ropade tjejen.
-Ja.. Hallå.. Vem är det? svarade en undrande röst inifrån badrummet. Hon öppnade badrumsdörren och kikade ut och fick syn på mig med förvånade klarblå ögon. Ögon jag inte sett på en månad. Ögon jag saknat så mycket att det har gjort ont.

Jag skulle kunna fortsätta skriva hela natten men nu ska jag faktiskt sova, låt oss sammanfatta det hela med att jag har haft en bra dag tillsammans med min numera sextonåriga bästavän. Chillat i husvagnen, ätit smörgåstårta och tårta och haft det trevligt med hennes familj och morföräldrar. Varit ute på kilometerrundan och sett folk som jag inte ville se. Blivit skrämda av Simon med vänner när de egentligen bara ville överraska Julia med att sjunga för henne på hennes födelsedag och sedan avslutade jag dagen med att plocka i ordning lite på mitt rum samtidigt som jag talade i telefon med en god vän. Och nu sitter jag alltså här, framför min dator, på mitt rum i den gula villan jag bor i. Godnatt.


just idag är jag suddig så jag tyckte bilden passade.

älskade julia fick en blomma av sina morföräldrar, och nu hoppas vi alla att den ska få överleva! (porslinsblomma)

jag må säga att hon är duktig som varken har tittat i vr eller i maraboun innan jag lämnat henne!

8/8 2011

Drottningens namnsdag är det idag men det är inte direkt därför jag kommer uppmärksamma den inte! Jag har en vän som föddes för exakt sexton hela år sedan just idag. En mycket god vän som jag saknar så mycket att det gör ont i hela kroppen,
MMen jag har en plan. Jag har funderat på den i ett par dagar nu och det är en plan som jag tänker fullfölja. (och jo visst tycker väl ni att jag låter lite som sickan i jönssonligan?! that's the point) PLANEN som jag har räknat ut  in i minsta detalj skall snart fullföljas. Men först, ut med hunden innan det sker en olycka här inne!

kom igen katten, det svänger ju!

Ja, så nu sitter jag alltså här igen. Det har gått fyra hela dagar sedan jag senast bloggade så nu ska jag uppdatera er om vad som hänt i mitt liv.

Onsdag: Bada i Säbylund med mor min.
Torsdag: Bada i Skagern med mor, bror, brors kompis och hans mor och hennes sambo.
Fredag: Var hos mina älskade morföräldrar för att hjälpa dem att städa, och samtidigt tjäna lite feta cash lixom, ka$$$$ching! Hjälpte sedan min morfar att få igång hans motorcykel som stannat ute vid marieberg, fick lite problem med startkablarna där alltså! Sen cyklade jag hem och insåg att jag hade punka på bakdäcket så då var jag tvungen att fixa det men sen visade det sig att det inte var någon punka men nu vet jag ju iallafall hur man tar loss bakhjulet från cykeln utan att knipsa av växel vajern vilket skulle vara ganska onödigt. Sen fick jag ett riktigt ryck och fick för mig att jag skulle ut och springa för sisådär första gången i mitt 16 åriga liv ungefär och det gjorde jag!
Lördag: FRIDUS95 flyttade hit för helgen, vi fixade med dip och morötter och gurka (som vi sedan insåg att vi inte hade behövt för gurka var mindre gott) sen såg vi Waiting For Forever, och visstvisst den var okej, men man måste nog tänka ganska mycket för att förstå den... Sen fortsatte vi med Burkläsk (även kallad Burlesque) och den var bra fast hade förväntat mig att den skulle vara bättre så den var lixom lite sådär, fast den var ändå bra! hahah blev lite krångligt där kände jag..
Söndag: Vaknade runt 11 imorse och så kollade vi på halva I Rymden Finns Inga Känslor, innan vi gick och åt en efterlängtad frukost! Frukost är verkligen så gott!!! Sen kollade vi klart på filmen, Ja eller Nej? - FEL SVAR!! och så spelade vi Midtown Madness 3 och lite Guitar Hero Aerosmith och World Tour. Och sen vetefan vad vi gjorde tröttacheyer_95, så drog fridus hem, jag käka saigon och sprang sen och det gick ju åt helvete med både knän och hälar som går sönder och blodtrycksfall som helst skulle se mig ligga halvdöd på marken och kanske värst av allt, musik som inte spelade i samma takt som jag sprang!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fan va arg jag blev! nej, musik är för mesar, nu får vi se hur det går med det här löpandet om jag ger upp redan efter två gånger? det värsta är att jag kommer ju inte känna mig mindre värdelös utav det men det gör ingenting eftersom jag nyss klickade hem en hoodie buddie från http://www.hoodiehoodie.se/ har funderat ettag på att jag behöver en ny tjocktröja och så läste jag på paow's blogg om en som har inbyggda hörlurar! och det kände jag var ju ganska så über fränt, en MÅSTE HA sak!
en röd fick det bli, måste ha lite färg i vardagen ju!
NU skall jag gå ned för trappan på fjorton trappsteg som vi har mellan vår övervåning och vårt entré plan för att äta en liten kvällsmacka och eventuellt dricka lite the till denna. Jag hoppas att alla andra iallafall hade ett bra slut på denna regniga söndag, för det hade då jag oturen till att inte ha.
På återseende!

vatten för elefanter

mobilbilder, tagna på jobbet för ett par veckor sen

idag bar det av till katrinelund med fridus, vi tog bussen ut till stora mellösa för att låna kusinernas cyklar för att sedan fortsätta mot vårt slutgiltiga mål! där solade vi och badade i några timmar innan vi gav oss av mot kusinernas hem igen, även där tog vi ett dopp innan vi tog bussen hem mot gamla härliga örebro igen.
nu på kvällen har jag kollat på filmen water for elephants (där robert pattinson har huvudrollen) med mami och det var ett stycke bra film vill jag lova!
nu skall jag krypa till kojs för jag är hyfsat tired efter en fartfylld dag och imorgon tänkte jag ta mig upp innan förmiddagen är slut, vi slår på stort här alltså!
puss


galen ko & galna lämlar eller galen kusin?

jag skulle nog säga att det andra alternativet är mest rätt men det är ju bara jag!
har som sagt varit och fiskat nu såhär på kvällskvisten med far och kusin, det var najs för jag hittade kantareller (älska) och sen fick jag fisk på sista kastet! heeeelt underbart, OCH min kusin blev jagad av en ko och omringad av typ 6 st lämlar vilket jag tyckte var lagom underhållande med tanke på att sist jag var och plockade hjortron (många år sedan nu) med mor, mormor och kusin så skrattade vi åt mormor som är så rädd för kor, men nu var det minsann inte mormor som var rädd! hahah måste vara ett släktdrag...
imorn bär det av hemåt vilket är med blandade känslor! har ändå haft väldigt mysigt och lugnt och skönt (nästan, iaf sålänge småkillarna inte har varit i närheten) och allmänt hälsosamt och stärkande så som det är i fjällen!
nej nu ska vi sova för imorn vet jag inte hur tidigt vi blir väckta men skulle satsa på att det är innan klockan tio iallafall... inte kul
NATTINATTI SMÅ SMULTRON
storfiskarn dedär alltså!

RSS 2.0